Goed verpakt en snel geleverd als altijd.
Bedankt voor het schrijven van de ze mooie beoordeling, Ton! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Het was mijn eerste bestelling en ben nu al blij met de service en wat een snelheid met reageren. In 1 woord helemaal top geweldig. Ik ga zeker vaker bestellen
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over je eerste aankoop bij ons, Ron! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Bestelling conform afspraak geleverd. 1 van de 10 bestelde lampen functioneerde niet. Na melding via website direct vervangen, binnen 1 dag. Top.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Cor! Dat is natuurlijk graag gedaan. Groetjes, Romy van 123led
Compleet aanbod, ruime keuze en duidelijke omschrijvingen van de artikelen. De levering verliep probleemloos en vlot.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve beoordeling te plaatsen, Ben! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering, altijd voorzien van pennen en stiften. Super leuk!! Goede producten!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Maria! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
excellente atendimento!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Rosalba! Groetjes, Romy van 123led
Prachtige spots ben er erg blij mee
Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de bestelde artikelen, Bert! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
De prijzen zijn goed en het wordt snel geleverd.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze prijzen en levering, Paul! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Altijd netjes verzorgd en snel geleverd
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Groetjes, Romy van 123led
Vlotte levering. 2 dagen vertraging was vanwege transportfirma, niet vanwege 123led.nl Prijs is goed gelet op kwaliteit product. Tevreden
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over je aankoop bij onze webshop, John! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Super levering en raketsnel. Fantastisch en goede prijs
Niets aan toe te voegen.
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review, Dick! Groetjes, Romy van 123led
Moeilijk om in elkaar te krijgen
Goed dat je je ervaring kenbaar maakt, Harald! We helpen je uiteraard graag verder om het bestelde product in elkaar te zetten. Op onze product pagina staat een handleiding met instructies: https://www.123led.nl/123led-Solar-tafellamp-Melbourne-Wit-3600K-1W-i9116-t5674.html Als je nog vragen hebt, dan horen we dat graag! Groetjes, Romy van 123led
Ursprüngliche Bewertung
Moeilijk om in elkaar te krijgen
Een speciale stekker gegoogled, 123 had de goedkoopste volgens de omschrijving. Blijkt die niet te kloppen. Helaas heb service om stekker retour te kunnen zenden. Heb nu via een incassobureau mijn geld terug kunnen krijgen. Geen service, geen excuses, nee geld halen en verder moet iedereen zijn mond houden
Goed dat je je ervaring via deze weg deelt, Thomas! Aan de hand van je klantgegevens zien wij dat er inderdaad meerdere keren contact is geweest per mail over de verkeerd bestelde adapter. Zoals in onze mail aangegeven vinden wij de manier waarop dit contact is verlopen uiteraard ook niet wenselijk, waarvoor nogmaals onze oprechte excuses! Groetjes, Romy van 123led
De lampen en armaturen die ik heb gekocht zijn zeer slecht van kwaliteit. De LED buizen zijn zo slap dat ze gewoon doorbuigen en uit de armatuur vallen. typische Chinese rommel!
Goed dat je dit aangeeft, Colin! Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Je kunt altijd een retouraanvraag doen via de volgende link: https://www.123led.nl/page/retourvw.html We helpen je dan uiteraard graag verder! Groetjes, Romy van 123led
Prima kwaliteit en levering.
Bedankt voor je review. Wat fijn dat een en ander naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Ursprüngliche Bewertung
Jammer dat ik niet op de hoogte wordt gehouden van de afhandeling.
had zwarte led kaarsen gekocht afstandbediening deed het niet, kreeg meteen nieuwe gestuurd, plus een klein flesje wijn, wat een top service. heel erg bedankt,ik raad 123led.nl iedereen aan
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Natascha! Dat is uiteraard heel graag gedaan. Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Groetjes, Romy van 123led
Lampen die nergens meer te krijgen zijn maar nog wel bij led123 besteld. Perfect verpakt en snel geleverd
Bedankt voor het schrijven van deze review, Ron! Fijn om te lezen dat we je aan de gewenste producten hebben kunnen helpen. Groetjes, Romy van 123led
om te proberen een keer een lamp besteld en heb ook echt geleverd gekregen wat ik er van verwachtte. Snel geleverd, gekregen wat ik wilde tegen een aantrekkelijke prijs en het werkt zoals gehoopt. Wat wil je nog meer?
Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat je te spreken bent over ons. Hier doen wij iedere dag ons best voor! Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review. Groetjes, Christianne van 123led
Perfect voor in bv. garage. Sensor is erg gevoelig, direct licht bij betreden.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het gekochte artikel! Wij zien je graag bij ons terug in de webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Goede kwaliteit/ prijsverhouding
Bedankt voor je review, Thea. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Snelle levering ,zeer deugdelijk verpakt ,goede prijs/ kwaliteit
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, M. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je beoordeling, Jaap. Groetjes, Christianne van 123led
precies wat ik verwachte is gestuurd
Bedankt voor je review, Paul. Groetjes, Christianne van 123led