Leuke kleding. Veel keus. Snelle verzending. Klantenservice zeer vriendelijk. Zo hoort een winkel te zijn. Top!! Ik bestel er alles voor de kinderen.

Fantastisch winkel en webshop!

Besteld via de webshop. Het aanbod is enorm en makkelijk te bestellen. Heel fijn geholpen toen ik iets wilde omruilen. Ook als ik in de winkel kom is de service altijd goed! Medewerkers zijn heel vriendelijk en denken met je mee. Dankjewel Ot & Sien!

Altijd iets naar je wens te vinden

Bij Ot en Sien krijg ik een welkom gevoel. Ze hebben altijd mooie, kwalitatief goede kleding, met regelmatig leuke aanbiedingen.

Goede service en mooie kleding

Hele mooie aanbiedingen voor Name It en Dutch Dreams broeken voor m’n zoon. Kleding was zoals geadverteerd en snel geleverd. Helaas was er één broek iniet leverbaar, ik kreeg daar na bestelling direct bericht over en geld ook direct terug. Daarna nog een mail met excuses en een kortingscode om alsnog een broek uit te zoeken met korting zonder verzendkosten. Nooit zulke goede service meegemaakt wanneer bij een andere winkel iets niet op voorraad was.

Goede service en mooie kleding

Hele mooie aanbiedingen voor Name It en Dutch Dreams broeken voor m’n zoon. Kleding was zoals geadverteerd en snel geleverd. Helaas was er één broek niet leverbaar, ik kreeg daar na bestelling direct bericht over en geld ook direct terug. Daarna nog een mail met excuses en een kortingscode om alsnog een broek uit te zoeken met korting zonder verzendkosten. Nooit zulke goede service meegemaakt wanneer bij een andere winkel iets niet op voorraad was.

Hele fijne winkel

Hele leuke spulletjes gekochten super snel geleverd

Snelle nette levering

Producten zijn netjes verpakt en snel geleverd. Enige nadeel is dat de track & trace link niet te openen is. Dit is bij eerdere bestelling voor gekomen.

Snelle nette levering

Snelle levering, mooie kleding.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop