Het bestellen ging makkelijk en kom alles goed vinden. Het filament werd de volgende dag netjes snel geleverd
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Wessel! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123-3D
2 rollen pla. Was mijn eerste bestelling pla ooit, dus kan niet vergelijken. 123 heeft het verder prima geleverd. De website voelt verder iets te vertrouwd aan, alsof die nog gelijk is aan 2005 met 123 inkt.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. De feedback geven wij door aan de desbetreffende afdeling. Groetjes, Kim van 123-3D
Snel bezorging van de complete bestellig. PETG Filament van 123D is moelijker on the printer omdat het komt loos van het printbed.
Bedankt voor de 4* beoordeling, Jonathan. Zou je een e-mail willen sturen met je vraag naar [email protected]? Dan helpen wij je hier heel graag verder mee. Groetjes, Kim van 123-3D
Duidelijke artikel omschrijving
Bedankt voor je 4* beoordeling! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123-3D
De producten die ik had besteld waren precies zoals de omschrijving het vermeld had.
Super dat alles naar wens is, John! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123-3D
In de toekomst zal ik zeker nog inkopen via 123-3d.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jonathan! Groetjes, Sanne van 123-3D
tot nu toe is mijn ervaring met het fillament van 123inkt goed. ik heb wel 1 keer een probleem gehad met het fillament, ik had overigens wel het goedkoopste PLA fillament gekocht. het probleem was dat de rol niet goed was opgerold waardoor mijn extruder niet genoeg kracht kon leveren om deze uit te rollen. verder nooit problemen gehad en goeie prints kunnen maken
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Mees! Mocht je het filament nog hebben waarmee je problemen ervaarde en daar nog steeds niet lekker mee kunt printen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder! Groetjes, Sanne van 123-3D
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jan! Groetjes, Sanne van 123-3D
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D
De producten de prijs/kwaliteit en de stiptheid van leveren zijn top.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Marcus! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123-3D
Het is goed filament en handig in gebruik.
Wat fijn dat het filament naar wens is, J. Zo lezen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123-3D
Besteld en volgende dag in huis, super kwaliteit voor een normale prijs
Bedankt voor je positieve beoordeling, Dani. Dat is waarderen wij zeer. Groetjes, Christianne van 123-3D
De producten zijn makkelijk op de website te vinden. En wordt snel bezorgd. En tot nu toe ook altijd goeie ervaring met de producten.
Bedankt voor je review, Mannie. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Groetjes, Christianne van 123-3D
op basis van 1 bestelling kun je moeilijk een review schrijven. maar deze ene bestelling ging goed, was netjes geprijsd. ik kom nog wel een keer terug
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen bij jouw eerste bestelling, Bart. En dat wij je terug mogen zien in ons webshop. Dat vinden wij leuk om te lezen. Groetjes, Christianne van 123-3D
Alhoewel sommige dingen vrij prijzig zijn, is de service en snelheid zeker de moeite waard. Ik had 2 fans en een step-down converter gekocht, welke ik een dag later al kon installeren in mijn 3d printer. De extraatjes in het pakket waren ook aangenaam, zo is een pakje zelfklevende notes en een pen nooit overbodig.
Bedankt voor je mooie review, Perry. Wat leuk om te lezen dat je gelijk aan de slag kon met de converter. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123-3D
Wat ik bestelde werd de dag er na in goede orde ontvangen. Prima levering.
Wat fijn dat de levering naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123-3D
Werk zoals het hoort
Wat fijn dat je tevreden bent over jouw bestelling, Jaimy. Groetjes, Christianne van 123-3D
Top filament, top levering
Bedankt voor je review, Thomas. Groetjes, Christianne van 123-3D
snel, eerlijk en goede prijs!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor. Groetjes, Anouk van 123-3D
Printer on time at home. No probleme Printer good quality. Very happy with it
Thank you for your review, Thierry. Good to read that everything is to your liking. Greetings, Christianne from 123-3D
Heel aangenaam
Bedankt voor je review. Wat leuk dat alles naar tevredenheid is. Groetjes, Christianne van 123-3D
Zie hierboven
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123-3D
123-3D heeft alle benodigdheden voor het 3D printen in huis. De website heeft een enigszins gedateerde look-and-feel maar werkt prima! De producten zijn van goede kwaliteit (bijvoorbeeld het huismerk filament) en zijn altijd netjes verpakt (met goodies!). Verzenden is erg snel! De extra bijbetaling voor verzending is bij de aankoop van duurdere producten niet erg, omdat het product zelf voordelig is. Als je enkel iets kleins nodig hebt van een paar euro, is dit wel vervelend. Hierdoor ben je eerder geneigd de aankopen te clusteren (wat wel weer positief is voor het milieu!).
Bedankt voor je uitgebreide review, Sharon. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123-3D
Alles werkt en ziet er goed uit.
Bedankt voor je positieve review, Leander. Groetjes, Christianne van 123-3D
Informatieve site met veel tips en zeer ruime keuze!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, Peter! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123-3D
56 Nieuwe Walden
Nederhorst den berg 1394 PC