Tevreden
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Sanne van 123led
Goede info op de site en een snelle levering
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en levering! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Uitstekend!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering en goede producten
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Charlotte! Groetjes, Romy van 123led
Vandaag besteld, morgen in huis, super.
We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Na bestellen de volgende dag binnen. Prima product met duidelijke handleiding. Zeer tevredey
Goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Snel geleverd, goede service, goed bereikbare klantenservice om even te overleggen.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Roy! Dat is uiteraard graag gedaan. Groetjes, Romy van 123led
Goeie prijs kwaliteit verhouding En zeer snelle levering .
Bedankt voor het schrijven van deze positieve beoordeling, Jos! Groetjes, Romy van 123led
jammer dat ik zo lang moet wachten op retourinstructies en dat ik niet zelf kan retourneren zonder toestemming van 123led.
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! We hebben je gister reeds retourgegevens per mail gestuurd om de artikelen terug te sturen naar ons. Wellicht is deze mail in je spam inbox terecht gekomen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag! Groetjes, Romy van 123led
Supersnel bezorgd, da's mooi enzo, maar niet het belangrijkst. Veel goede duidelijke informatie, dat vind ik veel belangrijker, en dat is echt heel goed verzorgd. Product was natuurlijk ook gewoon goed, maar dat is niet de verdienste van de verkoper ;)
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven, Tessa! Dat waarderen wij enorm en hopen je nog eens terug te zien bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Een kerstsnoer met 360 lichtjes besteld. Dit werd snel geleverd. De afstandbediening die bij de lichtjes geleverd wordt geeft de mogelijkheid om te kiezen tussen wit licht en warm wit licht, maar ook een paar programma's waarbij de lichtjes anders gaan knipperen. Omdat het ledlampjes zijn, gebruiken ze ook weinig stroom. Voor de feestdagen een product om aan te raden
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Dat is uiteraard heel graag gedaan. We wensen je veel plezier van je bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Ga zeker meerdere producten bij u bestellen als ik het nodig heeft Top bedrijf!!!
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Gerrit! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Super snelle levering top!!!
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Ymkje! Groetjes, Romy van 123led
Leuk product voor een goeie prijs
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons! Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Groetjes, Romy van 123led
HEEFT ALLES WAT EEN KLANT KAN WENSEN !
We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering en keurig verpakt
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering, Ineke! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Ik heb een mooie, goedkope LED verlichtingarmatuur gekocht. Keurig geleverd!
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123led
Mooie Leds, verpakt in een brievenbusformaat envelop. Voorbeeldige levering.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Koen! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Het producties prima en was goed uitgelegd met een filmpje hoe inde starter moest vervangen. Helaas 1 minpuntje, hij kwam en dag later dan afgesproken.
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Carin! Onze excuses dat je pakket wat vertraging heeft opgelopen. De volgende keer kun je uiteraard weer rekenen op onze snelle levering. Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering en goed verpakt, helemaal toppie.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve beoordeling, Benny! Groetjes, Romy van 123led
Mijn bestelling binnen 24 uur in huis ... toppie !!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Theo! Groetjes, Romy van 123led
Heldere website en vervolgens snelle levering voor scherpe prijzen.
Goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Coen! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Led kaarsen (diner) aangeschaft voor een goede prijs. Bij een bekend tuincentrum waren er slechte recensies over hun variant, die snel defect gaan met het verwijderen van batterijen. Ik wilde dus niet al te veel uitgeven aan een, schijnbaar, kwetsbaar product. Maar gelukkig gaan de batterijen er zonder probleem in en uit. Voor tien euro vind ik het een goede en veilige vervanging van een kaars.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven, Bianca! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat is uiteraard graag gedaan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
altijd snel geleverd net als bij 123inkt
We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Benny! Groetjes, Romy van 123led