Ik was de verkeerde winkel ingelopen om het bestelde pakketje op te halen. De gene die ik daar aansprak liep netjes met mij mee naar de andere winkel om het pakketje te pakken! Top service

Geweldig!

Wat een top bedrijf! Wil je leuke kinderkleding , ga dan naar Ot & Sien, ze hebben alle merken. Helpen je perfect , hebben leuke acties. In 1 woord perfect!

Prima online gekocht

Online gekocht en snel bezorgt.

Was prima snelle verzending mooie kleren!

Goede acties, hele fijne service!

Goede sale-acties, duidelijke website, hele fijne en snelle service!

Eenvoudig te bestellen en gauw in huis!

Snelle levering, prima.

Goed verpakt en artikel naar wens.

Alles was snel en goed geregeld.

Alles was snel en goed geregeld.

Hele fijne webshop

Vanwege de afstand wat winkel betreft, bestel ik online. Leuke acties, ontzettend veel keus qan mooie kleding en snelle levering.

Het was een snelle levering met duidelijke communicatie. Enige minpunt is dat retour verzenden eigen kosten zijn.

Goede service en prijs kwaliteit

Snelle reactie, goede en vriendelijke service

Ik had iets besteld en deze bestelling was verkeerd gegaan, binnen een uur had ik een reactie met daarin meteen een oplossing!! Top!!!

Goede bereikbaarheid en service!

Er ontbrak iets aan mijn bestelling wat de volgende dag (na een melding van mijn kant), netjes werd nagestuurd. En zelf was ik vergeten het retourformulier toe te voegen, maar ook dat werd goed opgelost. Prettig contact met de klantenservice hierover.

Goede service na een aantal producten die niet geleverd konden worden

Leuke kleding, duur in verzend- en retourkosten

Super leuke kleding, maar omdat ik niet alles wilde houden moest een deel terug. Ik betaalde de verzendkosten heen, maar ook de verzendkosten retour. Zo zijn de kosten, wat mij betreft, vrij hoog. Mede doordat er sites zijn waarbij beide gratis is, dan moet ik bijna zeker weten dat ik de kleding kan houden voordat ik weer wat bestel.

Snel en netjes geleverd, maar duur om iets terug te sturen

Het was snel binnen en alles was netjes verpakt. We hebben echter maar 1 broek gehouden en de andere 3 moesten teruggestuurd worden. De verzendkosten voor het ontvangen en het retour sturen waren beide voor eigen rekening. Het retour sturen kostte me 7.25. Plus de kosten voor het ontvangen kwam dit dus uit op ruim 10 euro.

Erg tevreden!

Altijd super fijn de mailtjes met de acties. Nette en handige website. Snelle levering, goede acties. Ik ben erg tevreden!

Gebruiksvriendelijke website en snellelevering

Positive ervaring

Bestellen betalen en vrij wel meteen word het de zelfde dag verzonden echt fijn

Snelle vlotte levering

Ben tevreden, pakketje snel op de post gegaan. Smoorde verpakt en geleverd.

goede winkel, snelle service

Prachtig product ontvangen, alleen is hij helaas te groot. Wat ik dan jammer vind is dat het retourneren zo duur is. Daardoor zou ik niet snel weer iets online bestellen.

Fijne winkel met zeer ruime keuze en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Eén tip/puntje van aandacht. De keuze voor de nieuwe vipkaart werd pas bij de kassa medegedeeld. Ik werd er beetje door overvallen. Gun klanten de tijd om er even over na te kunnen denken of ze de kaart willen of niet.

Goed, snelle levering van mooie kleding.

Goed, snelle levering van mooie kleding.

goede snelle service

ik heb enkel iets besteld. was goed.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop