Reactie van het bedrijf
Beste Klant,
Bedankt voor je feedback.
Als wij iets onduidelijk vinden of vaak horen dat iets groot of klein valt, dan zetten we zwarte bolletjes bij een items. Daarmee hopen wij retouren te voorkomen. Omdat wij een hele grote collectie hebben en veel items ook snel weer uitverkocht zijn, is het enorm tijdrovend om dit bij ieder artikel erbij te vermelden. Maar we gaan dit zeker meenemen en hopelijk komt het bij steeds meer items meer info te staan.
Als je twijfelt over een maat of de kwaliteit van een item, laat het ons weten. Wij kunnen alles opmeten en advies geven over de pasvorm en meedenken!
Wij hebben er bewust voor gekozen dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn. Wij kunnen deze kosten niet zelf doorbelasten, dan zouden wij niet meer bestaan. Het lijkt van de buitenkant misschien allemaal heel logisch maar er komen aan de achterkant ontzettend veel kosten kijken bij een webshopbestelling. Het is niet voor niets dat de 'grote webshops' terug komen op het gratis verzenden en retourneren.
Wij kiezen dan ook liever voor leuke acties en veel voordeel voor vaste klanten.
Liefs,
Team Ot en Sien