en ook nog een paar aardigheidjes erbij! Ik ben tevreden!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Willem! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Levering was niet compleet, werd snel contact opgenomen door 123led. Levering werd zonder problemen omgeruild voor een compleet artikel. Zeer professioneel opgelost.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ina! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. Groetjes, Romy van 123led
netjes en snel geleverd, keurig verpakt.
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie beoordeling, Rob! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123led
Mijn ervaring,ik wordt perfect geholpen,wat ik thuis krijg opgestuurd netjes verpakt,niet goed krijg je een ander product,en op mijn Accu's 2 jaar garantie Top bedrijf zeer te vreden
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over over je bestelling bij ons! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Vandaag bestellen is morgen leveren. Wat een buitengwone goede service en dan bellen ze je nog even vooraf of je het werkelijk bent. In een woord geweldige service. Hetgeen je besteld is ook echt waar naar je prijs en zeker gunstig ook geprijsd.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven, Frank! We zijn blij te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering en afwikkeling van de bestelling, net zo als andere 123 winkels
Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je ook zo'n prettige ervaring hebt bij een van onze andere webshops! Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Prima de luxe
Bedankt voor je review, Marieke. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Super en zou zeggen betrouwbare webshop
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ger. Groetjes, Christianne van 123led
Goede beschrijving op de website
Bedankt voor je compliment, Jan. Groetjes, Christianne van 123led
een overzichtelijke site ; redelijk gemakkelijk te vinden wat je zoekt; de procedure is vrij gemakkelijk te volgen en uit te voeren
Bedankt voor je positieve beoordeling, Douwe. Zo lezen wij het graag! Groetjes, Christianne van 123led
Na het ontvangen van de goederen bleek er 1 stuk te zijn Contact gezocht en de volgende dag was het nieuwe onderdeel binnen
Bedankt voor je review, Jeroen. Wat fijn dat wij je onze service kunt waarderen. Groetjes, Christianne van 123led
dit is mijn beste keuze dit jaar
Wat leuk om te lezen dat dit de beste keuze dit jaar is! Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Weinig te vermelden. Bestelling goed, bezorging goed, prijs goed. Helemaal tevreden
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Hijme. Groetjes, Christianne van 123led
Snel gevonden wat ik zocht,en snel verstuurd.
Wat fijn dat de levering naar tevredenheid is verlopen, Rob. Groetjes, Christianne van 123led
Goede sortering
Bedankt voor je beoordeling, Piet. Groetjes, Christianne van 123led
Goede prijs prestatie
Bedankt voor je review, Huub. Groetjes, Christianne van 123led
De technische omschrijving van het door mij gekochte product klopte niet. Vernieuwd product met oude technische omschrijving. Dat is vriendelijk en keurig telefonisch opgelost. Ook mijn vragen betreffende aansluiting van het product op het elektriciteit net zijn helder en begrijpelijk beantwoord. Hulde hiervoor.
Bedankt voor je uitgebreide review, Jan. Wat fijn dat je door ons zo goed bent geholpen. Hier doen wij iedere dag ons best voor. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Van bestelling tot levering prima.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Gerard. Zo lezen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123led
datgene besteld wat ik moest hebben en snel het juiste geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling, Kees. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes, Christianne van 123led
Lampjes zijn perfect. Goede prijs. Snelle levering.
Bedankt voor je review, Carola. Groetjes, Christianne van 123led
Beste led, ik wil echt wel een review schrijven....maar ...moeten jullie het product wel leveren!!!!
In de omschrijving stond energielabel A++, toen ik de lampjes binnenkreeg stond op de verpakking energielabel F
ledcapsules aangeschaft voor spotverlichting. Pluspunt: ze zijn klein genoeg en passen in de spotholder. Belangrijk! Minpunt: ze werden gepresenteerd als vervanger voor 10W halogeen, maar de lichtopbrengst van de leds was behoorlijk minder dan de 10W halogeen. Het was netjes geweest als dat ook was vermeld in de info op de site.
Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Feitelijk gezien is dit wel een vervanger van de 10W hallogeen. LED kan alleen wel wat feller ogen en dit is natuurlijk voor iedereen weer anders. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, laat je het dan even weten? Dan zoeken we naar een passende oplossing. Groetjes, het Webcare team van 123led
Duidelijke site, overzichtelijk en een zeer snelle levering.
Namens het hele team van 123led willen we jou bedanken voor het plaatsen van deze mooie beoordeling! Groetjes, het Webcare team van 123led
Snelle levering, goede prijs en groot aanbod.
Bedankt voor het plaatsen van je 10* beoordeling, dit wordt gewaardeerd! Groetjes, het Webcare team van 123led