Besteld netjes verpakt! Kortom een aanrader!

Snel met de bezorging....

Mooie kleding goed betaalbaar prima service

Vlot en snel

Goed en snel geleverd.

Fantastisch geholpen door Ellen. Van een broek mist een knoop, perfect geholpen door Ellen. Erg klantvriendelijk. Zo behoud je je klanten zeker!

Je wordt goed op de hoogte gebracht over de status van je bestelling. Mocht je problemen hebben dan antwoorden ze snel en komen ze met passende oplossingen.

Zeer snelle en goede service

Erg vriendelijk personeel, zij denken met je mee. Bestelling wordt snel geleverd. Kwaliteit van de kleding is prima.

Goede snelle service

Super winkel!

Ze hebben echt een groot assortiment, vriendelijke medewerkers die heel hulpvaardig zijn. Enige wat ik een mij pintje vind, is dat ze geen kassa hebben bij de jongens winkel, dan moet je met een medewerker oversteken naar de meisjes winkel en daar weer in de rij staan. Zeker met een klein kind, is dat niet zo handig.

Wat een fijne site, zeer tevreden!

Snelle levering en top service!!

Snelle levering met prachtige kleding!!!

Goede en snelle service

Al heel vaak iets besteld, altijd netjes verpakt, snel bezorgd, soms wat extraatjes erbij zoals een tas of sleutelhanger ( ligt er wel aan welk merk je besteld). Heel tevreden!

Prachtige winkel!!

Geweldig!!

Hele goede ,vriendelijke en snelle service!!

Prima.

Nette snelle levering. Goed ingepakt.

Super !!

Snelle nette levering. Ook de retour is snel verwerkt

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering.

Goede service, snel geleverd! Alleen jammer dat je altijd verzendkosten betaald.

Fantastische service, er was 1 broekje bij mij bestelling die niet leverbaar was. Ik werd daar netjes over gebeld dat de verzending daardoor wat vertraging had en kwam een paar dagen later alsnog binnen. Ik stond er helemaal van te kijken dat ik gebeld werd daarover.

Heel tevreden!

Leuke acties en als je vragen hebt word je snel en vriendelijk geholpen!

Jas besteld, maar opeens retour zonder ontvangst.

Een leuke jas besteld, helaas 1 week later een email dat deze retour was verzonden zonder dat ik deze heb ontvangen. Zonde van de bezorgkosten die ik heb betaald. Voor mij geen bestelling meer hier.

Veel keuze, makkelijk bestellen, snel geleverd

Hele goede service

Heel goed geholpen via de webshop. Had met korting geshopt en het was te klein. Andere maat besteld en toch nog de korting gekregen. Was gewoon top en snel geregeld

Goed telefonisch contact

Jas maat niet op voorraad maar snel nabesteld.

Snel, mooi verpakt goede kwaliteit

Heel duidelijke site, korting via influenzers steeds up to date, winkelwagentje blijft staan♡ mooi verpakt, snel verstuurd, netjes!!!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop