De duidelijke website werkt als een trein. Goede onderverdeling en een goede zoekfunctie. De bestelling was er heel snel.
Bedankt voor je complimenten over onze website, Mark. En wat fijn dat de levering naar wens is geweest. Groetjes, Christianne van 123led
Na een beetje bijvijlen konden de lampen geplaatst worden.
Bedankt voor je review, Jos. Groetjes, Christianne van 123led
Vragen goed beantwoord en daarna correct en vlot geleverd.
Bedankt voor je compliment, Johan. Dat is altijd leuk om te lezen. Groetjes, Christianne van 123led
Was opzoek naar een aantal soorten LED lampen. Om halogeen te vervangen. Deze makkelijk gevonden bij 123LED.nl En de volgende dag al geleverd.
Bedankt voor je review, Maarten. Wat fijn dat je bij ons kon slagen voor de LED lampen. Groetjes, Christianne van 123led
Uitgezocht op prijs, prestatie en ervaring met de webwinkel. En dat werkt precies zoals je verwacht.
Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, Frank. Groetjes, Christianne van 123led
De klantenservice van 123-LED heeft direct geantwoord op mijn mail en aangeboden kosteloos een nieuw product te sturen. De mail was in mijn spam map terecht gekomen waardoor ik deze niet zag. Ik ben telefonisch benaderd en nu wordt alles keurig opgelost.
Bedankt voor je review, Rudi. Wat fijn dat wij het alsnog voor je hebben kunnen oplossen. Groetjes, Christianne van 123led
Original recension
Reeds na een paar dagen ging een LED lamp stuk terwijl deze normaal 15000 uur mee gaat. Herhaaldelijk een mail gestuurd naar de klantenservice, maar daar hoor je niets van.
Erg blij met mijn led wax kaarsen, ze zijn net echt en dan voor dat geld! Ik ga er waarschijnlijk nog meer bestellen!
Bedankt voor je mooie review, Suzanne. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kaarsen. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Hier ga ik vaker wat bestellen Toppi
Bedankt voor je review, Boudewijn. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent dat je nog eens terug komt in onze webshop! Groetjes, Christianne van 123led
Was op zoek naar LED vervanging van oude tl-buis Kwam online snel bij 123led terecht, makkelijk om de juiste te vinden, afhandeling verliep verder prima.
Bedankt voor je review, Rob! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, Samantha van 123led
Goede ervaring met deze webshop. Snelle afhandeling en altijd een klein leuk presentje.
Bedankt voor het delen van je ervaring! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering en deze was exact op de afgesproken tijd. De producten waren netjes verpakt om eventuele beschadigingen te voorkomen en de producten voldoen exact aan onze verwachtingen!
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Goede ervaring snelle levering
Fijn dat je tevreden bent over onze producten en levering, Jeroen! We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Besteld wat ik nodig had, veel keuze. betaling en levering zoals ze beschrijven. Dus tevreden
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Cobi! Bedankt voor de mooie review. Groetjes, Samantha van 123led
Nog niet geïnstalleerd,maar verzending correct
Fijn dat je zo tevreden bent over de levering! Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Led lichtslang extra warm wit gekocht en op onze voortuin omheining gelegd. Het geeft een heel mooi licht effect. Vanavond gaat het voor het eerst de hele avond aan. Zal een heel mooie ervaring wezen! Leve de kerstverlichting!!
Wauw Theo, dat geeft vast een mooi effect! Wij wensen je veel plezier met de verlichting. Groetjes, Samantha van 123led
Snelle levering, goede communicatie.
Fijn om te lezen, Jac! Bedankt voor je mooie review. Groetjes, Samantha van 123led
Gewoon top en compleet je kunt er bijna alles vinden, dit is voor alle 123.... sites.
Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze 123shops, Mannie! We hopen je snel terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Samantha van 123led
Alles geleverd volgens afspraak
Bedankt voor het mooie cijfer, Jan! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Fraai alternatief voor TL-verlichting onder keukenkastjes. Prima licht, eenvoudige montage (al is montage als vervanging in een bestaande configuratie meestal wel even puzzelen). Levering was sneller dan aangekondigd.
Fijn dat de TL-verlichting in de smaak valt! Bedankt voor je review. Groetjes, Samantha van 123led
Werkt perfect en snelle levering!
Bedankt voor de mooie review, Jaap! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
Op zoek zijnde naar 2 watt, E27 lampen, kwam ik terecht op de aanbieding van 123LED. Één klein detail viel mij op: in de titel was sprake van een 2,2 watt lamp, terwijl in de specificatie 2,5 watt stond. Dit is slechts een klein detail maar het verdient wel aanbeveling om een consistentiecheck te doen. Zoals in de titel al genoemd, voor een goede prijs krijg je de huismerk led lampen snel geleverd!
Scherp gezien, Alexander! Het is inmiddels aangepast op onze website. Bedankt voor je review! Groetjes, Samantha van 123led
Het filteren selecteren van de vele soorten lees vind ik heel goed ingericht op de website. Afwikkeling bestelling ook oké.
Fijn om te lezen dat de indeling van onze website bevalt! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Uitstekende service
Bedankt voor je mooie review, Roel! Fijn dat je tevreden bent over onze service. Groetjes, Samantha van 123led
Snelle levering, keurig verpakt, en per mail een bericht hoelaat de bezorger langs zou komen. Gewoon dik tevreden zowel over de levering als over de kwaliteit van het bestelde product.
Goed om te lezen, Nel! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
Goede lampjens, snelle service!
Fijn dat je zo tevreden bent over de lampjes en onze service, Gizelle! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led