Op tijd geleverd! Goedkoopste deal!
Fijn dat alles naar wens is verlopen, Peter! Groetjes, Kim van 123led
Mooie producten besteld, snel geleverd, 1 bleek defect, meteen mijn geld terug gekregen.
Wat fijn dat het helemaal naar tevredenheid is opgelost door onze klantenservice, Natasja! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Mijn bovenstaande zin zegt alles.
Bedankt voor je positieve review, Marita! Dit waarderen we enorm. Groetjes, Kim van 123led
Was eerste keer bij afdeling Led en dit ging prima.
Wat leuk dat je klant bij ons geworden bent, Fransjoost. We hopen je nog eens terug te zien! Groetjes, Kim van 123led
Uitgebreid assortiment Led gerelateerde artikelen. Duidelijke beschrijving van de producten. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Website is prima!
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen, Adriaan. Dit waarderen we enorm! Groetjes, Kim van 123led
De levering is uitstekend verlopen. De volgende dag binnen Voldoet volkomen aan de verwachting.
Goed om te lezen dat je bestelling voldoet aan je verwachtingen, Henk! Bij je volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Led armatuur kwam stuk aan. Na contact met klantenservice kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd
Fijn naar het naar tevredenheid is opgelost, Willem! Groetjes, Kim van 123led
Bedankt voor je 5* beoordeling, Henk! Groetjes, Kim van 123led
Veel keus snelle levering
Super dat je zo tevreden bent over onze service, assortiment en levering, Gerard. We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
De lampen voor de overkapping zijn erg mooi en makkelijk instelbaar
Wat fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling, Koen. Veel plezier ervan! Groetjes, Kim van 123led
Vanwege omschakeling van halogeen naar Led diverse componenten nodig. Op website is de keuze eenvoudig te maken. En de snelle levering zijn we inmiddels gewend.
Dankjewel voor deze mooie review, Marco! Bij je volgende bestelling sturen we natuurlijk weer een leuke verrassing voor je mee. Groetjes, Kim van 123led
Gekregen wat ik besteld heb.
Bedankt voor je 5* beoordeling, Jan. Groetjes, Kim van 123led
Was opzoek naar speciale sfeer lampjes in LED, en dat is gelukt. Van 50 naar 5 watt voor hetzelfde licht. Erg blij mee.
Wat goed dat je bij ons hebt gevonden wat je zocht, Ton! Groetjes, Kim van 123led
Netjes ingepakt, de ledlamp is goed en heel aangekomen. Bedankt!
Wat fijn dat je tevreden bent over de levering, Michel. Groetjes, Kim van 123led
Bedankt voor je positieve beoordeling, Anneke! Dit waarderen we enorm. Groetjes, Kim van 123led
Lekker snel geleverd, alles klopte.
Fijn dat je tevreden bent over de levering, Ronald. Groetjes, Kim van 123led
Zo moeten on line bestellingen worden afgewerkt. Voorbeeld voor menig ander bedrjjf. Prima
Bedankt voor deze positieve review, Marianne! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
Tot nu toe werkt het prima! Heb het nog maar net maar geloof er wel in
Bedankt voor je 5* beoordeling! Groetjes, Kim van 123led
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service, Berry! Groetjes, Kim van 123led
Goed product ontvangen precies zoals omschreven zeker een aanrader !
Bedankt voor je 5* beoordeling, Remco! Dit waarderen we zeer. Groetjes, Kim van 123led
De naam geeft het al aan 123 en je hebt je lampen in huis! Snelle service en de lampen zijn van goede kwaliteit Een echte aanrader dit bedrijf.
Super dat je zo tevreden bent over je bestelling, Pierre! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Het schakelen van 12V LEDlampjes blijkt minder gemakkelijk dan met halogeen. Telefonisch contact heeft me een heel eind verder geholpen.
Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice, Theo! Veel plezier met je bestelling. Groetjes, Kim van 123led
Bestelling snel geleverd. Er was één kaars kapot. Ik had de volgende dag al een nieuwe. Helemaal top!
Bedankt voor deze positieve review over onze service, Gerrie! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Quick delivery, very good price for the quality
Thank you for your review, Ricardo. It is nice to read that everything went to your satisfaction. Greetings, Christianne from 123led
Bestellen gaat eenvoudig. Snelle levering met betaling achteraf. Bestelde drie items die apart verpakt waren in platte dozen. Deze drie dozen zaten in een doos van ongeveer 1 bij 1 meter. En die was weer voor 70% gevuld met plastic, kennelijk ter bescherming. Kwam op mij wat overdreven over en verspilling van plastic.
Bedankt voor je review, Ronald. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij waarderen het dat je ons feedback geeft. Wij gaan dit verder oppakken. Gelukkig is de levering naar tevredenheid. Groetjes, Christianne van 123led