Heel goed en makkelijk

Fijn personeel, helpen goed mee. Mag altijd ruilen.

Aan de hand van mijn bestelling had ik nog een aantal vragen. Ik heb hierover een mail gestuurd en kreeg meteen antwoord. Communicatie is zeer goed. Verder goeie kwaliteit kleding, ik zal hier zeker vaker bestellen.

Super snelle service

Via Instagram jullie gaan volgen, meteen gebruik gemaakt van een super actie! Ook mega snelle levering!

Snelle levering, producten als omschreven

Snelle levering, goede kwaliteit

Leuk

Verrassend leuke kleding. Alleen verschilt de maat ontzettend per merk, daardoor doe je gemakkelijk miskopen, dat is jammer. Ik heb 3 truien in maat 62 besteld, waarvan er 2 als een maat 74 vallen en 1 als een maat 56, balen!

Mooie kleding en snelle service.

Hele leuke items gekocht in de sale dus voor een erg leuk prijsje. Ondanks dat de voorspelling was dat het later bezorgd zou worden ivm drukte vd sale en drukte bij de post was het heel snel in huis.

Hele goede service

Een item van mijn bestelling was er niet. Ik werd netjes gebeld en kreeg een hele mooie aanbieding. Zo netjes en persoonlijk opgelost!!

Snelle levering van super kleding

De kleding werd snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering & heel vriendelijke medewerkers!

Altijd hele snelle levering! Bij mijn laatste bestelling was helaas 1 product niet op voorraad. Daar hebben ze mij telefonisch van op de hoogte gebracht en ik kreeg i.v.m. het ongemak een kortingscode voor een volgende bestelling. Super service!

Heel fijn

Hier een hele tevrede klant. Al meerdere keren een bestelling gedaan en elke keer weer te vreden. Mooie kleding en heel snel verzonden.

Fijne site, goede service

Fijne site, met goede filters. Fijne service, goed contact bij evt klachten of dergelijke

Leuke keuze bij de actie 5=2 en snel geleverd!

Netjes

Netjes geregeld nadat een product niet vooradig bleek

Goed aanbod en hele snelle verzending

Ik had het geluk dat ik gebruik kon maken van de 5=2 actie. Er was een ruim aanbod enige nadeel was dat de sale door elkaar stond waardoor niet alle producten meededen met de actie. Ondanks dat we in de decembermaand zaten en veel pakketten vertraging hadden was dit bij Ot en Sien niet en mocht ik het pakket zeer snel ontvangen. De kwaliteit van de kleding is ook erg goed

Goede kwaliteit en top service!

Ik heb diverse items besteld bij Ot & Sien. De levering was heel snel. Eenmaal uitgepakt voel je meteen de fijne kwaliteit van de broekjes én het vestje. Keer op keer zéér tevreden over deze leuke webshop. Zeker een aanrader!

Verkeerde levering en oplossing zorg ook voor problemen

Bij mijn bestelling zat een verkeerd geleverd artikel. De oplossing die werd aangedragen, nieuwe bestelling kunnen plaatsen tegen zelfde korting met gratis verzending, werkt ook niet doordat ik een bevestiging krijg dat ik het artikel in de winkel kan gaan ophalen. Zeer teleurstellend.

Mooie actie!

Deze acties zijn altijd goed. En de jongens hebben weer mooie kleding!

Geen toevoeging

Snelle service, mooie kleding. Leuke aktie

Snel thuis. Duidelijke site

Goede ervaring

Kleding is makkelijk te bestellen en kigt snel klaar om op gehaald te worden in de winkel

Snelle levering en altijd goed

Ondanks de actie van deze keer, werd het alsnog weer heel snel geleverd. Ik zou deze site zeker adviseren!

Fijne shop!

Al regelmatig iets besteld. Mooie kleding, snelle verzending en geweldige sale. Aanrader!

Snel en erg vriendelijk.

De bestelling was snel klaar gelegd en het personeel was zoals altijd weer erg vriendelijk

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop