Very speedy delivery. Heel verrast en tevreden met mijn bestelling en levering.
Bedankt voor je positieve review, Nicole. Groetjes, Christianne van 123led
Had het product al bij iemand anders gezien, maar dit was een upgrade die nog mooier was.
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het bestelde product. Zo lezen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123led
Echt heel snel en goed geregeld
Bedankt voor je review, Martin. Groetjes, Christianne van 123led
De warme led verlichting kwam vlot en branden mooi. Niet te fel.
Goed om te lezen dat je blij bent met de producten die je bij ons hebt besteld, Nam! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Bas! Dat is natuurlijk graag gedaan. Groetjes, Romy van 123led
Alles volgens afspraak
Goed om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons, Sjanie! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Duidelijke web side en enorme keuze.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Zie vorige
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Leen! Groetjes,, Romy van 123led
Bestelde 2 led kaarsen die meteen dag erna geleverd werden. Tot nu toe prima. Toen ik de kaarsen wilde gebruiken brandde 1 kaars niet. Mail gestuurd of ik kon ruilenof terug sturen. Kreeg prompt telefoontje van 123led dat ze me gelijk een set nieuwe zouden sturen. Dat is pas service. Ga zo door. Gr, jenny Wijler.
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Jenny! Aan de hand van je klantgegevens zien wij dat we gister op je e-mail hebben gereageerd met een passende oplossing. Mogelijk is deze in je spam inbox terecht gekomen. Zou je dit wellicht willen controleren? Groetjes, Romy van 123led
Original recension
Bestelde 2 led kaarsen die meteen dag erna geleverd werden. Tot nu toe prima. Toen ik de kaarsen wilde gebruiken Brandde 1 kaars niet. Mail gestuurd wat ik kon doen maar helaas geen antwoord op gekregen. Jammer.
Overzichtlijke site ,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling, Johan! Groetjes, Romy van 123led
op de website is ruime keuze. Na bestelling waren de LED's volgende dag geleverd.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Hans! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en snelle levering. Groetjes, Romy van 123led
Goede duidelijke informatie op de website. Specificaties duidelijk gepresenteerd. Levering de volgende dag was top!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de informatie op onze website, David! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Ik ben super tevreden. met mijn led lamp. en de snelle levering
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
veel keuze; snel besteld; snel bezorgd; goede kwaliteit
Bedankt voor deze 5-sterren review, Olga! Groetjes, Anouk van 123led
Gelijk de goede spullen, snelle levering, en bekwame informatie ten aanzien van de spullen
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
+assortiment +bezorging +verpakking +prijs/kwaliteit -geen
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Liliane! Groetjes, Anouk van 123led
zoals verwacht
Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, Danny! Groetjes, Anouk van 123led
Na plaatsing order alles netjes en tijdig geleverd, zonder beschadigingen, top service !!!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, Eddy! Goed om te zien dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Had print papier besteld, en wilde ook tl led lamp, twee keer verzendkosten terwijl het 1 bedrijf is, kontakt met klantenservice, en 1 x verzendkosten laten vervallen. is dan wel van 123, maar verlichting staat op zich, los van 123 inkt. goed opgelost.
Bedankt voor je positieve review, Ben! We zijn inderdaad aparte webshops! Groetjes, Anouk van 123led
Zocht een led armatuur voor op de zolder. Ruime keuze. Zeer tevreden.
Fijn om te lezen dat je het armatuur waar je naar op zoek was bij ons hebt kunnen vinden, Joska! Groetjes, Anouk van 123led
Perfect, precies volgens verwachting
Bedankt voor deze 5-sterren review, Ronald! Groetjes, Anouk van 123led
Het bestellen via de webshop is heel eenvoudig. Vervolgens word je goed op ee hoogte gehouden van de verzending, en ik had het de volgende dag al in huis.
Bedankt voor deze positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Sneller bezorgd dan ik dacht, minder handig is dat je bij 123inkt, 123led en 123nog wat besteld en het allemaal apart aankomt met eigen track/trace (of niet). Begrijpelijk en daarna zijn de spullen weer prima.
Fijn om te lezen dat het pakket zo snel is aangekomen, Frank! Groetjes, Anouk van 123led
Zo als ik al zei voldoet aan onze wensen, en volt geleverd. Jammer dat je niet in een keer kan bestellen zowel bij 123 led als bij 123 inkt. Mtvrgr Berend
Bedankt voor je positieve beoordeling, Berend! Goed om te lezen dat het pakket zo snel is aangekomen! Groetjes, Anouk van 123led
Duidelijke site, vlotte levering, goed verpakt
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, Wilma! Goed om te zien dat je tevreden bent met je aankoop! Groetjes, Anouk van 123led