Filter

zeer goed en zeer snel

mijn bestelling hield een aantal filamentsamples in (3Dprint). Alles was zeer degelijk verpakt, snel geleverd (volgende werkdag) en het belangrijkste: van uitstekende kwaliteit. Ook dank voor het leuke bijgevoegde geschenkje!

Perfect en heel snel geleverd

S'avonds besteld en de volgende dag al in huis perfect dus

Na bestelling snel verzonden en bezorgd.

Goede snelle service en goede kwaliteit

Snel en hoge kwaliteit.

Snelle levering en het product was hoge kwaliteit. Ik was eerst sceptisch over de prijs maar het was het zeker waard.

Goed en snel

De informatie is duidelijk op de site en zelfs vlak voor 12uur s'avonds bestellen is de volgende dag binnen. Ik raad iedereen deze site aan.

Snelle bezorging en top kwaliteit.

Snelle bezorging en top kwaliteit. De bestelprocedure is duidelijk en snel.

Prima.

Geleverd zoals verwacht

goede informatie, snel geleverd

zie samenvatting

Probleemloos en snel

Alles is goed verlopen. Savonds laat besteld. Volgende dag in huis. Alles was goed verpakt. Levering door PostNL wat niet mijn favoriete leverancier is. Pakketjes was in de tuin gesmeten en bezorger heeft zelf afgetekend. Wat opzich geen probleem is voor mij als het pakketjes uit het zicht zou gelegen hebben en het niet zou geregend hebben. Een afhaalpunt kunnen selecteren bij een bestelling zoals bij Bpost zou handig zijn zodat de bezorger niet nodeloos naar het huis moet rijden 2 keer.

Keurig op tijd geleverd

Creality 3D Ender 3 besteld, voor de prijs een perfect apparaat

Prijzig

Erg prijzig voor de rol

Doen waar ze voor staan

Mijn bestelling geplaatst de andere dag geleverd .Top!!!

Makkelijk

Op de website goed kunnen lezen wat alles betekend, en daardoor mijn keuze gemaakt. Besteld en de volgende dag netjes ingepakt alles geleverd gekregen. Goede prijs.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering van het bestelde item.

Prima fillament, snel bezorgd.

Bekende snelle levering en service van 123.

Goed technisch advies.

Contact gehad met klantenservice over een defect aan een anet a6. Goed geholpen en het juiste advies gegeven. Bestelling kwam werd de volgende dag al bezorgd!

Snel, betrouwbaar

Goede uitgebreide website met veel uitbreidings onderdelen en opties van merken, snelle en goede levering, betrouwbaar website, perfect en redelijk prijzen... Nadelen: geen serieuze maar zoals altijd Zou het leuk zijn om u website uit te breiden met extra merken van arduino, 3d print (onderdelen) Albijal een fine ervaring :)

Filament is slecht opgerold

2 rollen filament gekocht, uit de doos waren ze slecht opgerold. 1 was heel slordig opgerold maar heeft me verder geen problemen gegeven. De andere rol was zo slordig opgerold dat de rol halverwege een 28 uur durende print, de rol in de knoop kwam. Ik weet hoe je met filament rollen moet omgaan, ik bewaar ze altijd in een doos met vochtvreters. De rol die in de knoop zat, was nieuw en is meteen op mijn Prusa i3 MK3s gegaan, en dit was de eerste print. Na het plaatsen van de beoordeling heeft 123-3D.nl contact opgenomen met mij en vervangende rollen gestuurd. Deze rollen waren veel beter opgerold, en ik heb tot op heden geen problemen ondervonden met deze rollen.

Very Happy!

Very Happy!

Uitstekende service voor de aankoop van een 3d printer kit, alle stukken waren aanwezig en op de geplande datum gearriveerd.

Snel besteld snel ontvangen een goede site alleen misschien een beetje verouderd kwa uiterlijk

Top bedrijf met goede service!

Ze denken met je mee: Bij bestelling van mijn 3d printer werd ik dezelfde dag nog gebeld met advies over een betere keuze voor extra nozzles die ik had bijbesteld. Toen er een probleem optrad bij het extruderen kreeg ik direct een troubleshoot lijst, Toen duidelijk werd dat het moederbord defect was werd er dezelfde dag een nieuw moederbord opgestuurd waarna alles weer naar behoren werkte.

Prettig en snel 123-3d.nl

Na even uitzoeken wat ik verwacht van een 3d printer de juiste gevonden voor een prima prijs, direct een rol fillement erbij. De betaling liep even vreemd ivm de bank-app, maar een belletje en ja de bestelling was ontvangen en werd al verwerkt. Kort daarop de levering en alles prima!

top

Supersnel en prima in orde

Volgende dag al in huis. Installatie zonder problemen.

56 Nieuwe Walden

Nederhorst den berg 1394 PC