Snelle en nette bezorging

Duidelijke website met goed overeen komende kleding. Verzending snel en netjes.

Alle mooie goede merken bij 1

Bevalt me ontzettend goed! Enige minpunten: - sws verzendkosten wat je ook uitgeeft (dit zie je eigenlijk niet veel meer) - retouren kost ook weer geld Maar voor de rest bevalt het me goed!

Mooie aanbieding die super snel werd afgehandeld

Ik heb bij de 5 voor 2 actie van Ot en Sien besteld omdat ze een mooie collectie hebben die ook wel wat prijzig is. Mijn bestelling was er nog dezelfde week en alle items waren mooi van kwaliteit en paste goed. De actie staat echter wel vermeng met andere items die niet binnen de 5 voor 2 vallen en daar moet je dan goed op letten. Dat zou handiger kunnen.

Super service en ook hoe je op de hoogte gehouden wordt van je bestelling

Zeer tevreden.

Mooie kleding, goede prijzen en snel verzonden.

Zeer klantvriendelijk

Vlotte levering. Een artikel bleek niet op voorraad en daarvoor kreeg ik meteen tot mijn verrassing een kortingscode inclusief gratis verzending aangeboden om iets anders te kunnen bestellen, top service!

Goede kleding snel geleverd

Mijn eerste bestelling bij ot en sien wat goed. Veel keuze en snel geleverd.

Top!!

Snelle bezorging en de bestellingen kloppen altijd!!

Nette webshop

Wat een service dat ik met 60 % korting iets anders mocht uitzoeken omdat er een artikel van de 5 halen 2 betalen actie niet leverbaar was

Super goede en snelle service!

Een aanrader!

Klantvriendelijk!

Met de actie 5 halen 2 betalen had ik een vraag voor een merk en de maatvoering hiervan. Gebeld naar de klantenservice en de vrouw aan de lijn was vriendelijk en behulpzaam en nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Mijn pakketten zijn snel bezorgd en ik ben super blij met de kleren voor mijn drie jongens. Ik had in het verleden vaker besteld, maar ik ben erg tevreden over jullie webshop en de (klanten) service hiervan. Bedankt!

Uitstekend!

Er was een jurkje niet meer in voorraad. Ik kreeg een mail en daarna wordt gebeld dat ik 60% korting kreeg op volgende bestelling en geen verzendkosten! Nou dat noem ik uitstekende service...!

Mooie kleding voor mooie prijzen

Vind het shoppen met de sale wat onhandig dat je niet de aanbieding kan selecteren.

Snel geleverde kwaliteit

In de sale besteld, snelle levering, goed ingepakt, zeer tevreden over de kwaliteit! Zou zeker weer kopen bij Ot en Sien!

Fantastische service!

Bijzonder goede service! Eén van de bestelde artikelen bleek door een storing toch niet beschikbaar. Ik werd per mail geïnformeerd en het bedrag werd van de factuur gehaald. Vervolgens (geheel tegen mijn verwachtingen in) werd ik gebeld door een medewerker met uitleg en krijg ik zodra het artikel weer op voorraad is een code waarmee ik dezelfde korting ontvang en het artikel gratis kan laten bezorgen. Wat een top service!

Snel verstuurd en bezorgd en netjes verpakt. Ik ben een zeer tevreden klant.

Snelle en goede service

De bestelling is er altijd snel en de kleding heel mooi

Had telefonisch contact opgenomen alvorens online te bestellen. Medewerkster was heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Fijn gesprek.

Netjes en snel

Snelle en keurige levering

Goede en snelle service

Goed service/ super vriendelijk personeel

Alles netjes ingepakt. Netjes opgevouwen mooi op tijd!

Top service!

Mooie kleding en wanneer er iets mis ging met bestellen werd er vanuit heb contact opgenomen met een perfecte oplossing.

Alles is heel netjes verpakt en super snel geleverd

Wat een leuke webshop!

Overzichtelijke site, leuke acties en snelle bezorging!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop