Duidelijke en vriendelijke communicatie. Prima levering. Product netjes verpakt!

Zeer tevreden met de klantenservice!!

Nadat een artikel niet meet beschikbaar was werd dit eerst duidelijk per mail gecommuniceerd, vervolgens werd ik opgebeld om hier excuses voor aan te bieden, uit te leggen dat de korting op de andere artikelen verrekend was en om me een kortings bon aan te bieden voor een nieuw artikel. Erg tevreden met de geboden service, daar kunnen veel bedrijven iets van leren!

Fijne actie! Daardoor goedkoop geslaagd!

Ik had Name-it broeken besteld met de actie 5 halen 2 betalen. Ideaal! Kwam op het juiste moment. Soort broek stond goed aangegeven, zodat ik de juiste heb besteld. Broeken zijn top. Ook snelle verzending! Enige jammere is dat er niet bij stond hoe dik of dun de broeken zijn. Nu hebben we dus een aantal dunne zomerbroeken. Waarschijnlijk komt het wel goed en kan hij ze nog in het voorjaar aan, maar had het graag geweten. Dan kon ik iets gerichter bestellen.

Top, mooie artikelen en prima service.

Zeer tevreden.

Hele fijne service

Voor het eerst wat besteld bij Ot en Sien. Paar artikelen besteld in de sale, kreeg later te horen dat 1 artikel toch niet op voorraad was. Werd netjes gebeld en gemaild hierover, ik kreeg een kortingscode om iets anders uit te zoeken. De levering was ook heel snel, echt top!

Super service!

Voor het eerst bij jullie een bestelling gedaan,maar helaas 1 broekje niet meer leverbaar. Er wordt netjes contact met je opgenomen en voor een oplossing bedacht. Echt super dat er zo wordt meegedacht!! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Een artikel was uitverkocht, werd er netjes over gebeld en er werd een passende oplossing voor aangeboden.

Top winkel & webshop!

Wederom heel erg tevreden. Fijne actie en het aanbod is groot. Nog nooit een tegenvaller gehad. Snelle en nette verzending en mooie kleding!

Fijne website, klantvriendelijke en warme benadering.

Bij knelpunten wordt er op een persoonlijke en prettige manier een passende oplossing aangeboden. Erg fijn en attent.

Snelle levering, goeie producten

Ik had 5 broeken besteld, deze waren er de dag erna al!

Top webshop

Super webshop, snelle levering, tussendoor wordt je netjes op de hoogte gehouden. Aanrader!

Supergoede ervaring, snelle levering!

Hele snelle levering!

Leuke winkel met leuke acties, super snel geleverd! Helemaal top!

Ik ben zeer tevreden, snelle verzending en prima communicatie!

Heel blij met mijn bestelling. Mooie merken. Fijne acties.

Goede ervaring

Super nette en snelle levering. Er was helaas 1 product niet meer leverbaar. Kreeg mijn geld netjes terug en mag deze later kopen met dezelfde korting en zonder verzendkosten. Hoe netjes is dat om zo op te lossen!! Geweldige service!

Mooie kleding en nette levering

Mooie kleding besteld bij Ot en Sien. Wat alleen duidelijker vermeld mag worden is dat de kleding uit de SALE niet geretourneerd mag worden.

Geweldige klantenservice

Nadat er een en ander mis was gegaan bij het ophaalpunt van PostNL, ondernamen jullie na 1 telefoontje direct actie. Uiteindelijk was het van jullie kant uit niet nodig, maar een dikke 10 voor jullie handelen. De bestelling is ook nog eens tiptop in orde, dus mij zien jullie vaker verschijnen tussen de orders!

Leuke kleren, goede service

Pakket was niet afgeleverd bij mij. Zij hebben contact gehouden en uiteindelijk kwam het bij ons.

zeer goede service!

Ik had kleding besteld uit de 5 halen 2 betalen actie. Er bleek achteraf 1 trui niet op voorraad te zijn, Ot en Sien heeft me hierover gebeld, een persoonlijke kortingscode gegeven zodat ik met de korting een nieuw item kon kiezen en ook nog gratis verzenden erbij! Al met al voor mijn eerste bestelling bij hun een super ervaring en de kleding is ook super! Ik ga hier vast vaker bestellen voor onze jongste!!

Goed snel en betrouwbaar!

Niets veranderen ga zo door!!

Altijd goede service

Mooie kleding, ik bestel altijd voor de kinderen bij Ot en Sien. Alles zit netjes verpakt, en zoals altijd een snelle levering.

Snel en mooi

Snelle levering. Mooie kwaliteit, goed op maat!

Goede service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit