Filter

Pluspunten

Tot laat kunnen bestellen en toch de volgende dag in huis. Veel producten in het assortiment. Klantenservice goed bereikbaar en snel feedback als iets besteld wordt wat onverhoopt toch niet op voorraad blijkt.

Voor 00:00 bestellen betekend helaas niet altijd de volgende dag in huis. Echter kan 123 hier niet veel aan doen, dus houdt ik dat bij 1 puntje aftrek.

Pluspunten

Goede Klantenservice

De prijs van het product was veel te hoog --> voor dezelfde schroef had ik ook 40 cent kunnen betalen. Maar vanwege de spoed van de operatie heb ik het niet gedaan.

Pluspunten

Vlotte afhandeling en alles netjes verpakt. Huismerk filament is prima.

Pluspunten

Gewoon top niets aandoen

Niets bijzonders te melden, gewoon top

Pluspunten

Goed product en snelle levering

Pluspunten

Zeer vlotte bezorging en juiste goederen net zoals 123ink fantastisch

?

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Super goeie ervaring met dit bedrijf. Had een vraag over een voeding voor mijn SmartHome toepassing en de dame aan de lijn wist al mijn technische vragen goed te beantwoorden. Ze was goed op de hoogte en kon mijn verhaal volgen. Order na het gesprek direct geplaatst en super snel de volgende dag geleverd. Verpakking was ook perfect en dus kan ik dit bedrijf goed aanbevelen aan anderen. Ga zo door!! En wellicht tot de volgende bestelling.

Geen verbeter punten.

Pluspunten

Producten snel in huis.

Pluspunten

Snelheid en complete levering

Pluspunten

snelle levering, goede voorraad en bij de betere prijzen op het web. Informatie over de filamenten is uitstekend

aanbod van specialere soorten filament zou nog wat uitgebreid mogen worden (variatie in de kleur goud, meerdere metalen, meer keuze in hout ...)

Pluspunten

Snel geregeld

Pluspunten

Prima website, product informatie op orde. Snel verzonden, goed op de hoogte gehouden. Goed ingepakt.

Scherpere prijzen, nu 'adviesprijzen' gevolgd voor merkproducten.

Pluspunten

Goede website, goede prijs, zeer snelle levering. Algemeen zeer prettig, toppie.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

geleverd wat er besteld was, goede informatie over de bestelde producten.

De diverse pagina's (en stickers op de verpakkingen) noemen verschillende instellingen voor dezelfde soort plastic. Het zou handig zijn als het allemaal overeen zou komen ;-)

Pluspunten

Na bestelling te hebben geplaatst, werd ik gebeld dat het bestelde tot wel 2 weken zou kunnen duren eer 123D dit binnen zou hebben. Er werd gevraagd of ik akkoord kon gaan met een andere levering die wel op hetzelfde neer kwam. Dit werd aangeboden voor dezelfde prijs. Top.

Tip: Assortiment van onderdelen verder uitbreiden.

Pluspunten

Netjes snel geleverd.

Pluspunten

Goede en duidelijke website, prima productomschrijvingen en praktische indeling meet veel exyra informatie over het gebruik van de producten. Duidelijke communicatie over de levering die goed en snel wordt verzonden

Misschien nog iets meer zorg voor mobiel gebruik van de website of wellicht zelfs een app waarmee je kunt zoeken en bestellen.

Pluspunten

Snelle levering, heldere omschrijving van product

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, goede prijzen

Pluspunten

snel en goed assortiment

mobielvriendelijk betalen (ik moest via de ING website ipv app betalen)

Pluspunten

Supersnelle levering. Veel op voorraad. Zelfs een belletje wanneer iets toevallig toch niet op voorraad blijkt te zijn.

Gratis verzending? Of in ieder geval vanaf een bepaald bedrag.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle afhandeling door de klanten service

Voor 23:59 een bestelling geplaatst en 0:00:56 betaalt is niet de volgende dag in huis

Pluspunten

snelle levering en goed product

geen

56 Nieuwe Walden