Superservice

Ik had een bestelling geplaatst die toch weer retour ging. Hele snelle terugbetaling en fijn contact met de klantenservice

Goed, maar jammer dat er binnen een week een nieuwe actie is met meer korting

Ik ben tevreden over of en Sien maar baal ervan dat er binnen een week een nieuwe actie is. Van 6 halen 3 betalen waardoor er nog meer korting is.

Prima webshop

Kleding mooi en netjes. We mistten wat maar super snel opgelost. Ik ga zeker vaker bestellen.

Groot aanbod, snelle verzending

Groot aanbod kinderkleding. Ze hebben vaak korting en producten worden snel verzonden. Van mij mag de artikelomschrijving op de website wel wat uitgebreider. Zo weet je soms niet of een jeans skinny fit is of regular. Dan bestel je wel eens een broek die niet past en dan moet het toch retour en die kosten worden niet vergoed.

Leuke kleding, snelle levering

Leuke kleding besteld. Was ook super snel geleverd. Ik ga in de toekomst zeker vaker hier bestellen.

Super goed en fijn geholpen.

Een super bedrijf met een top service. Ik raad zeker aan om hier te bestellen!!

Goede service en snelle levering

Uitgebreid aanbod, mooie kwaliteit, goede/snelle levering, fijne kortingsacties

Uitgebreid aanbod, mooie kwaliteit, goede/snelle levering, fijne kortingsacties

Superrr

Snel en netjes

Levering duurde erg lang

Leuke spullen, veel te kiezen maar levering duurde erg lang.

Super winkel

Mijn onlinebestelling was er heel snel en precies zoals beschreven

Uitmuntend

Het fijne is als er iets niet in de winkel is kijken ze meteen of het nog op voorraad is eigen magazijn en binnen 5 minuten in de winkel is… zo top!! Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kids kunnen zich prima vermaken tijdens het shoppen. Ik kom er al jaren eerst met onze eigen kinderen nu met de kleinkinderen.

Mijn pakketje nog niet ontvangen

Mijn pakket is nog niet bezorgd maar kreeg gelijk een berichtje van Ot en Sien dat dit buiten hun macht ligt en ze er alles aan doen om het pakket zo snel mogelijk te bezorgen

Super bedrijf

Snelle levering en als er iets kapot gaat na 1 x dragen en wassen wordt het super netjes opgelost kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen

Snelle bezorging en leuke prijzen

Een snelle levering

Ot en Sien is een prima bedrijf, houden zich prima aan hun belofte. Verzenden snel. Kortom heel tevreden met Ot en Sien

Super snelle service

Besteld en de volgende dag al in huis! Super leuke kinderkleding en heel veel aanbod.

Mooi product besteld, goede service

Een leuke pyama voor mijn kleinzoon besteld die jarig werd. Mooi product, pastte goed. Goede service en vlotte aflevering Tevreden klant

Top! Snelle levering, tevreden met de items. Ik kom zeker nog eens terug.

snel! goede service !

Goede Service.! mooi ingepakt en plakker aan de voorkant zodat ik kon zien welk pakje voor wie bestemd was!

Altijd uitstekend!

Ruime keuze, snelle levering en gewoon fijne winkel.

Geweldig zaak!

Besteld en snel ontvangen!

Ik heb een goede ervaring met Ot en Sien

Geweldig!

Snel geleverd en Noah was keiblij met zn kampioensshirt

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop