Filter

Goed service en snelle levering

De printer was goed verpakt Alleen jammer dat de sensor kapot is en ik nog een nieuwe moet aan schaffen

uitstekende service

binnen twee dagen geleverd. dag nodig gehad om in elkaar te zetten maar dat komt meer door mij dan de beschrijving. sindsdien minimaal twee keer per week gebruikt en heb geen klachten en ben heel erg tevreden. als ik toch een min punt zou moeten opnoemen is het dat sinds een week of 3 de printer vraagt om de print te hervatten nadat de printer wordt aangezet terwijl de vorige print al klaar was met printen. verder geen problemen of opmerkingen

Erg vlotte en goede service.

Heel snel afgehandeld binnen een dag had ik netjes mijn pakket binnen. Had ook een om een verzoek gevraagd maar dat kon niet gebeuren, dus binnen 10 minuten na bestelling werd ik gebeld met een vriendelijk klantenservice. Top site!

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

snelle service

snelle respons op bestelling

Exact gekregen wat ik had verwacht, keurige kwaliteit product

Enorm uitgebreid assortiment 3d printer supplies, redelijke prijzen, keurige producten. Het mislukken van prints is te wijten aan mijzelf en niet aan het PLA day ik heb ontvangen ;-)

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Snelle levering, degelijke spullen.

Ik heb een Ender 3 printer en wat filament besteld. Alles stond binnen een paar dagen voor de deur. Geen klachten.

Snelle leveringtijd en goede service

Goede en snelle levering

De bestelde artikelen werden na betaling snel geleverd. Helemaal top en de printer voldeed aan de verwachting.

Vlotte levering

Uitstekende levering. Wat veel lucht in de doos.

Gewoon goede producten en een correcte service.

Zelf heb ik een dremel 3d printer en deze gebruikt filament rollen die kleiner zijn dan het huismerk en een pak duurder. Het resultaat van het huismerk is zeer goed en ook minder breekbaar in de scherpe bocht juist voor de printkop.

snel en betaalbaar

Snelle aflevering, tegen een redelijke prijs.

Correcte levering en snelheid zoals aangegeven.

Prima website. Product in goede orde ontvangen. Enige opmerking is dat de website een beetje een gedateerde uitstraling heeft (maar dat is smaak) en dat hij niet responsive is. Dit laatste maakt het kopen via de telefoon vrij lastig.

Goed materiaal, snel geleverd.

Aantal 10m filamenten PLA besteld. Werden snel geleverd en de filamenten werkten naar behoren. De bruine filamenten vielen donkerder uit dan op de afbeelding aangegeven staat. Anderen kleuren waren precies als verwacht.

Service zoals het hoort, top!

Snelle levering. Alles prima.

Nette bezorging maar 3D pen wel kapot

Ik heb alles keurig bezorgd gekregen maar mijn pen is wel vastgelopen op deze filamenten, terwijl het dezelfde maat zou moeten zijn..

Gewoon 123

Gewoon 123 en of dat inkt of....... is de Snapmaker 1.0 werkt perfect.

Uitstekend op alle vlakken

Overzichtelijke site, goed verpakt en snel verstuurd

Goed en snel

Goed en snel

Ik bestelde een kilo pla. En ik kreeg een kilo pla.

Betrouwbare webwinkel

Scherpe prijzen, netjes geleverd.

Probleemloos en supersnel.

Een bedrijf waar service en het belang van de klant hoog in het vaandel staat.

Prima levering en product.

Goed product. Ik zou echter graag een goede ziplock zak hebben gekregen in plaats van simpele shrinkwrap. Hierdoor is het lastiger om de fillament droog te houden

goede en snelle service, tegen een aantrekkelijke prijs

Super snelle levering, was ik heel erg blij mee. Kan deze firma van harte aanbevelen.

56 Nieuwe Walden

Nederhorst den berg 1394 PC