Goed geholpen toen de lampen niet kwamen een medewerker heeft nieuwe opgestuurd waren er de volgende dag.verkeerd bestelde lampen terug gestuurd.alles prima
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Daar doen we het voor. Groetjes, Anouk van 123led
Zo besteld en zo geleverd. Op de website makkelijk te vinden wa tje zoekt
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, Henk! Groetjes, Anouk van 123led
Goed kwaliteit verhouding en binnen juiste leveringstijd
Goed om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Helaas was een van de led armaturen ondeugdelijk en heb ik het armatuur open proberen te krijgen waardoor de kapjes beschadigd zijn. En uiteraard heb ik daardoor de kapotte niet teruggestuurd.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Bert. Wij hebben gisteren telefonisch contact gehad en wij begrepen dat het naar tevredenheid is opgelost. Indien je verder nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123led
doen wat ze zeggen
Bedankt voor deze positieve review, Arnold! Groetjes, Anouk van 123led
Snelle levering en alles netjes verpakt.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Bob! Groetjes, Anouk van 123led
Aantal ledlampen besteld. Helaas bleek 1 lamp van binnen kapot. Direct foto gestuurd, en binnen paar dagen een nieuwe ontvangen. Perfecte service! De lampen doen het ook prima.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, Rob! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Wij hebben een negental mooie led-kaarsen. Doen het alsof het echte kaarsen zijn. Makkelijk met de afstandsbediening en timer. Snelle en perfecte levering.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Groetjes, Anouk van 123led
De warmglow led lampen voldeden aan mijn verwachting! Goed regelbaar en goede sterkte! Ik zocht een warm geel-witte kleur en dat was het. Op maximum werd het witter maar was in mijn geval niet nodig. Een aanrader!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
top
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Martijn! Groetjes, Anouk van 123led
Tevreden over led123 zou er zo weer bestellen.
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop, Mireille! Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor deze positieve review, Patricia! Groetjes, Romy van 123led
Bestelde een afstandbediening om LED-lampen mee te bedienen, van iCasa. Het ding voldoet niet aan zijn specificaties. Ik meende in eerste instantie dat 1223LED de zending niet terug zou accepteren, maar dat kwam doordat ik een e-mail over het hoofd had gezien. Ze hebben het keurig opgelost - geen probleem. Keurige afhandeling.
Bedankt voor je review, Theo. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze afhandeling. Zo lezen wij het graag! Wij zien je graag bij ons terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Original review
Bestelde een afstandbediening om LED-lampen mee te bedienen, van iCasa. Het ding voldoet niet aan zijn specificaties. Dat lag volgens 123LED aan de Zigbee gateway, waar de afstandsbediening mee moet communiceren. Deze heb ik van Lidl. Dus nam 123LED het ding niet terug. Ik heb het vervolgens geprobeerd met gecertificeerde Zigbee gateways van Changhong en Philips. Het ding werkt ook met deze niet. Uiteraard niet, want de afstandsbediening doet niet eens wat het na stap 1 van de handleiding zou moeten doen, en die gaat helemaal niet over enige communicatie met welke gateway dan ook. Toch neemt 123LED het ding niet terug. Weggegooid geld, dus, en een leverancier die geen enkele verantwoordelijkheid neemt. Extreem slecht.
De website is overzichtelijk, de produkt-informatie is goed en duidelijk. Bestellen is eenvoudig en levering (bij PostNL afhaalpunt) is snel en efficient.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
Eerst telefonisch contact gehad is mij aanbevolen een led strip voor onder bed te nemen. Ik heb deze aan de zijkant van de trap gemonteerd aan korte zijde de bewegingssensor tussen de zesde en zevende tree van boven geplaatst, als je de trap af gaat gelijk licht omhoog als je op de tweede tree bent. Wij hebben een haakse trap. Voor ons een fijn idee dat je op deze manier veilig de trap kan nemen.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Rens! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons product. Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
Ik ben erg tevreden over de levering en het afhandelen van mijn bestelling.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
123 snelheid gaat niet ten koste van kwaliteit
Bedankt voor je compliment, Johan! Dat is leuk om te lezen. Groetjes, Christianne van 123led
Snelle levering.
Wat fijn dat je tevreden over ons bent, Henk. Groetjes, Christianne van 123led
Producten naar tevredenheid, snelle bezorging
Bedankt voor je review, Ralph. Groetjes, Christianne van 123led
Prettig
Wat fijn om te lezen dat je ervaring bij ons zo positief is verlopen, Edwin! We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Snel geleverd, prima prijs.
Super dat je zo tevreden bent over de levering en prijs, Arjan! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Zeer duidelijk en snel geleverd.
Bedankt voor je 5* beoordeling, Juan! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Geen problemen met de bestelling, vlot geleverd. Zeer tevreden hoe alles gegaan is.
Bedankt voor je positieve review, Gradus. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Kim van 123led
Hoewel het niet in de naam staat verkoopt 123led ook domotica. Ik ben zeer tevreden over de bij hen aangeschafte Xiaomi Aqara Temperatuur- en luchtvochtigheidssensor.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop, Max. Veel plezier ervan! Groetjes, Kim van 123led
pakket snel gelverd en goed verpakt
Bedankt voor je review, Jos. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led