Filter

Diverse Kleuren Filament.

Diverse kleuren filament besteld! Snel geleverd ook. Waardoor we weer door kunnen gaan met het creëren van onze miniatuur Erasmusbrug en de kijk op het Luxor Theater, Rdam. Waar ook de Kuip in de verte zichtbaar is. 123 3d Is okay

Op tijd, precies zoals beloofd

Mijn bestelling werd op tijd geleverd en deze was perfect verpakt

geweldig

als je contact zoek denken ze echt goed voor je mee met raad en daad

Is er beter dan uitstekend?

Eenvoudig bestellen op een gebruikersvriendelijke website, goede producten tegen een alleszins redelijke prijs en snelle en correcte levering! Wat wil men nog meer?

super

snelle levering, goede service! kan niet beter!

Had een 3D printer gekocht en niet de goedkoopste. Na 2 dagen deed het printerbed het niet goed meer. Contact opgenomen met 123-3D en na wat heen en weer gemail tot de conclusie gekomen, dat de printer terug moest. Kon het ding gratis terug sturen. Nou is dat nogal een operatie om zo'n groot ding weer uit elkaar te halen in te pakken (zie het maar weer terug in de doos te krijgen) en op te sturen. Besloten om de printer zelf terug te brengen. De reparatie/onderzoek zou 5 dagen duren. Aangedrongen op een snelle afhandeling. Dezelfde dag nog was de printer klaar en is terug gestuurd. Kan niet anders zeggen dan een TOP afhandeling. Mis alleen het bloemetje voor het ongemak :-)

Extreem goede service!

Uitzonderlijk goede klantenservice en garantie.

Wat een top winkel, en wat een top service

Gewoon uitstekend, top producten en services.

Levering

Al diverse spullen voor mijn 3D printer besteld. Steeds weer acuraat en snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Vertraagde levering, maar zeer net opgelost!

Ik had een 3D printer met filament besteld. Het filament was de volgende dag binnen, maar de printer had vertraging. Aangezien dit niet gecommuniceerd was, heb ik contact opgenomen en de klantenservice heeft dit zeer netjes opgepakt! De printer kwam alsnog snel binnen en een gratis rol filament als goedmaker. Al met al een super ervaring en zeker een aanrader!

Prima webshop

Snelle levering met Postnl, zeer geschikt voor onderdelen voor 3d printers, cnc enz. Als er iets misgaat met de levering naar België via Bpost dan sturen ze gewoon een nieuwe zending via Postnl, volgende dag in huis ook op zaterdag. ik ben zeer tevreden over 123-3d.nl. Als ik nog wat nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn.

onbetrouwbaar geeft onjuiste informatie

3d printer besteld, is (nu zelfs nog) op voorraad met betaling achteraf. Kreeg vervolgens een email met de factuur met betaling vooruit en de mededeling product niet op voorraad. Terug gemaild en om verklaring gevraagd, geen reactie.

Beste webshop award? En terrecht!

Alles aan deze webshop bevalt me 100% prima. De leveringtijden, verpakkingen, prijs, de belachelijk goede service over de mail en telefoon. Ze nemen echt de tijd. Ze hebben diepe Kennis van hun producten. Breed assortiment. Wat moet ik zeggen? Ik bestel hier heel graag spullen.

Slechte en trage 'service'

Graag wilde ik een 3D printer aanschaffen maar hierover had ik een aantal concrete vragen. Ten eerste duurde het bijna een week voordat ik überhaupt reactie kreeg. En dan de reactie die ik kreeg is waardeloos en ging niet duidelijk in op mijn vragen.

Top Winkel voor 3d print filament.

Afgelopen weken meermaals petg besteld om corona faceshields te maken voor de zorgsector. Super kwaliteit en zeer snelle verzending 👍🏻

Dubbel gevoel

Opsturen van items zeer goed en snel.Antwoorden op mails is zo te zien veel trager aangezien ik al 2 dagen wacht op een antwoord. Moederbord en voeding zijn al na 2 dagen kapot door de slechte kwaliteit (chinees). Door opzoekwerk over de voeding van de anet a8 plus leid ik af dat deze voedingen stroompieken bezorgt aan het systeem waardoor deze het zeer snel begeven, incl moederbord. Aangeraden om direct een andere voeding te monteren wanneer u deze 3d printer zou aankopen.

Perfecte shop. Mijn go-to voor al mijn onderdelen

Super klantenservice, weet waar je 't het over hebt en denken gericht mee. Zeer uitgebreid assortiment

Snelle klantenservice

Toen ik mijn Ender 3 3D printer binnenkreeg, zat er geen schroefdraad op een van de buizen. Ik heb toen een mailtje gestuurd en een dag later was er een nieuwe verstuurd. De dag erna kreeg ik het nieuwe onderdeel binnen en kon ik verder met het bouwen van mijn 3d printer!

pla filament jupiterserie is echt prut.

het is zo goerd als onmogelijk om hier iets mee te printen. als het je nozzle niet verstopt blijft het niet plakken op het printbed, , zelfs bij temperaturen tot 230 graden geen adhesie. de prints vallen gewoon uit elkaar tot draden. daarnaast enorme vervorming bij de normaal opgegeven temperatuur, echt zoiets slechts nog nooit meegemaakt.

update de stock weergave op jullie site.

Over de periode van 1 week heb ik 5 bestellingen geplaatst. Alle vermelde producten in deze bestelling stonden op voorraad of in beperkte voorraad. Toch is bij ALLE bestellingen 1 product geweest dat toch niet op stock bleek te zijn. Na 3 weken zijn 3 van de items die nageleverd zouden worden geleverd. doch zijn 2 hiervan nog steeds niet geleverd. Ook staan beide producten die nog niet geleverd zijn nog steeds op voorraad of beperkte voorraad. Bij 1 is de leverperiode al 2 keer veranderd pas na ik hier uitdrukkelijk via e-mail naar gevraagd heb, beide geschatte periodes zijn ondertussen overschreden. Ook heb ik bij een van de producten nooit een officiële melding/e-mail gekregen dat deze nageleverd zouden, dit is wel gebeurt bij alle andere producten. De aankoop bij 123-3d.nl was gedaan wegens eerdere zeer goede ervaringen met de verwachting dat ik de onderdelen de volgende dag zou binnenkrijgen. Dit was specifiek om een onverwachte periode waar ik niet tewerkgesteld kon worden op te vullen. Nu is deze periode afgelopen en zit ik maar te wachten op onderdelen die ik pas kan installeren als ik terug tijd vind. aanbevolen? Op het moment niet, de stock indicators zijn inaccuraat en niet te betrouwen op het moment van dit schrijven.

De klant staat hier nog centraal

Service is wat je mag verwachten bij elke winkel, maar soms worden je verwachtingen overtroffen. Bestelling geplaatst met verschillende artikelen. 1 artikel niet direct leverbaar. Kan gebeuren. 123-3d stuurt wel alvast de artikelen op die wel op voorraad waren. Dat is al super, dan kun je daar alvast mee aan de slag. Track en trace code gekregen, maar pakketje blijft meerdere dagen op de status staan dat het nog niet is ontvangen door postNL. Hierop de klantenservice van 123-3d gebeld. Eerlijk gezegd had ik de verwachting te horen te krijgen dat ik maar met PostNL moest gaan bellen, kastje naar de muur en lang wachten. Niets van dat alles. 123-3d neemt zelf het initiatief om met PostNL te gaan bellen wat er aan de hand is. Er wordt een onderzoek gestart, maar ondertussen stuurt 123-3d een compleet nieuw pakket uit richting de klant zodat deze niet hoeft te wachten. Dat is nu service waarin de klant centraal staat.

Goede afhandeling bestelling.

Binnen een dag bestelling in huis , helaas was de helft van de bestelling niet geleverd. Direct mail gestuurd dat er iets ontbrak , het probleem is snel opgelost met een nabestelling en een sorry briefje en een lekkere versnapering ........ complimenten......

Slechte klantenservice

Vaak oké ervaringen gehad met 123-3d, maar als er een probleem is is hun klantenservice waardeloos. Beloven op de site (in het groot dan nog): voor 23u59 besteld, morgen in huis. Ik bestel om kwart voor ongeveer. Noodsituatie, was blij dat ik nog net op tijd kon bestellen. Pakket niet verzonden. Ik neem contact op met de klantenservice waar ze met een flauwe tegemoetkoming komen en zeggen dat ik in het vervolg beter niet "met de hakken over de sloot" bestel. Waarom dit dan promoten op de website?

fantastisch

- snelle levering - leuke extraatjes (pen en blok kaarten)

Snelle levering, goed ingepakt, goede filament

Snelle levering, goed ingepakt, goede filament