Al jaren bestel ik artikelen bij de 123 club en tot op heden hebben zij altijd alles keurig afgehandeld. Ook het retourneren van een bestelling is geen probleem en wordt ook keurig afgewikkeld.
Bedankt voor je mooie woorden, Jaap. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Fijn dat ik online de configuratie van kerstverlichting kon maken en wat daarbij nodig was of rekening gehouden moest worden, super!
Bedankt voor je review, Bert. Wat fijn dat het gelukt is met de configuratie van de kerstverlichting. Groetjes, Christianne van 123led
Mooi assortiment
Bedankt voor je review, Steven. Groetjes, Christianne van 123led
Volgens mij was dit de eerste keer dat ik iets bij 123led.nl bestelde. de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De verzending was snel en goed te volgen. Het product was goed verpakt en onbeschadigd en voldeed aan onze hoge verwachtngen.
Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, Ed! Bij je volgende bestelling staan wij ook graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123led
Lekker snel verzonden.
Bedankt voor deze positieve review, Jan! Groetjes, Sanne van 123led
123 Led,nl is een goede en betrouwbare webwinkel die goede kwaliteits artikelen leverd.
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123led
Besteld en snel geleverd
Bedankt voor je positieve beoordeling, Ton! Groetjes, Sanne van 123led
Product snel en goed verpakt ontvangen. Werkt makkelijk via de app.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Henrie! Groetjes, Sanne van 123led
Zeer klantvriendelijk en zeer goede service en de bestelling uitstekend en op tijd geleverd!
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Els! Groetjes, Sanne van 123led
zo geïnstalleerd en werkt perfect met Google
Bedankt voor je positieve review, Ad! Groetjes, Sanne van 123led
Net als 123inkt.nl stukken goedkoper dan overige aanbieders en snel geleverd.
Leuk om te lezen dat je over 123inkt en over ons zo tevreden bent, Herman! Groetjes, Sanne van 123led
Ik ben blij dat ik een hoop gloei lampen heb vernieuwd en dat zal aan energie kosten een hoop kosten schelen. Het armatuur wat ik heb besteld was verrassend daar zit alleen een aantal kleine led lampjes in enverbruikt weinig stroom en geef goed licht. Ik ben tevreden.
Fijn dat je zo tevreden bent, Paul! We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123led
Eenvoudig besteld en snel geleverd. Geleverd artikel goed ingepakt Artikel is volgens specificatie geen loze beloften of opsmuk.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Sanne van 123led
Delampen die ik zocht waren voorradig en snel geleverd. Alles zoals men wenst
Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Sanne van 123led
Goede service en snelle levering alleen bij het achteraf betalen moet men wel melden dat het pas kan als je al een keer iets hebt besteld omdat ik dat niet was moest ik eerst betalen en werd het product verzonden
Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent! De aanvraag voor achteraf betalen wordt beoordeling door meerdere factoren waaronder de artikelen die je besteld en het totale orderbedrag. Groetjes, Sanne van 123led
Mijn bestelling was tot 2 keer retour gegaan, door dat niemand thuis was. Mail verstuurd en hebben het snel opgelost.
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Math! Bedankt dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar maakt! Groetjes, Anouk van 123led
Ursprüngliche Bewertung
Mijn bestelling zijn ze 2 keer aan huis geweest, maar op dat moment was niemand thuis. De bestelling is retour naar afzender gestuurd. Mail verstuurd, en het zou de dag erna weer naar de post gaan, maar ben inmiddels weer 3 dagen verder.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Math. Jammer om te lezen dat de bezorging van je pakket niet lekker verloopt. We zien dat de nieuwe bestelling al is verstuurd maar dat er opnieuw vertraging is opgelopen bij de vervoerder. We hopen dat je de bestelling zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. Groetjes, Sanne van 123led
Snelle levering, goed product
Bedankt voor je positieve beoordeling, Henk! Groetjes, Sanne van 123led
ik heb ok inktcartrice bij jullie bestelt ging ook goed
We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over je bestellingen bij onze webshops, Piet! Groetjes, Romy van 123led
Super snelle levering
Hartelijk dank voor deze 5-sterren beoordeling! Groetjes, Romy van 123led
snel het goede geleverd
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123led
Prima snelle levering
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Bart! Groetjes, Romy van 123led
Zie hierboven. Ik ben ook zeer tevreden over 123 inkt.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Nico! We zien je graag nog eens terug in onze webshops. Groetjes, Romy van 123led
Heel tevreden precies zo als vermeld en ook op tijd geleverd
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Christien! Groetjes, Romy van 123led
Ruime keuze goede prijs kwaliteit
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de prijs-kwaliteit verhouding, Harrie! Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering en prima kwaliteit, ben er erg blij mee, aanbeveling
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Mat! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led