Wat ik heb besteld was een week er voor een aantal euros duurder geworden (19,50 / 24,00) en daar zijn wij niet zo blij mee als startend bedrijfje. Ook werd er niet antwoord gegeven op alle vragen die we stelden in een support mail.
Goed dat je dit aangeeft, Tom. De prijzen kunnen inderdaad wijzigen. Helaas hebben wij hier niet veel invloed op. Voor vragen kunnen wij je uiteraard wel helpen! Excuses als niet alle vragen in je e-mail zijn beantwoord. Mocht je nog vragen hebben dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0294-787127. Groetjes, Sanne van 123-3D
Na diverse keren en sites verschillende merken van 3d resin te hebben bekeken, kwam ik elke keer terug bij 123D.nl. ! omdat ik bij jullie mn gewone printer inkt bestel en 2 omdat dat altijd snel en vlekkeloos gebeurd. Daar ik n absoluut beginner erin ben eerst gebeld en dan is het heeeel prettig dat je snel en vakkundig antwoord krijgt!!! Was ik zeer blij mee en heb dus gelijk besteld!!! Snelle levering en zeeeer goed verpakt
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Anja! Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. De volgende keer staan wij ook weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123-3D
Dikke prima!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Gerben! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123-3D
Snelle levering en duidelijke communicatie, al vaker besteld en nooit problemen mee gehad. Bestel hier vaker pla plastic en is heel snel en makkelijk. Mooie website en goede communicatie via de mail tijdens de levering van het pakket.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Casper! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D
Algemeen Zaterdag 2 losse bestellingen geplaatst, 1 met rollen filament waarbij er 1 op beperkte voorraad stond, en 1 bestelling met een 3D printer. Bestelproces erg oudbollig, maar het werkt Verzending Zaterdag besteld, maandag in huis? Vergeet het maar. Bij een eerder geplaatste bestelling (op zaterdag>maandag geleverd belofte welke niet was waargemaakt) dacht ik nog dat er een foutje of een incident was. Nu lijkt het meer op een valse belofte. Die club doet geen drol op zaterdag en zondag. Dus ook geen bestellingen inpakken en versturen. Zaterdag besteld? woensdag in huis als je mazzel hebt zou een betere tekst zijn. Die rol 'beperkt leverbaar' filament duurt ook een ruime maand voordat die er is. Dat noem ik geen beperkt leverbaar meer. Klantenservice Na contact met de klantenservice waar mijn track and trace code is, kreeg ik een mail terug van de verkeerde bestelling (filament rollen) terwijl ik vroeg om de printer. Dus dan maar bellen, Het bleek dat de heren dus nog niets met de order(s) hebben gedaan. Op de vraag of er niks mogelijk was om vandaag, volgens belofte, alsnog de printer te leveren werd resoluut nee geantwoord. Er wordt totaal niet meegedacht of meegewerkt aan oplossingen. Als het bedrijf een fout maakt boeit het ze niets, ze hebben het geld toch al binnen zo lijkt. Kort lomp en onbeleefd, andere woorden heb ik niet over voor deze medewerker.
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Thijs! Het is uiteraard niet de bedoeling dat je niet tevreden bent. We hebben inmiddels telefonisch contact met je gehad om je verder te helpen. Hierbij hebben wij je een rol filament ter compensatie aangeboden. Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Romy van 123-3D
Er waren wat problemen met de levering maar die zijn goed opgelost. Vriendelijke klantenservice medewerkers.
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen Tobias! Bedankt voor je positieve feedback. Groetjes, Anouk van 123-3D
Originele beoordeling
They got us to pay several hundred euros for a product they didn't have, saying that if you want to cancel you have to call them over the phone immediately. When we called immediately after getting an email that they didn't have the product we sat in the queue for hours with 3 people in front of us, none getting served at all. This is at the very least fraud, and even if we against all odds can get our money back going through civil court it will have cost us a lot.
Snelle levering :) Helaas was het filament niet echt top :( Ik had normale pla van de jupiter serie besteld Ik had erg veel last van warping Een ander merk geprobeerd en de problemen waren weg Verder prima bedrijf alleen het filament was wat minder :(
Goed dat je dit via deze weg aan ons kenbaar maakt, Chris. Wij hebben je op 10 mei gebeld en vervolgens een e-mail gestuurd met de instellingen die wij aanraden en twee test bestanden. Wij hebben hier nog geen terugkoppeling op ontvangen. Zou je op deze e-mail willen reageren met je bevindingen? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Groetjes, Kim van 123-2D
Na een foutje met levering, een super oplossing gehad! Zeer netjes afgehandeld.
Bedankt voor je mooie review, Pim. Super fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost en je blij bent met onze service. We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, Kim van 123-3D
ik had in mijn laatste bestelling een niet werkende inkt cartridge ontvangen, dank zij de duidelijke probleemoplossende procecure zonder omhaal een nieuwe cartridge ontvangen, deze werkte naar behoren dus helemaal happy!!!
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Henk! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123-3D
Goede en veel informatie over de producten en veel tips ook
Bedankt voor deze mooie review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Groetjes, Kim van 123-3D
prima service, zeer tevreden
Bedankt voor je positieve beoordeling, Donja! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes, Kim van 123-3D
Prima webshop met goed assortiment en snelle levering. Helaas is de website slecht te lezen op een telefoon, want hij schaalt niet.
Hartelijk dank voor de positieve review en de feedback, Suzanne! Wij geven dit door aan de desbetreffende afdeling. Groetjes, Kim van 123-3D
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Alle onderdelen werken goed, zijn prima te installeren voor mijn prusa mk3s. Bestelling was binnen 24 uur, echt uitzonderlijk snel. Het boert goed.
Bedankt voor deze mooie review, Dirk! Dit waarderen wij zeer. Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123-3D
Mijn ervaring is dusdanig voor inkt van een gewone printer tot en met 3d printers en toe behoren,dat er snel word geleverd. Over reparatie kano ik kort zijn,geen ervaring mee want alles werkt tot nu toe zoals het moet.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent, Fred! Bij je volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123-3D
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Bedankt voor je reactie, Vincent. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123-3D
Goede service en helpen goed goede kwaliteit en doet aan goede materiaal ik ben daar bij de mensen die er werken dankbaar en de filmend is ook goed wat een toppers zijn ze met vriendelijke groeten Daniël Benjamins
Bedankt voor je positieve review, Daniel! Fijn om te lezen dat wij je zo goed hebben kunnen helpen, daar doen wij het voor. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Hanna van 123-3D
S'avonds besteld en de dag erna al geleverd.
Bedankt voor deze 5* review, Tom! Groetjes, Hanna van 123-3D
Voor de klein kinderen had ik wat glow in the Dark pla besteld maakt echt prachtige objecten zonder onvolkomenheden gewoon heel strak en netjes nabewerken is niet nodig, de adhasive lak is ook een aanrader is echt met super kleefkracht en je hebt er maar heel weinig van nodig
Bedankt voor deze positieve review! Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over onze producten en dat jullie er veel plezier van hebben. Wij zien jullie graag terug. Groetjes, Hanna van 123-3D
Met deze printer kan je na een paar heel eenvoudige bouwstappen reeds een mooi printresultaat verwachten, zonder dat er veel calibratie en finetuning nodig is. Daarnaast heeft deze printer al de nodige upgrades reeds aan boord, waardoor je ook TPU en PETG zonder problemen kan printen. Een echte aanrader
Fijn te lezen dat je zo tevreden ben over de printer, Koen! Wij zien je graag nog eens terug. Groetjes, Hanna van 123-3D
Bestelling en leveren loopt op wieltjes. Eerlijke prijs.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Danny! Wij zien je graag een volgende keer terug. Groetjes, Hanna van 123-3D
Duidelijke site, snel besteld en geleverd in een woord top!
Goed te lezen dat je zo tevreden bent over ons, Ed! Daar doen we het voor. Groetjes, Hanna van 123-3D
Snel en goed als gewoonlijk
Bedankt voor deze positieve review, David! Groetjes, Sanne van 123-3D
Snelle bezorging, goede producten. Helemaal prima.
Fijn dat je zo tevreden over ons bent, Sanne! Groetjes, Sanne van 123-3D
Positief
Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Romy van 123-3D
Ik was aangenaam verrast door de snelle levering van mijn bestelling. Helaas was er een verkeerd product geleverd. De factuur en pakbon waren correct, het product niet. Na melding hiervan kreeg ik ook weer snel een antwoord. Het pakje mocht teruggestuurd worden. Nu is het afwachten of het juiste product ook snel geleverd wordt en de portkosten terugbetaald worden.
Bedankt voor deze review, Jean Pierre! Goed dat je dit kenbaar maakt. We hopen je naar tevredenheid te hebben kunnen helpen. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, dan vernemen we dat graag. Groetjes, Romy van 123-3D
Nieuwe Walden 56
1394 PC Nederhorst den berg
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
123-3D.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het beste assortiment filament en 3D-printmaterialen. Zoek gemakkelijk het juiste verbruiksartikel of onderdeel voor uw 3D-printer. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste 3D-printersupplies met de gewenste eigenschappen en kleur. Bij 123-3D.nl bestelt u 3D-filamenten tegen de beste prijs!