Fijne website en de bestelling is snel in huis!

Fijne overzichtelijke website, fijne filters. Hele snelle levering ondanks extra drukte i.v.m. acties.

Snel geleverd en mooi ingepakt

Bestellen top, retourneren duur!

De website is verder prima, het aanbod groots. Wat ik jammer vind is dat retourneren op eigen kosten is en dus al snel ruim € 7 is. Vervolgens moet je daarbovenop ook nog eens €1.99 retourneringskosten betalen. Helaas vielen de gekochte kledingstukken te wijdt uit en moest het daarom terug. Zonde om nu bijna € 10 kwijt te zijn aan niets. Een volgende keer zou ik dus niet meer voor deze webwinkel kiezen. Dit is bij andere zaken met dezelfde merken beter geregeld.

Uitstekende service

Fijne webshop! Als er onverhoopt iets niet helemaal goed is gegaan, dan lossen ze dat keurig op. Je krijgt hier echt nog het idee dat je een persoon bent, en geen nummer. Enkel de omschrijving van de artikelen is wat summier, dat zou uitgebreider mogen.

Het moeten betalen van € 7,95 om één spijkerbroek retour te sturen die niet goed omschreven stond.

De Vingino broek stond niet goed omschreven op de website, omdat er geen pasvorm bij stond. Nu bleek het een skinny broek te zijn die niet iedereen fijn vindt zitten. Hierdoor retour gestuurd en maar liefst € 7,95 moeten betalen. Nu bestel ik dus helaas niet meer bij jullie, want dit vind ik te hoge kosten en te onduidelijk omschreven artikelen.

Helemaal top

Ik ben zeer tevreden over de producten, de website maar ook de service. Er wordt altijd snel verzonden.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Een prima webshop.

Groot assortiment, snelle verzending ondanks de drukke sale en vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel waar je ontzettend goed geholpen wordt! Personeel is erg vriendelijk!

Super kledingwinkel/webshop

Super mooie kleding en de verzending was er super snel!

Leuke kleding, snelle levering!

Helemaal tevreden

Top winkel

Ik heb tot op heden alleen online besteld, goede hulp gehad via de mail met vragen. Geweldige kleding voor de kleine meid maar een gevaar voor mijn beurs haha

Groot, veel en erg gemoedelijk. TOP!

Ontzettend veel keuze en grote winkel. Ondanks het groot is, is het erg gemoedelijk en word je super fijn geholpen. Ook hele fijne aandacht voor de kinderen. Top!

Betalen voor retour

Voor over de €100,- besteld en in verband met te kleine pasvorm toch iets terug moeten sturen. Kost mij €7,95 Voor mij reden om in de toekomst niet meer te bestellen.

Mooie kwaliteit goede pasvorm

Besteld snel geleverd leuke korting

Uitstekend!

Snelle verzending. Bij retouren, snel verwerkt. Leuke tas als kadootje erbij!

Fantastische

Bij de eerste keer bestellen een fout gemaakt door mij in mijn mail adres. Na een mailtje van mij alles super snel opgelost.

verkeerde kleur trui ontvangen en daardoor 7,95 retour kosten.

Ik heb een verkeerde kleur trui van Vingino ontvangen. Helaas geen antwoordnummer en 7,95 retour kosten moeten betalen. De broek viel te groot dus ook deze moeten retourneren. Dat kan natuurlijk gebeuren Maar bij de webshop waar ik anders altijd bestel daar ben ik niet gewend om retourneren te moeten betalen en heb dan mijn bestelling de volgende dag in huis. Dus vandaar dat ik deze site niet zo snel meer ga bezoeken

Goede prijs kwaliteit

Echt een aanrader

Leuke winkel met zeer mooie kleding

Zoals altijd zeer tevreden

Fijn overzichtelijk online shoppen, goede informatievoorziening, ontzettend snel verstuurd en degelijk verpakt. Ik ben frequent shopper bij Otensien.nl en altijd tevreden over de service

Prachtige kleertjes snelle service

Voor de eerste keer iets besteld. Was door Iemand attent gemaakt op deze site en mijn kleindochter was net geboren. Paar leuke items in de sale gekocht en gelijk bij de kersverse ouders laten bezorgen. Mooie kwaliteit kleding. Dus ik ga zeker vaker bestellen.

Top webshop met persoonlijke touch

Fijne webshop waarop je lekker kan shoppen. Leuk assortiment en vlotte levering. Als er iets is dan is het contact gemakkelijk te maken, persoonlijk én goede service.

Snelle levering. 1 artikel hadden ze niet meer en dit lieten ze netjes weten. Omdat ze het zo vervelend worden kreeg ik op de volgende bestelling korting. Super netjes

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop