Uitstekende service

Een nare ervaring doordat mijn pakket kwijt is geraakt door PostNL. Gelukkig heel goed opgepakt door jullie fijne klantenservice. Nu nog in afwachting van de kleertjes die ik heb besteld voor onze dochter.

Veel keuze en fijne shop

Prima shop en ruime keuze! Snel geleverd.

Bestelling was heel snel binnen

Snelle topservice

Super blij met de service van Ot en Sien Één klein minpuntje vind ik dat je als VIP helaas niet gratis kan retouren.

Mooie collectie, goede kwaliteit, fijne hulp

Bij Ot en Sien is de keuze reuze, word je fijn en goed geholpen en wordt er met je mee gedacht.

Fijne (online)winkel met ruim aanbod

Overzichtelijke (online)winkel met leuke kleding

Prima service, snel in huis, mooie kleding!

Zie hierboven

Betalen voor retourneren van je bestelling

Goede website, snelle levering alleen erg vervelend dat je opnieuw verzendkosten moet betalen om het product terug te sturen als het niet bevalt. Via post.Nl heeft me dit 7.25 gekost voor een product wat niet paste. Reden om nooit meer te bestellen bij jullie.

Leuke merkjes.

Hele leuke winkel met leuke merkjes. De kleding wordt netjes en snel geleverd!

Fijne shop

Bestelling snel In huis! Mooie merkjes

Overzichtelijke site en vlotte levering

Fijne site om te winkelen. De artikelen worden vlot geleverd.

Het was een feestje om de spullen uit te pakken. En als dan ook nog blijkt dat er een klein cadeautje bij zit is een aangename verrassing. Mijn dochter wilde er meteen mee spelen! Prijs is alleen wel aan de hoge kant. Daarvoor vind ik best dat je producten gratis mag retourneren.

Duidelijke communicatie en snelle verzending

Website is overzichtelijk en bestellen is eenvoudig. Artikelen waren snel in huis.

Duidelijke site snelle levering.

Prettig en snel

Prettig en snelle reactie. Mooie producten

Fantastisch!!

Snelle levering en netjes verpakt. Nu al meerdere keren besteld, blijft voor mij de favoriete Kinder kleding site.

Goede en snelle service!

Er was iets niet goed met mijn bestelling maar dat is snel en goed opgelost!

Helemaal top

Artikel is volgens verwachting, netjes en leuk verpakt en binnen een dag mogen ontvangen

Hele fijne en snelle service 1 ding was toch niet op voorraad hier werd ik netjes over gebeld. Ik ga hier zeker vaker bestellen!! volgende dag ook al in huis. Thanks demammavan voor je extra kortings code

fijne snelle service

Had een jas besteld maar was iets te groot voor mijn dochter, geen probleem een maatje kleiner gepast en meteen omgeruild

Netjes !!!

Super fijn hoe alles snel geleverd was.

Mooie kleding, in de sale ook echt leuke aanbiedingen en super snelle bezorging

Snelle bezorging en mooie producten

Super tevreden klant!

Langstraat 6-8