Vrijdagavond bestel, zaterdagochtend binnen en ook nog eens voor de beste prijs! Dat vind je niet 1,2,3, maar bij jullie wel :)
Namens het hele team willen wij je bedanken voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Wij staan in de toekomst graag nog eens voor je klaar!
Supersnel geleverd, de volgende dag werd het pakketje al bezorgd. De accu werkt naar behoren. Nog bedankt voor de attenties, much appreciated!
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling, Lucy! Fijn te lezen dat je de accu snel in huis had en deze naar behoren werkt! Wij staan een volgende keer graag weer voor je klaar. Groetjes, het Webcare team
2 batterijen besteld op 15092023 voor 21.00u Levering door kpn zou volgens bestelformulier dan plaatsvinden op 16092023. Afgeleverd echter op 19092023 om ca. 15.00u. Kpn heeft wel bericht van vertraging gestuurd.
Goed dat je meldt dat je je bestelling later ontving. Ons streven is om binnen 24 uur te leveren. Door de drukte bij ons en bij de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat jouw bestelling iets later aangeboden wordt. Onze excuses voor de vertraging. We hebben een tegoed voor gratis verzending op je account gezet om het goed te maken. Groetjes, Kim van het webcare team
maar de post liet zaterdagmorgen op zich wachten, wel kreeg ik een mailtje van PTT-Post: sorry we hebben moeten omgooien, U krijgt het pakketje Maandag.a.s.
Wat balen dat je het pakket wat later hebt ontvangen, excuses hiervoor! Uiteraard vinden wij het wel fijn om te lezen dat de bestelling en betaling verder wel goed is verlopen. Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling en graag tot een volgende keer!
Snelle service, duidelijke omschrijving product. Goede communicatie. Stevige levering en ook nog een kadootje!!
Wij willen je bedanken voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en zien je graag nog eens terug!
Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling!
Meestal tevreden.
Goed dat je meldt dat je je bestelling later ontving, Wim. Ons streven is om binnen 24 uur te leveren. Door de drukte bij ons en bij de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat jouw bestelling iets later aangeboden wordt. Onze excuses voor de vertraging. We hebben een tegoed voor gratis verzending op je account gezet om het goed te maken. Groetjes, Kim van het webcare team
Beste koop tegen prima leveringstermijn wat wil je nog meer? Top en zeer tevreden met afwikkeling en product.
Wat een mooie beoordeling, Lucien! Dit stellen we zeer op prijs!
Snel geleverd. Voldoet aan de verwachting
Wat fijn dat je de bestelling snel in huis had en het aan je verwachting voldoet! Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling en graag tot een volgende keer. Groetjes, het Webcare team
Plezierig
Wij willen je bedanken voor het plaatsen van deze beoordeling en zien je graag nog eens terug! Groetjes, het Webcare team van 123led
Bedankt voor het plaatsen van de 5* beoordeling, wij staan graag nog een keer voor je klaar! Groetjes, het Webcare team van 123led
Accu Dyson stofzuiger kapot besteld bij 123accu snel in huis. Keurig
Bedankt voor deze positieve review op onze service, Henk! We zien je graag snel terug!
Geheel zoals verwacht en dat binnen 1 werkdag.
Bedankt voor deze positieve review, Robert! Tot de volgende keer.
Besteld en zoals beloofd snel en prima levering. Het product voldoet ruimschoots aan de wens.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Ben! Tot je volgende bestelling.
Gewoon goed
Super om te lezen dat je tevreden over ons bent!
Duidelijk en snel
Bedankt voor deze positieve review, Pieter! We zien je hopelijk snel terug bij een nieuwe bestelling.
Works as expected
Bedankt voor deze positieve review, Sertac! Tot de volgende keer!
Vandaag bestel (op zondagmiddag) volgende dag binnen is super
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen Pieter-Jan! Tot snel!
De bestelling was mooi op tijd, en de installatie ging ook volgens het boekje.
Bedankt voor deze super review! Tot de volgende bestelling!
W
Fijn om te lezen dat alles netjes geleverd is, Wim! Tot de volgende keer!
Wat ik had besteld werd op tijd geleverd, en was correct verpakt. Geen klachten
Bedankt voor deze super review, Evert! Wij helpen je snel graag weer verder.
Reageren heel snel plus vlotte levering, heel fijn zaken doen
Bedankt voor deze positieve review! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling.
Heel veel kennis van zaken.
Bedankt voor je positieve review, Willem! Wij helpen je graag een volgende keer weer verder.
Snel leveren en kwaliteit
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Gerard! Tot snel!
Snel, goed artikel en leuk verpakt ( met spel kaarten dn pennen). Complimenten!@
Bedankt voor dit mooie compliment, Bart! We zien je hopelijk snel terug!