Mooie lampjes met handige timer functie. Had alleen een bewegend vlammetje verwacht toen ik de omschrijving las.
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar maakt, Iris. Het kaarsje heeft inderdaad geen bewegend vlammetje. Dit staat ook niet in de omschrijving. Maar mocht je niet tevreden zijn, stuur gerust een e-mail naar [email protected]. Dan bieden wij jou graag een passende oplossing. Groetjes, Kim van 123led
Bedankt voor je 5* beoordeling! Dit waarderen we zeer. Groetjes, Kim van 123led
Heldere site met duidelijke en begrijpelijke omschrijving van de artikelen. Mijn bestelling werd keurig binnen 24 uur geleverd. De bestelling (mijn eerste bij 123led.nl) verliep dus soepel. Naar aanleiding van mijn positieve eerste ervaring vervolgens een nieuwe bestelling gedaan. Echter: Omdat het betalen per IDEAL, ook na herhaald proberen niet lukte maar uitgelogd en weer opnieuw ingelogd op de site. Daarna lukte het wel om te betalen
Wat leuk dat je voor het eerst bij ons besteld hebt, Joost. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bij je tweede bestelling wilde de betaling niet meteen lukken zien we. Misschien goed om te weten dat je bij ons ook op rekening kunt bestellen. Dan betaal je gewoon lekker achteraf. Groetjes, Kim van 123led
Prima bedverlichting, makkelijk te monteren, werkt prima. Snelle levering, zeer tevreden
Super dat je zo tevreden bent over je bestelling, Hilbrand. Veel plezier ervan! Groetjes, Kim van 123led
Bovenste zin zegt volgens mij alles
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Johan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Kim van 123led
Selectie van het product was lastig, maar de levering erg snel.
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden over ons bent, Olaf! Mochten we je ooit kunnen helpen bij de selectie van producten dan helpen we je altijd graag verder. Groetjes, Hanna van 123led
Zeer gemakkelijk te installeren
Goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over de lamp, Willem! Tot de volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Makkelijk, snel, overzichtelijk, prima
Fijn dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Farid, Wij zien je graag snel terug! Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor je positieve review en tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Goede producten en ruim assortiment
Bedankt voor deze mooie review, Herman! Daar doen wij het voor! Groetjes, Hanna van 123led
Snelle bezorging. Product was in eerste instantie goed kreeg meteen een nieuwe toegestuurd met bedankje erbij. Top service.!
Bedankt voor je positieve reactie op onze service, Linda! Wij zijn blij om te vernemen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en doen dit graag in de toekomst nog een keer. Groetjes, Hanna van 123led
De dimmer doet het fantastisch dimbereik goed in te stellen.
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de dimmer! Tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Alles netjes geregeld,en snel in huis.
Bedankt voor deze positieve review! Wij zijn blij om te vernemen dat alles naar wens is verlopen en zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Duidelijke omschrijving. Ook een filmpje voor installeren van de schakelaar. Snelle levering
Wat fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling, Rina. Groetjes, Kim van 123led
Een buislamp van 50 cm kon ik in Leusden niet kopen, daarom bij 123LED besteld. DHL bezorgde het artikel de volgende dag in een grote doos.
Super dat je bij ons hebt gevonden wat je zocht, Maarten! We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Wij hebben 3 LED TL armaturen en lampen gekocht. Op de productpagina stond vrij weinig informatie en een enkele foto van een gedeelte van het product. Mailtje gestuurd met het verzoek voor meer informatie omtrent het product. Nooit reactie terug gekregen. Was tijdgevoelig dus de koop toch maar gedaan en zelfs dan werd de bestelling te laat geleverd (de bezorger had het pakket niet (tijdig) ontvangen van 123LED). Eenmaal aangekomen hebben we 1 van de lampen open gemaakt om er vervolgens achter te komen dat deze helemaal niet geschikt waren. Nu mogen wij de lampen terugsturen en zijn de retourkosten ook nog eens voor onze rekening. Dat zulke webshops nog bestaan is mij echt een raadsel. Mijn man is met zijn bedrijf ook klant bij 123-3D maar dit is hem zo slecht gevallen dat hij daar ook een punt achter zet.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Garcia. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien. Wij hebben geprobeerd om telefonisch contact met je te krijgen, maar wij krijgen geen gehoor. Als je graag wilt dat wij kijken naar een oplossing dan vragen wij je een e-mail te sturen naar [email protected]. Groetjes, Christianne van 123led
Snelle en goede levering wederom!!
Bedankt voor de 5* beoordeling, Tom! Groetjes, Kim van 123led
Prima prijs en snelle levering, top!
Super dat je zo tevreden bent over onze prijs en snelle levering, Ton. Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Prima levering en toppie prijs voor het led snoer met 20 lampjes en 1 mrt. lang. Was bijna nergens te krijgen en jullie konden dit gewoon leveren en ook nog voor een geweldige prijs. Snelle en correcte levering.
Goed om te lezen dat je bij ons hebt gevonden wat je zocht, Mart! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
Snel en betrouwbaar goede producten.
Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Kim van 123led
Snelle levering en mooi product.
Super dat je zo tevreden bent, Michael! Groetjes, Kim van 123led
Prima producten, goede service en snelle levering.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, levering en de service! Groetjes, Kim van 123led
Mijn vraag was mislamp rood nodig ik zie bij Google welke ik nodig heb ik besteld deze maar krijg door zelfde productcode de rode met remlicht erbij de 5w/21w dus foutje van mijn kant met vlug te bestellen
Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt, Martin. Stuur even een e-mail naar [email protected]. Dan kunnen wij jou een passende oplossing bieden. Groetjes, Kim van 123led
Alles optijd. Top prijs kwaliteit
Bedankt voor de 5* beoordeling, Henk! Groetjes, Kim van 123led
Exact geleverd zoals beschreven
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen, Ronald. Groetjes, Kim van 123led