goede service en kwaliteit en vriendelijke mensen die je helpt met het goede product te kopen. en heel snel met bezorgen. dik tevreden.
Fijn om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Helena! Groetjes, Sanne van 123led
Goedemiddag Alles is gegaan zo als het hoort een mailtje van verzending. en netjes optijd volgens afspraak.mits de onderdelen op voorraad zijn.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Corne! Groetjes, Sanne van 123led
Het was een gok: Ouderwetse kopspiegellampen vervangen door LED kopspiegellampen. Lampen zijn perfect. Verpakking doordacht, bezorging snel en correct.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
De elektricien zei dat ik met 1 trafo het best zou lukken ipv 2 trafo's
Bedankt voor je review, K. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123led
Mijn ervaring is prima met de bestelling en de levering. Levering met scherpe prijs en op tijd, volgens afspraak!
Bedankt voor je positieve review, Fred. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Prijs concurrerend. Levering snel. Kwaliteit goed
Bedankt voor je mooie woorden, Mark. Groetjes, Christianne van 123led
prettige online winkel
Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Diverse malen led-verlichting gekocht bij dit bedrijf Goede site, helder en goede prijsstelling In een buitenlamp werd water aangetroffen Binnen 2 dagen zonder problemen door een ander kosteloos vervangen Klassebedrijf!!.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Bert. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Zie boven
Bedankt voor je positieve review, Maja. Groetjes, Christianne van 123led
goede website, eenvoudig te bestellen, goede service als iets niet klopt
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Klaas. Groetjes, Christianne van 123led
Eén van de 6 bestelde LED lampjes deed het niet. Er werd snel gereageerd en zonder ingewikkeld te doen werd er een nieuwe gestuurd. Top!
Fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling, Erik! Groetjes, Samantha van 123led
Lang op zoek geweest naar lampjes met een warm licht, Eindelijk bij jullie gevonden en ik ben er erg blij mee. Op afgesproken tijd bezorgd en keurig verpakt.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Paula! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
site duidelijk en overzichtelijk
Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is, Gijs. Groetjes, Christianne van 123led
zie boven
Bedankt voor je review, Egbert. Wat fijn dat je jouw bestelling zo vlot hebt ontvangen. Groetjes, Christianne van 123led
De lampen die ik gekocht heb bevallen goed. Volop licht in mijn garage voor een scherpe prijs. Wel een goede raad aan 123 led.nl is dat ze snel moeten stoppen met DHL als bezorgdienst. Daar kan je totaal niet van op aan
Bedankt voor je review, John. En wat fijn dat je met ons meedenkt over de keuze voor een vervoerder. Wat jammer dat je hier geen goede ervaringen mee hebt. Wist je dat je zelf een keuze kunt maken voor een vervoerder? Je kunt ook gebruik maken van PostNL, bijvoorbeeld. Groetjes, Christianne van 123led
Alles naar behoren geleverd
Bedankt voor je positieve review, Theo. Groetjes, Christianne van 123led
S avonds een aantal led lampjes besteld en de volgende dag in de middag al bezorgd, SUPER!!!
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Zo lang gezocht naar een badkamerlamp die zou passen. Hier gevonden! Overzichtelijke, goedwerkende site. De extra uitleg wat betreft lumen en kleurtemperatuur werd gewaardeerd!
Bedankt voor je mooie review, Jan. Wat fijn dat je bij ons kon slagen. Dat vinden wij leuk om te lezen. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Hele goede ervaring snelle levering zoals beloofd
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, John! Groetjes, Anouk van 123led
Ik had ca 10 (verschillende) LED-lampen besteld, binnen 2 dagen thuis. Bij het aanbrengen bleek er 1 kapot, mailtje over gestuurd en 2 dagen later lag er een gratis nieuwe in de bus........helemaal perfect !! Zo behoort goede service te zijn, complimenten !
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Sjoerd! Daar doen we het voor. Groetjes, Anouk van 123led
Na de lamp aangsloten te hebben werkte de censor niet naar behoren lamp ging niet aan en als hij toch een keer aanging wou hij niet meer uit.
Goed en zoals beloofd op tijd
Goed om te zien dat je de bestelling zo snel heeft ontvangen! Groetjes, Anouk van 123led
Veel licht
Goed om te lezen dat je blij bent met je aankoop, Henk! Groetjes, Anouk van 123led
Goede website. Goede kwaliteit/prijsverhoging. Keurige levering en prima verpakt.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Harry! Groetjes, Anouk van 123led
Zo als het hoort.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Hugo! Groetjes, Anouk van 123led