Prima en snel geleverd. Goed verpakt, scherpe prijs en goede kwaliteit!
Bedankt voor je mooie review over de levering, Peter! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
Fijne merklampen die half zo goedkoop zijn als bij de bekende bouwmarkten.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze prijzen, Adrie! Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Lampen kopen op basis van plaatjes is lastig. De informatie op deze site is zeer helder, zowel de foto’s als de technische informatie. De kwaliteit van de gekochte lampen is goed tegen een schappelijke prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie. Kortom, zeer tevreden!
Bedankt voor je mooie review, Govert! Fijn om te lezen dat alles zo duidelijk op de site staat. Groetjes, Samantha van 123led
Wat een geweldig licht
Goed om te lezen, Ruben! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
Beste prijs Snelle levering Goed product Wat wil je nog meer...
Bedankt voor het goeie cijfer! We zien je graag terug bij een nieuwe bestelling. Groetjes, Samantha van 123led
Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd
Fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, John! We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Een van de kaarsen was defect. Binnen een halve week 2 nieuwe kaarsen ontvangen met excuses en presentje. Zeer klantgericht.
Fijn dat je zo tevreden bent over de oplossing, Johannes! Veel plezier met de kaarsen. Groetjes, Samantha van 123led
zeer snelle bezorging en voldoet aan de beschrijving
Bedankt voor je review, Wim! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
Prima lamp fijn in te stellen qua tijd en goed op te hangen. Ook prijs viel me reuze mee
Fijn dat de lamp in de smaak valt! Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
3 stuks LED Breedstraler 50W | 6400K | IP65 | 4500 lumen | Zwart gemonteerd als vervanging van de traditionele tl verlichting in een loods Meer dan tevreden met de led verlichting.
Dat is goed om te lezen, Roy! Bedankt voor je review. Groetjes, Samantha van 123led
And fast delivery .
Thank you for your review, Corinne! We are happy to hear you are pleased with the quality of our products and fast delivery. Kind regards, Samantha from 123led
Lampjes netjes verpakt en doen het goed. Echt waar voor je geld.
Bedankt voor je mooie review, Patrick! Fijn dat de lampjes in de smaak vallen. Groetjes, Samantha van 123led
Veel producten netjes beschreven
Bedankt voor het mooie cijfer, John! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons uitgebreide assortiment. Groetjes, Samantha van 123led
Goed product voor een redelijke prijs en met prima service!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Vincent! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
Degelijk materiaal voor wijnig.
Bedankt voor je mooie review! We zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Ik houd niet zo van nep maar deze kaarsen zien er mooi uit en ze zijn een veilig alternatief voor echte kaarsen
Fijn dat je zo tevreden bent over de LED kaarsen, Irene! Wij wensen je veel plezier met de bestelling. Groetjes, Samantha van 123led
Bij de keuze van een nieuwe led-dimmer had ik veel aan de hulp die de site van 123led bied. De keuze is op het huismerk gevallen en ze zijn gewoon goed.
Fijn dat je met behulp van de informatie op onze website een goede keuze hebt kunnen maken, Hans. Bedankt voor je review! Groetjes, Samantha van 123led
Altijd de juiste LED lampen kunnen vinden. Daarna snel geleverd. Prima lampen tegen een prima prijs.
Dat is goed om te lezen, Manuel! Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Snelle levering. Prima geregeld
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, Mia! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123led
De lamp die ik had besteld voldeed helemaal aan mijn verwachtingen, ik werd netjes op de hoogte gehouden over de bezorging en het tijdstip van bezorgen,
Goed om te lezen dat de lamp aan je verwachtingen voldoet, Peter! Bedankt voor je mooie review. Groetjes, Samantha van 123led
Conform order
Bedankt voor je review, Vic! Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123led
Prima website , goede keus en prima levering.
Fijn dat je zo tevreden bent, Bob! Dat horen wij graag. Groetjes, Samantha van 123led
Het artikel waar ik naar op zoek was, was makkelijk te vinden op de website. De prijs voor het artikel was aantrekkelijk. Bestellen ging makkelijk en de levering was heel snel.
Bedankt voor je review over de levering en prijs, Jerrin! Fijn om te lezen dat je hier zo tevreden over bent. Groetjes, Samantha van 123led
Over de levering ben ik erg tevreden vd lamp, lamp was zelf mooi maar paste helaas niet bij de andere lamp deze geretourneerd
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering! Mocht je nog op zoek zijn naar een andere lamp, horen wij dit graag. Wij helpen je graag in het vinden van de juiste lamp. Groetjes, Samantha van 123led
Prima product en netjes op tijd geleverd.
Bedankt voor je review, An. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Original recension
Mijn bestelling zou door ‘n zekere “Trunkers” vervoerders afgeleverd worden. Die hebben helaas geen idee hoe een intercom werkt en niet afgeleverd. Ook geen tweede poging maar weer retour naar 123LED webshop. Nu maar hopen dat het geld weer teruggestort wordt. Wordt het niet tijd voor een serieuze vervoerder?