levering was op tijd, product was als verwacht
Bedankt voor je review, Anne. Wat fijn dat je tevreden bent met de levering en het product. Groetjes, Christianne van 123-3D
alles zeer vlot verlopen
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, Dirk. Dat horen wij graag. Groetjes, Christianne van 123-3D
Is mijn vaste bestel site geworden
Wat fijn om te lezen dat je zo graag bij ons bestelt, Ed! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Anouk van 123-3D
mooi en snel
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Thomas! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123-3D
Ik heb een Creality CR10 met direct drive unit gekocht (versie 3). Ik ben een noob dus neem dat mee wanneer je dit leest. Het filament bij de printer gaf een prima Benchy. Fijne lijntjes en geen uitstulpsels. Vanwege de goede ervaring met de inkt van 123.nl besloot ik hier het witte huismerk filament te bestellen. Oei, dat ging minder. Eerst wilde het niet lekker hechten. Na gebruik van 99% alcohol hecht het prima op het glasbed. Maar de prints zelf zijn best lelijk en vies (Cura slicer, 0,20 laagdikte, 50mm snelheid). Dus geen fijne lijntjes en ook gewoon stofdeeltjes in de print. De spindel zelf bevat ook zichtbare vuildeeltjes. Ja, inderdaad direct uit de verpakking. Het huismerk was dus niet zo'n succes bij mij. Ik had ook Real semi-flex filament besteld. Dat print dus wel fijntjes en zonder vervuiling. Mijn noob-conclusie, liever een merk filament dan dat je 1 kg weg moet zitten printen aan ergernis. Nogmaals, ik ben een noob, print out-of-the-box en heb geen state of the art printer.
Goed dat je dit aangeeft, Raymond. Wat balen dat het filament niet naar wens was. Naar aanleiding van deze review hebben wij eerst telefonisch contact met je geprobeerd op te nemen en je hierna een e-mail gestuurd. Helaas hebben wij nog geen reactie van je mogen ontvangen. Wij hadden je hier graag bij geholpen. We zien je reactie op onze e-mail graag nog tegemoet. Groetjes, Sanne van 123-3D
2 rollen pla en 3 npzzles besteld. Was op voorraad en binnen de gebruikelijke tijd ontvangen.
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Bert! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123-3D
Prima producten en snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Daan! Groetjes, Sanne van 123-3D
snelle levering en fijn materiaal
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Joshua! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123-3D
Original recension
Creality Cr-10 s4 besteld. Hij kwam later aan dan verwacht en één van de twee z-axis stepper motors was kapot bij aanvang. Geprobeerd met klantenservice dit te regelenen, maar naar 13 mails heb ik het opgegeven. Dit zijn oplichters die proberen éénmalig een product te verkopen en het daarbij te laten. Geen klantvriendelijkheid en geen service.
gewoon snel geleverd gewoon simpele site top
Wat super dat je zo tevreden bent, Thijmen! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123-3D
Ik heb de onderdelen voor mijn 3d printer hier besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Alles netjes verpakt in een stevige doos. Volgende keer bestel ik hier weer.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering, Tim! Bij je volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123-3D
Bestellen van 3d printer liep vlot, onmiddellijke bevestigingsmail. Volgende aan huis geleverd. Prima service!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service Sam! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123-3D
Het door mij bestelde product,150 miniboortjes in de maten vanaf 0,4 tot en met 3,2 millimeter,is bijzonder netjes verpakt en op tijd afgelevert, een dikke vette pluim daarvoor. Ik dacht als modelbouwer (houten schepen),een mooie slag geslagen te hebben, en was er ook zeer blij mee, echter toen ik bepaalde maten nodig bleek te hebben klopte daar helemaal niets van, de lijst van fouten is te lang om op te noemen , b.v. 10 stuks zouden 0,4 moeten zijn waren 0,5, de maten 2,8-3-3,2 waren allemaal 3 mm,en zo meerdere fouten. 123-3D raad ik wel aan om iets te kopen, de mooie doos met 150 boortjes raad ik af om te bestellen, misschien had ik een pechdoos, is mogelijk????? 2 sterren is voor 123-3D zelf
Goed dat je dit kenbaar maakt Rene. We begrijpen dat dit geen prettige situatie is. We sturen je direct een nieuwe kit toe. We hopen dat je deze snel mag ontvangen! Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Anouk van 123-3D
Had meteen de volgende dag mijn pakketje, top!
Fijn om te lezen dat je je bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Norbert! Hier doen wij ons best voor. Groetjes, Sanne van 123-3D
Afgelopen maand spontaan een 3D printer besteld met een aantal rollen filament. De filament rollen kwamen helaas een dagje eerder dan de printer zelf, maar dat mocht de pret niet bederven! Een buitengewoon uitstekende printer. (Creality's Ender 3 v2) Goed verpakt, snel geleverd & prima PLA huismerk filamenten (123-3D Jupiter PLA). In het kort, dik tevreden!
Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw bestelling en de levering. Wij wensen je dan veel plezier met je aankoop. Graag zien wij je bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123-3D
Zeer snel en beste prijs!
Beste Stuart, bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Christianne van 123-3D
In de avond besteld, volgende dag al in huis. 3D printer prima stevig verpakt, helemaal top!
Beste Bart, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123-3D
Gezondene voldeed aan verwachting.
Wat fijn dat je bestelling aan je verwachting voldoet, Bert. Dat horen wij graag. Groetjes, Christianne van 123-3D
Snel geleverd, alles mooi verpakt en goede prijs.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Hubert! Groetjes, Sanne van 123-3D
Dit zijn de juiste plaatjes waar ik naar wens mijn eigen prints kan maken. Dus helemaal blij met dit product
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, John. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123-3D
Nog geen problemen gehad bij mijn bestellingen
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Xander. Groetjes, Sanne van 123-3D
Prima online shop
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jan! Groetjes, Sanne van 123-3D
Goed advies vóór aankoop, en goede aftersales. Vragen worden serieus genomen en netjes beantwoord. Compleet assortiment, voor mij.
Beste Rik, wat fijn om te horen dat je een prettige ervaring had bij ons. Dat vinden wij fijn om te horen en daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123-3D
Ik heb veel gewerkt met Prusament, en dan is dit materiaal wel een stapje terug. Ik heb bijvoorbeeld iets meer moeite met de PETG variant omdat die iets minder blijft plakken aan het heatbed, maar dit is wel op te lossen en voor het prijsverschil is dit een prima optie.
Wat fijn dat wij je een alternatief kunnen bieden, Joey. Wij zien je graag bij ons terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123-3D
De avond er voor om 22:30 besteld volgende dag al in huis!!!
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering van jouw bestelling. Groetjes, Christianne van 123-3D
het pakketje was supper goed verpakt en optijd geleverd ik heb niks te klagen
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Joey. Daar doen wij het voor. Groetjes, Christianne van 123-3D
56 Nieuwe Walden
Nederhorst den berg 1394 PC