Lampen waren snel en netjes geleverd. Weer erg blij mee.
Leuk om te lezen dat je blij bent met je bestelling, Dion! Graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123led
Snelle levering en veel keus
Super fijn dat je de bestelling snel in huis had! Wij hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, het Webcare team van 123led
Snelle levering en het artikel bevalt heel goed
Wat fijn dat je de bestelling snel in huis had en je tevreden bent! Dit houden we graag zo. Groetjes, het Webcare team van 123led
Groot assortiment, aardige artikelen en vriendelijke prijzen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Theo! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Super service, controle op adres, pakje op tijd en producten zijn zoals besteld
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze webshop! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Uitstekende LED transformator. Werkt zoals het hoort. Klein en stabiel. Aanrader! Bestelling kwam erg snel.
Bedankt dat de je moeite hebt genomen om deze review te schrijven, Didier! We zien je graag nog eens terug in onze webshop, Groetjes, Romy van 123led
Bestelling goed en op tijd afgeleverd , top.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Gerdy! Groetjes, Romy van 123led
Snelle bezorging, goede klantenservice.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Wim! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Deze winkel is zeer gespecialiseerd in alle soorten led-lampen, waardoor men niet gauw mis grijpt en de service van dien aard is om prettig zaken mee te doen.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Hero! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123led
Uiterst tevreden over artikel, ook op voorhand telefonisch goed geïnformeerd over artikel.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Martin! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Zoals ik hierboven heb geschreven, het verliep allemaal prima.
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Aalt. Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Materiaal was snel bezorgd. Had de verwachtte kwaliteit.
Bedankt voor de 5* beoordeling, Hans! Dit waarderen we enorm. Groetjes, Kim van 123led
Zeer tevreden met mijn lamp.
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met de lamp! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Snel geleverd. De lampen geven mooi licht en werken perfect samen met de dimmer. Geen knipperende lampen meer.
Super dat de lampen zo goed bevallen, André. Veel plezier ervan! Groetjes, Kim van 123led
goede keus in produkten. duidelijke uitgebreide produktbeschrijvingen. prettig te woord gestaan aan de telefoon. iets minder goed te vinden zijn produkten zoals bv. fittingen.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over het aanbod en onze klantenservice, Wouter. Mocht je ergens niet uitkomen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag! Groetjes, Kim van 123led
Altijd fijn om te shoppen in één van de 123-shops. Snelle levering, en snel vinden wat je zoekt. top!
Leuk om te lezen dat je zowel bij ons als de andere 123shops een tevreden klant bent, Frans! Groetjes, Kim van 123led
Snelle bezorging
Bedankt voor je positieve beoordeling, Wim! Groetjes, Kim van 123led
Snelle afhandeling snelle levering makkelijke site.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Alex. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Kim van 123led
Prijs goed snelle levering
Bedankt voor de 5* beoordeling, Richard. Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Snelle levering voor goedkope prijs
Super dat zo tevreden bent over de snelle levering en prijs, Henk! Groetjes, Kim van 123led
Netjes, goed en op tijd geleverd.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen, Marc! Groetjes, Kim van 123led
Snel en effectief
Bedankt voor de 5* review, Hans! Dit waarderen we enorm. Groetjes, Kim van 123led
A+++
Thank you for the positive review, Chris! Greetings, Kim from 123led
Een Aqara g4 deurbel besteld. Helaas deed deze het niet. Na mailtje gelijk nieuwe ontvangen (met wijntje;-) Probleem opgelost! Problemen kan je niet voorkomen. Hoe ze opgelost worden is belangrijk.
Wat goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost, Alex! We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Kaarsen waren snel geleverd en zijn echt heel leuk. Ze geven mooi natuurlijk warm licht en lijken net echt. Heel blij mee!
Super dat je zo tevreden bent over de kaarsen, Helma. Veel plezier ervan! Groetjes, Kim van 123led