Helemaal water van verwachte en meer. Goede kwaliteit, snel geleverd.
Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Mooie site ruime keus in goede producten vlot geleverd
Bedankt voor je positieve review, Hans. Groetjes, Christianne van 123led
Een prima product (Led TL) dat op de tijd werd geleverd die was beloofd.
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over het product en de levering. Groetjes, Christianne van 123led
Na mijn eerder vermeende klacht werd ik direct telefonisch benaderd door de afd. klantenservice, zij waren verbaast en achteraf terecht, dat ik niet eerst de klantenservice benaderd had alvorens mijn oordeel te geven. Na een kort gesprek hierover heeft men mij direct aangeboden om een nieuwe vervangende armaturen set kosten loos toe te sturen incl. retour label om de set 1e retour te sturen. Daags erna had ik de nieuwe set binnen, de dag daarop geplaatst en was direct zeer tevreden over de helderheid, want daar ging het mij om. Door deze afhandeling ben ik uitgekomen op een score uitstekend.
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over de oplossing. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Ursprüngliche Bewertung
Gekocht: *6 philips ledlampen mat 4000K, voor €27,50. deze geven een helder wit licht zoals het hoort. * 5 LED T5 armaturen compleet, eveneens 4000K, voor €124,75. Deze zouden dezelfde helder witte kleur moeten geven als de philips lampen. HELAAS GEVEN DEZE WARM WIT! dus niet geschikt voor mijn werkplaats waar ik jammer genoeg mijn oude TL bakken al had weggehaald.
Bestelling wordt snel verzonden en service is ook prima
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de snelle verzending. Bij een eerst volgende bestelling staan we weer graag voor je klaar Rene! Groetjes, Kelly van 123led
Zeer snelle levering en betrouwbaar
Leuk om te lezen dat je tevreden bent Joop. Daar doen we het voor! Groetjes, Kelly van 123led
Mijn verzending was beschadigd. Zonder problemen snel een nieuwe gekregen.
Bedankt voor de 5 sterren Wouter! Dit stellen wij erg op prijs. Een fijne dag verder toegewenst. Groetjes, Kelly van 123led
Zo als gewoonlijk snelle en goede service en bezorging
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring over onze service en bezorging. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Kelly van 123led
Verlichting voor aan de schuur gekocht. Bleek de adapter niet goed te werken. Gebeld met klantenservice. Na wat checks hebben ze besloten om kosteloos een nieuwe adapter te sturen. Geeft mij vertrouwen om bij een eventuele volgende aankoop weer bij 123led.nl te bestellen.
Hoi Ronald, bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf. Hier doen we het voor! Groetjes, Kelly van 123led
Drie kleine snoertjes perfect .
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over hoe je bestelling was verpakt en dat de artikelen het perfect doen. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Kelly van 123led
Echt heel goede service snel. En heel mooi lampje. Zeker aan rader.
Bedankt voor deze mooie review, Manon! Dit waarderen we enorm. Groetjes, Kim van 123led
Ook Ledlampen met spiegel en bijzondere aansluiting
Bedankt voor deze positieve review, Rob! Groetjes, Kim van 123led
Vlotte toezending van het bestelde product. Goed verpakt en inhoud zoals omschreven
Fijn dat alles naar wens is verlopen, Henk! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Super snelle levering en goede status update. Zeer tevreden.
Bedankt voor de 5* beoordeling, Helene! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Een stekkerdimmer besteld. Goede kwaliteit voor een prima prijs en de volgende dag in huis, het kan niet beter!
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! Veel plezier van de dimmer. Groetjes, Kim van 123led
Erg goede service, vriendelijk geholpen aan de telefoon super
Super dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, Tim! Groetjes, Kim van 123led
Snelle en correcte levering, duidelijke website.
Bedankt voor de 5* beoordeling, Laurens! Groetjes, Kim van 123led
Mijn 3e bestelling ging niet helemaal goed ,kan gebeuren. Één mailtje en het werd snel rechtgezet. Nazending was er de volgende dag al . Met een excuus brief en flesje wijn. Waar maak je dat nog mee. Kortom ik ben super tevreden met 123 led
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Jan. Daar doen we het voor! Fijne dag en proost! Groetjes, Kim van 123led
Het plaatsen van de bestelling ging snel. Een dag later in huis!
Super dat je zo tevreden bent over je bestelling, Frank! Een volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Net als al eerdere aankopen is het het hele aankoopproces makkelijk en de afhandeling volgens afspraak
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen, Rien! Groetjes, Kim van 123led
Een week geleden kreeg ik mijn lamp geleverd maar bleek achteraf de sensor niet te werken. Dag later dit gemeld en binnen een dag kreeg de nieuwe lamp met goede sensor. Een klein briefje met excuus en daarnaast een aardige attentie deze bestond uit een klein flesje wijn. Wat een perfecte service!!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Gerard. Daar doen we het voor! Groetjes, Kim van 123led
Bij de installatie van een dimmer brak een onderdeeltje af. Er werd meteen kosteloos een nieuwe opgestuurd met een retourlabel voor de kapotte.
Super om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost! Groetjes, Kim van 123led
Heb 6 ledlampen gekocht maar na 1 dag was er al 1 stuk gesprongen. Heb nog een email weggedaan maar helaas geen reactie gehad hierop. bestel nooit meer wat hier.
Goed dat je jouw ervaring kenbaar maakt, John. Wij hebben je terug gemaild maar geen reactie mogen ontvangen. Wellicht is onze e-mail in de spambox beland? We hebben ook enkele keren tevergeefs telefonisch contact met je opgenomen. Zou je ons terug kunnen bellen op 0294-787125 zodat we dit kunnen oplossen? Groetjes, Kim van 123led
De titel zegt alles. Les lampjes besteld en ze waren in een mum van tijd geleverd. En dat tegen een concurrerende prijs. Wat wil je nog meer?
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze voordelige prijzen, Rene! We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, Kim van 123led
Het plaatsen van de bestelling (een G9 3W LED lamp) ging vlot. Net als de levering, de volgende dag in huis. De lamp is prima en voldoet aan de verwachting
Bedankt voor de 5* beoordeling, Rob. Veel plezier van de lamp! Groetjes, Kim van 123led