Bedankt voor deze 5-sterren review! Groetjes, Romy van 123led
Besteld en supersnel in huis. Lampjes waren perfect. Dus zeer tevreden!
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Dat is uiteraard graag gedaan. Groetjes, Romy van 123led
De levering was snel en goed!!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering, Marry! Groetjes, Romy van 123led
Prima informatie en advies en snelle levering. Heb de dimmer nog niet geplaatst, maar in elk geval alles in goede orde ontvangen. en voor een goede prijs. Tevreden :-)
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Lily! Dit waarderen we enorm en zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, Romy van 123led
De led tl armenturen zijn een goede vervanger voor de oude TL buizen, en veel energiezuiniger. Ze geven ook meer licht, ik kom met minder armenturen dezelfde lichtopbrengst krijgen.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de artikelen die je bij ons hebt aangeschaft, Sjaak! Groetjes, Romy van 123led
Werk geod
Bedankt voor deze positieve review, Harold! Groetjes, Romy van 123led
Snellen en correcte levering.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering, Hans! Groetjes, Romy van 123led
Snel de juiste bestelde artikelen geleverd.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Dirk! Groetjes, Romy van 123led
Onze bestelling werd zeer snel en goed verpakt geleverd. In een passende doos en niet een enorme doos voor een klein pakje, wel zo fijn. De bestelling was goed te volgen en 123led.nl houdt je goed op de hoogte. Kortom zeer tevreden.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Dat waarderen wij enorm en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Vloerdimmer OK, conform de specificaties. Werking zoals (na enige reviews bestuderen) ik had verwacht. Prijs gunstig. Levering als beloofd.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Jan! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Zending snel en op tijd kompeet
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Rene! Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Groetjes, Romy van 123led
Prima kwaliteit en supersnel verzonden.
Goed dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze snelle verzending! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering, en de prijs is goedkoper dan in de winkel
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Aart! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
De levering kwam heel snel binnen bij mij. Toe bleek dat er 1 lamp beschadigd was tijdens het transport kreeg ik zonder enige opmerking een nieuwe lamp toegestuurd met een leuke attentie. Buitengewoon!
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, René! Dat is uiteraard graag gedaan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Alles perfect geen opmerkingen.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Marcel! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Erg tevreden: De site is duidelijk, bestellen gaat eenvoudig. Producten worden snel geleverd. Defect product Werdt direct omgeruild.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Dit waarderen wij enorm! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Duidelijke website en snelle verzending, ook niet duur.
Bedankt voor deze mooie review. Dit waarderen wij zeer! Groetjes, Kim van 123led
Wifi smart dimmer besteld, die het begaf na een dag. Is meteen omgeruild met een flesje wijn d’r bij, echt nog nooit meegemaakt. Super !
Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, Rob! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
Bestelling is vlot geleverd en blij met deze sfeervolle ledlampen
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Caro, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Lampen kwamen snel en ware zorgvuldig verpakt.
Goed om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt ontvangen, Erik! Groetjes, Anouk van 123led
Alles perfect van bestellen tot bezorgen. En niet onbelangrijk , een nog betere prijs dan de amazone ‘s van deze wereld.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Pieter Jan! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Snelle levering goede service
Bedankt voor deze 5-sterren review, Sjon! Groetjes, Anouk van 123led
Heb al eerder een halogeenlamp vervangen door een ledlamp zo'n 5 jaar terug en is goed bevallen. Het glaasje boven de lamp hoeft niet meer, want de lamp wordt niet meer heet. En het licht heeft ook een mooie kleur
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Ymko! Groetjes, Anouk van 123led
na de bestelling bij 123led ,wat al perfect ging op goede site. waren mijn Calex smart stekkers de volgende dag al in huis. alles was goed en stevig verpakt. hier ga ik vaker bestellen.
Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen, Chris! Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Anouk van 123led