Lovend!

Wat een leuke winkel! Leuke kleding voor kinderen, jongens en meisjes. Ook een hele snelle levering! (Toch wel een must in de tijd van nu haha.) Vrijdag besteld, zaterdag al binnen. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

geweldig

leuke kleding en betaalbaar

Heel positief!

Goede service en mooie artikelen!

Netjes en komen afspraak na

Betrouwbaar en netjes

Fijne webwinkel

Ruime collectie en snel bezorgd

Hele goede service.

Hele fijne webshop met onwijs goede klantenservice.

Fijne winkel

Altijd snelle verzendtijd

Snelle levering!

Goeie service en snelle levering!

Mooie site & kleding maar die verzend/retourkosten…

Mooie site, mooie kleding en goed geholpen bij klantenservice. Toch jammer dat je dan bijna €4 betaalt voor verzenden en als je wil retourneren, je dan weer ruim €7 moet aftikken. Al snap ik dat niet alles voor niks kan, het Zal me volgende keer weerhouden om iets te bestellen als ik niet 100% zeker ben van mn zaak.

Fijn bedrijf met goede hulp

Altijd iemand om je te helpen

Ziet er allemaal perfect uit!

Leuke aanbiedingen!

Makkelijk kunnen bestellen en snel in huis. Zoals gewoonlijk een super service

Besteld en snel en goed geleverd. Laatst met feestdagen zelfs ingepakt thuis gekregen!

Super snelle levering!

Hele snelle en goede service, daarna geretourneerd in de winkel en ook daar ben ik zeer goed geholpen door aardig en vakkundig personeel!

Perfecte, snelle levering.

Zeer tevreden!

Leuk contact en fijne levering

Er werd contact met me opgenomen ivm het niet kunnen leveren van een item. Erg netjes dat ze dit zo persoonlijk doen!

Vriendelijk, goede service, snelle reactie, meedenkend.. noem maar op Ga zo door!

Bestelling jammer genoeg niet helemaal naar mijn zin. Deel teruggestuurd met helaas “verzendkosten”. Omdat ik meestal bij grotere organisaties bestel en gratis kan retourneren heeft dat toch wel mijn voorkeur.

Fijn en snelle levering

Zeer goede prijs voor kwaliteit en snel en netjes geleverd!

Leuke winkel met snelle service

Ik ben erg blij met de kwaliteit van de ontvangen kleding en snelle bezorging

Leuke kinderkleding met super snelle bezorging!

Heeeeel veeel kinderkleding. De keuze is reuze. In de sale ook nog eens voor een fijne prijs. En de bezorging super snel, had het de volgende dag al in huis!

Super fijne communicatie en mooie producten!

Heel erg goede ervaring, persoonlijk, mooie producten en leuke aanbiedingen!

Ik ontving de bestelling van iemand anders. Heel netjes opgelost en fijn en snel contact met de klantenservice!

Fijne kleding

Goede kwaliteit en fijne pasvorm.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop