Altijd goede kwaliteit en altijd snel in huis
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, dit lezen we graag! Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123led
In een lamp vijf G4 halogeenlampjes vervangen door Philips LED lampjes. Dimmer vervangen door EcoDim Zigbee dimmer en trafo door Varilight driver: zou allemaal moeten werken, maar dimbereik is zeer matig. Op aanraden van 123Led dimstabilisator erbij (€4.95 verzendkosten omdat het ding in een doos wordt verstuurd terwijl die makkelijk door de brievenbus had gekund), maar dat helpt nauwelijks. Totaal €130 lichter voor een zeer matige ervaring. Alle euforieverhalen over halogeen vervangen voor LED zouden m.i. een stuk minder hoog van de toren mogen blazen: het is helemaal niet zo prachtig en eenvoudig.
Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. We zouden je graag helpen om deze ervaring naar een positiever level te tillen! We hebben tevergeefs telefonisch contact opgenomen en je een e-mail gestuurd maar hierop geen reactie mogen ontvangen. Zou je dat alsnog willen doen zodat we je hiermee kunnen helpen? Groetjes, Kim van 123led
goed verpakt en snel geleverd
Wij willen je bedanken voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en zien je graag nog eens terug! Groetjes, het Webcare team van 123led
Snelle levering; goede communicatie en tevens goede afhandeling van de retourzending en terugbetaling. Een volgende keer zal ik zeker weer bij 123Led bestellen en hopelijk dan zonder retourzending.
Wat een mooie beoordeling, Robert! Hartelijk dank hiervoor. Wij zien je de volgende keer graag weer (zonder retourzending) terug! Groetjes, het Webcare team van 123led
Geleverd wat werd besteld in de beloofde tijd. Eigenlijk niets bijzonders!
Wat fijn om te lezen dat de bestelling op tijd bij je is aangekomen. Bedankt voor je 10* beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123led
Innde avond besteld, de volgende dag in huis. Top.
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle bezorging. Graag tot de volgende keer. Groetjes, Kelly van 123led
het was een bestelling die zeer snel, nauwkeurig en precies volgens verwachtingen, werd geleverd
Wat goed dat u zo tevreden bent! Bedankt voor het plaatsen van deze review en graag tot de volgende keer. Groetjes, Kelly van 123led
Een wereld van verschil vergeleken met mijn oude tl lampen. De omhuizing is wel wat aan de lichte kant vind ik personelijk.
Wat leuk om te lezen dat het een wereld van verschil is met de oude TL lampen. Veel plezier van uw aankoop! Groetjes, Kelly van 123led
Het bestellen ging soepel en de verassing was des te groter toen het besteld artikel echt exact was zoals 123led omschreven had. Zeer tevreden over de kwaliteit van het artikel als ook de professionele afhandeling
Bedankt voor het plaatsen van deze review Otto! Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Kelly van 123led
Had bestelling gedaan en bestelde de week daarna nog een aantal van 4 zelfde producten maar bleek 5 euro duurder per stuk zijn ! heb daar over gebeld maar kreeg een zeer onvriendelijke heerschap met een verhaal waar ik mijn vraagtekens bij had en dat vroeg ik hem dat ook en krijg ik als antwoord of dat ik dacht dat hij liegt of zo op een toon dat ik er direct klaar mee was. Heb inmiddels de zelfde Innr stekers ergens anders gekocht voor een prijs die 8 euro goedkoper waren dan bij 123Led. Geen beste reclame van 123 Led terwijl ik bij 123 Inkt nooit problemen heb gehad en altijd correct te woord ben gestaan.
Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling, Kees. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je bent geschrokken van de prijsstijging. Helaas wordt alles om ons heen een stuk duurder en hebben ook onze fabrikanten hun prijzen flink omhoog gegooid. Dit heeft ook gevolgen voor de verkoopprijzen van onze producten. Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor de manier waarop je te woord bent gestaan en hopen in de toekomst nog eens voor je klaar te mogen staan. Groetjes, het Webcare team van 123led
Prima ervaring
Bedankt voor het plaatsen van deze review Frans. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de voorlichting en de snelle levering. Groetjes, Kelly van 123led
Precies wat ik zocht Gaat aan wanneer hij aan moet en ook weer uit zitten 3 regelaars op Kan hem voor alles instellen
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Natascha! Veel plezier van je aankoop. Groetjes, Kelly van 123led
Had ook al goeie ervaring met 123 inkt, veel keuze, concurrerende prijzen , snel verzonden, kortom een aanrader
Leuk om te lezen dat je tevreden bent Henk! Groetjes, Kelly van 123led
1 van mijn strengen cluster verlichting deed het niet... mail gestuurd. Keurig beantwoord. Kreeg netjes een nieuwe streng en een lekker flesje wijn.. Top.
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review Corina. Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Graag tot de volgende keer. Groetjes, Kelly van 123led
Naast nieuwe LED-spotjes ook bijbehorende LED-dimmers (3x) besteld. Deze functioneren wel, maar zijn niet nauwkeurig af te stellen en de lichtkleur verloopt zachtjes aan naar een donkere kleur. Over de kwaliteit van de dimmers ben ik dus niet tevreden en deze raad ik ook niet aan om te kopen.
Goedendag meneer Smelt, goed dat u aan ons kenbaar maakt dat de dimmers niet naar behoren werken. Mijn collega van de klantenservice zal hierover contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Kelly van 123led
Originele Philips lampjes.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de Philips lampjes die je bij ons hebt besteld Henk! Groetjes, Kelly van 123led
Gisterenavond laat mijn bestelling gedaan en vanmiddag kon ik het pakketje ophalen bij het post afhaal punt. En goede kwaliteit voor een prima prijs. Bedankt!
Super om te lezen dat je zo tevreden bent, Lois! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
Heb hier nu meerdere keren besteld. Altijd snel en correct afgehandeld. Na vorige een probleem te hebben met een van bestelde artikelen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Keurig en professioneel te woord gestaan door Youp. Heb vervangende producten binnen en alles is naar wens. Zelfs een 'sorry' kaartje en een kleine compensatie. Was absoluut niet nodig geweest maar vriendelijk bedankt! 123led en Youp, bedankt!
Kerstlampjes besteld welke binnen een jaar defect raken. Dit viel binnen de garantie termijn van 1 jaar en is netjes vernieuwd/vervangen. Helaas wederom defect geraakt in zeer korte hiernaar, waarna werd verteld dat de garantie termijn vanaf de 1e aanschaf datum (1 jaar) was verstreken en hier niks aan werd gedaan, terwijl op de vernieuwing geen garantie wordt afgegeven. Erg slechte klantenservice en ook niet vriendelijk geholpen, advies, koop hier nooit wat !