Hoewel aangegeven in de beschrijving dat de leds dimbaar waren blijkt dat ze in een armatuur waarin voorheen dimbare halogeenlampen zaten tòch niet vlekkeloos dimbaar zijn. (knipperen als een malle). Misleiding???
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar maakt. Voor deze lampen heb je een LED dimmer nodig. Een halogeendimmer zal niet goed werken. Vandaar dat de lampen knipperen. We hebben tevergeefs geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Als je advies nodig hebt kun je altijd een e-mail sturen naar [email protected] of even terugbellen op 0294-787125. We helpen je graag! Groetjes, Kim van 123led
Overzichtelijke website, snelle bezorging en goede prijzen. Niets te klagen.
Bedankt voor deze mooie woorden, Michiel! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Goede kwaliteit en komen de gemaakte en beloofde beloften na. Zeer komt er een volgende bestelling.
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Sjef! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Zoals gewend van alle 123 varianten goede spullen voor een goede prijs met snelle accurate levering.
Hartelijk dank voor de positieve review, Dennis! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Makkelijk en snelle bezorging
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Wim! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Ze doen wat ze beloven.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen, Peter! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Leuke verlichting en snelle levering
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en levering! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Volgende dag al in huis zoals vermeld werd
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle service, Gerrit! De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123led
Indien ik nog iets nodig heb van verlichting dan zal ik het zeker bij 123led.nl bestellen.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, Jack! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123led
Snel geregeld en geleverd.
Goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Van de zes bestelde waxinelichtjes op batterij deed eentje het niet. Na een berichtje aan de klantendienst werden twee nieuwe waxinelichtjes te samen met een flesje rode wijn toegestuurd. Keurig netjes afgehandeld.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Johan! Dat is uiteraard heel graag gedaan. Groetjes, Romy van 123led
Ga zo door
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Romy van 123led
Nog nooit over producten en leveringen ontevreden geweest.
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Nol! Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123led
De bestelde lamp was de volgende dag al binnen en het product voldeed precies aan hoe deze omschreven was.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Gehele proces van bestellen en levering ging uitermate voorspoedig en snel. Bijzonder aantrekkelijk is dat de er gekozen kan worden welke koeriersdienst je wilt gebruiken voor de uiteindelijke levering.
Goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Ben! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Snelle en adequate bezorging
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levertijden, Sietze! Groetjes, Romy van 123led
goede aanbiedingen, prijzen super snelle levering nette verpakking leuke extda's erbij
Bedankt voor de complimenten, Joyce! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Twee dubbele led armaturen (incl. buizen) van 120 besteld. Snel geleverd, makkelijk te monteren en een zee aan licht in mijn schuur. Kortom, zeer tevreden
We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij ons. Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Groetjes, Romy van 123led
Zoals gebruikelijk is de levering altijd snel en correct. Ik had mij onvoldoende ingelezen in de specificaties van de door mij bestelde dimmer. Ik kon de dimmer, n overleg, gewoon retour zenden. Geweldig!
Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Hans! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Ik dacht een simpel systeem te hebben gekocht en het werkt, maar de installatie van de hub van dit systeem is moeilijk
Goed dat je dit kenbaar maakt, Bart! Wat fijn om te lezen dat het uiteindelijk is gelukt om het product te installeren. Bij een eventuele volgende keer helpen we je uiteraard graag verder. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Groetjes, Romy van 123led
Prima service en snel levering
Bedankt voor deze positieve review, Monique! Groetjes, Romy van 123led
De producten zijn prima alleen de afstandsbedieningen werken niet. Erg lastig en onpraktisch in gebruik daardoor.
Hoi Margriet, bedankt voor je review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Op de zwarte kaarsen dien je extra goed van dichtbij naar de kaars te schijnen. De zwarte kleur zorgt voor een slechter bereik van de afstandsbediening. Indien je toch niet tevreden bent, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123led
Duidelijke website, voldoende lampen op voorraad, en de bestelling is makkelijk te doorlopen. Na bestelling duidelijke communicatie over de bezorgstatus. Producten zijn goed en degelijk verpakt, en binnen 1 dag bezorgd.
Bedankt voor je review, Bas. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Hier doen wij het voor! Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
On time and as ordered.
Thank you for writing this nice review, Ido! Greetings, Romy from 123led