123led houdt je goed op de hoogte van je bestelling via de mails. Als je echter een product moet terugsturen is het een omslachtige procedure (vergeleken met bv. Bol) en bovendien moet je de verzendkosten voor het terugsturen betalen.
Beste Chiel, Dank u voor uw feedback. Het spijt ons dat u het terugstuurproces omslachtig heeft ervaren. Wij hebben het streven om de beste prijs te waarborgen met daarbij de beste service en hebben ons retourbeleid op meerdere plekken op de website vermeld. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen kijken naar manieren om dit te verbeteren. We nemen graag contact met u op om deze situatie verder te bespreken en hopelijk tot een oplossing te komen. Groetjes, Lou van 123led
Alles van 123 is altijd top: enorm assortiment, kwaliteit, goedkoop en altijd razendsnel geleverd. Samen met Coolblue is 123 wat mij betreft de beste webwinkel van NL.
Beste Ron, Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn blij dat u zo tevreden bent met ons assortiment, de kwaliteit en onze snelle levering. Uw complimenten betekenen veel voor ons, en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lou van 123led
Snelle levering, en de inbouwspot zien er prachtig uit.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met zowel de snelle levering als de inbouwspots. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Groetjes, Lou van 123led
Snel binnen, simpel te plaatsen
Beste Paul, Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel binnen was en eenvoudig te plaatsen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lou van 123led
Snelle levering scherpe prijs Helemaal goed
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de prijs en levering. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lou van 123led
Gisteren bestelt en vandaag al geleverd 123-led doet wat ze beloven ook de kwaliteit is prima en betaalbaar
Beste Marian, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat de levering zo snel is gegaan. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lou van 123led
Goede en snel service, top verpakt, en website is alles heel goed te vinden. Bedankt en tot de volgende bestelling.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent over de service, verpakking en gebruiksvriendelijkheid van onze website. We kijken uit naar uw volgende bestelling! Groetjes, Lou van 123led
super snelle levering
Beste Endre, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat de levering snel is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lou van 123led
Mooie led lamp voor de tuin gekocht Werd snel bezorgd netjes verpakt.
Beste Ellen, Dank u wel voor uw positieve review! We zijn blij dat de levering snel en netjes was, en dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van de lamp. We hopen dat het product goed in uw tuin past! Groetjes, Lou van 123led
Gewoon goed
Beste lezer, Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat alles goed is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lou van 123led
Na mijn zoektocht naar solar tuinverlichting bij 123Led terechtgekomen en positief verrast over de snelheid van leveren, prijs en kwaliteit van de gekozen solar ledlampen.
Bedankt voor je review, Edwin! Wat fijn dat je zoektocht naar solar tuinverlichting bij ons zo goed is uitgepakt! We zijn blij dat je tevreden bent over de levering, prijs en kwaliteit van de lampen. Geniet van de sfeervolle avonden in je tuin! Groetjes, Lou van 123led
Mijn bestelling plaatsen ging gemakkelijk en de bestelling werd snel en correct geleverd.
Bedankt voor je review, Irene! Goed om te horen dat je bestelling makkelijk te plaatsen was en snel én netjes geleverd werd. We doen er alles aan om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken! Groetjes, Lou van 123led
Snel en goed geleverd
Bedankt voor je review, Peter! Fijn dat alles naar wens is verlopen en de levering vlot ging. Daar doen we het voor! Groetjes, Lou van 123led
om half 11 besteld en de volgende morgen al geleverd super!
Bedankt voor je review, Wilma! Wauw, om 10:30 besteld en de volgende ochtend al in huis – dat is precies de snelle service die we nastreven. Blij dat je er zo tevreden over bent! Groetjes, Lou van 123led
Mooie plafonnière voor een zeer goede prijs en makkelijke beschrijving voor het ophangen.
Bedankt voor je review, Robert! Wat leuk dat je blij bent met de plafonnière! Mooi dat je ook iets aan de duidelijke beschrijving had. Veel plezier ermee! Groetjes, Lou van 123led
Mooie verlichting van de kaarspeertjes. Sfeervol als je dimt en bij volledig openbreken werklicht
Bedankt voor je review, Gert! Kaarspeertjes met dimbare sfeer én helder werklicht – dat klinkt als een goede combi! Fijn dat je zo tevreden bent met het effect. Groetjes, Lou van 123led
Het ging maar om een paar lampjes maar ze waren goed verpakt en snel in huis.
Bedankt voor je review, Loes! Ook voor een paar lampjes pakken we het graag goed aan. Fijn dat je de snelle levering en verpakking kon waarderen! Groetjes, Lou van 123led
Via een zoektocht op het web kwam ik op 223led.nl uit. Mijn product werd de volgende dag al geleverd voor de laagste prijs die ik ben tegengekomen. Fijne ervaring!
Bedankt voor je review, Peter! Wat leuk dat je ons via je zoektocht hebt gevonden! En helemaal fijn dat je blij bent met de snelle levering en scherpe prijs. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Lou van 123led
Een van de 8 LED lampen, die ik gekocht heb bij 123LED was na enkele branduren defect. Pech zou je zeggen. Maar gelukkig is daar de snelle reactie en service van custom care van 123LED. Zonder problemen wordt er een nieuwe lamp opgestuurd met een sorry voor het ongemak en een kleine attentie.
Bedankt voor je review, Ruud! Wat vervelend dat een van de lampen defect raakte, maar gelukkig konden we het snel voor je oplossen! Goede service staat bij ons voorop, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe lamp! Groetjes, Lou van 123led
Led met ingebouwde dag/nacht sensor gezocht en gevonden. Prijs niet te vergelijken met bv de bouwmarkt. Functioneert perfect, superhandig, geen aparte sensor meer nodig.
Bedankt voor je positieve review, Karin! Wat fijn dat je precies de LED-lamp met dag/nacht sensor hebt gevonden die je zocht! Mooi om te horen dat deze perfect functioneert en dat je de prijs zo gunstig vindt. Hopelijk heb je er veel plezier van. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Groetjes, Lou van 123led
Snel geleverd; product voldoet volledig aan verwachting
Bedankt voor je review, Thei! Geweldig om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens bij 123led. Groetjes, Lou van 123led
Snelle levering conform afspraak en artikel volgens beschrijving. Prima lampen.
Bedankt voor je mooie review, Dick! Fijn om te horen dat de levering snel en volgens afspraak was en dat de lampen helemaal naar wens zijn. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Lou van 123led
snelle levering en goede prijs, prima om bestelkosten apart te houden
Bedankt voor je positieve review, Menno! We doen ons best om een snelle levering en scherpe prijzen te combineren. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer! Groetjes, Lou van 123led
Snel bezorgd en goed verpakt.
Bedankt voor je review, Paul! Snel en goed verpakt – precies zoals het hoort! We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, Lou van 123led
Alles werd heel snel bezorgd, ben erg blij met mijn aankoop.
Bedankt voor je enthousiaste review, Joke! Geweldig om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat alles snel geleverd werd. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Lou van 123led