Meerdere malen iets besteld - en zeer tevreden!

Meerdere malen iets besteld - en zeer tevreden!

Leuke kaarsen

Mooie “ kaarsen” voor een klein bedrag. Alleen jammer dat afstand bediening geleverd wordt met een lege batterij.

Makkelijk en snel en goed

Lampen gemakkelijk en goedkoop besteld. site is overzichtelijk en duidelijk. zeer snelle bezorging.

Het was een snelle levering, keurig op tyd.

Er is niets mis mee, geen negatieve meldingen.

Bekende logo snel vertrouwd .

Duidelijke webshop. Snel gekocht netjes afgeleverd goed ingepakt . Ik merk wel dat 123 zin werk met plezier doet . Thanx 123 led.nl

Snel geleverd gelijk de volgende dag binnen netjes zoals beschreven.

Snelle levering!

6 dimbare ledlampen besteld en binnen 2 dagen in huis. Bedankt!

Goed en snel!

Doen wat ze beloven! Volgende dag in huis!

Altijd mooie producten voor een leuke prijs. En keurig verzorgd echt een aanrader.

Vlotte levering goede voorraad

volgende dag geleverd bestelling in huis

Prima spullen, makkelijk aan te sluiten

Goede spullen

Prima levering

Snel en correct

netjes en keurige levering

Ik heb alles goed kunnen vinden, alles is netjes en keurig geleverd. Ben erg tevreden over dit bedrijf. Prijzen zijn aantrekkelijk. Met vriendelijke groet,

Lampjes goed, levering optijd, verpakking niet voldoende

De ledlampjes die ik bestelde hadden een goede prijs en waren wat ik er van verwachte. Bezorging ging vlot. Wat mij wel tegen viel was de verpakking van de lampjes zaten in een slap kartonnen doosje waar één punt aan de onderkant al los had gelaten(gelukkig zaten alle lampjes er nog wel in) en in de doos zat geen bescherming tegen schuiven/stoten van de lampjes. Verder tevreden

123l3d.nl behoeft geen waardering… het is gewoon altijd goed.

snelle levering kwaliteit oke

Uitstekende service.

Wat ze beloven. Komen ze ook na.

Uitstekend bedrijf

Snelle levering en goed product

Super goed en snel vooral heel blij mee !

Gewoon geheel volgens verwachting

Goede producten en snelle aflevering

Ik moest snel een paar vervangende lampen (bulbs) hebben. 123led.nl heeft een uitgebreide selectie en goede prijzen. De levering was binnen een dag. Prima.

Kwaliteit prijs verhouding is goed en snelle levering

Als ik weer iets nodig heb zal ik als eerste hier kijken

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Vorige week 2 led kaarsen besteld en ik bestelde dat laat in de avond en werd meteen de volgende dag bezorgd. Afgelopen week werkte 1 kaars niet meer dus ik had gebeld en er werd meteen een nieuwe opgestuurd met een kaartje en een flesje wijn. Dat vind ik echt goede service!

Snelle service en kwaliteits product

‘s avonds besteld en de volgende dag al ‘s morgens in huis. Product voldeed geheel aan de verwachting

Goede kwaliteit snel geleverd

Prima webshop

Mijn ervaring met de online aankoop van een afdekplaatje voor het plafond was prima. Snelle levering. Ik heb geen ervaring met de klantenservice of een retourzending.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!