Vlotte levering goed verpakt en wat geeft de lamp veel licht.
Bedankt voor je review, Henk. Wat fijn dat de levering naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de lamp. Groetjes, Christianne van 123led
Bestelling was er de volgende werkdag. Netjes ingepakt en onbeschadigd.
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Caroline. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Lampje 1:de voet zat los,dus heb ik met speciale lijm wederom bevestigd. Lampje 2 : geeft nauwelijks licht! Enorme miskoop! Ik was op vakantie, dus vanwege al de rompslomp niet teruggezonden. Heel spijtig!
Mooie lampen en we hadden ze snel in huis, jammer dat je wel altijd verzendkosten moet betalen.
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over het product en de levering. Goed dat je aangeeft dat je iets anders verwacht voor de verzendkosten. De verzendkosten die je betaalt zijn afhankelijk van het bestelbedrag. Bij bestellingen tot een orderbedrag van €50,- betaal je €4,95 verzendkosten en bij een bestelling boven de €50,- wordt dit €3,95. Wij rekenen altijd verzendkosten om zo de prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden. Veel webshops berekenen de verzendkosten mee in hun prijzen. Wij vinden dit niet eerlijk omdat je dan bij een bestelling van meerdere artikelen uiteindelijk meer verzendkosten betaalt. Mocht je toch nog vragen/opmerkingen hebben, vernemen wij dat graag. Groetjes, Christianne van 123led
Ook de prijs is goed. En ook de verpakking.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Maarten. Groetjes, Christianne van 123led
Snelle en correcte verzending, produkt voldoet aan de beschrijving.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Martina! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Levering prima en 123led ook. Philips ultra efficiënt is misschien wel zuinig met hoge lichtopbrengst, maar de kleurtemperatuur klopt niet. 2700 is warm wit. 3000 zou warm wit moeten zijn maar dan iets witter, helderder dan 2700 en deze lampen zijn geel. Geen mooie kleur dus ik heb er nu een filter boven gehangen. Valt me tegen van Philips. Je zou denken dat ze wel de expertise in huis hebben als het gaat om de kleurtemperatuur. Jammer.
Bedankt voor het schrijven van deze review, Mariska! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en de levering. Mochten wij je verder kunnen helpen met het aangeschafte product dan kan je altijd even contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee. Groetjes, Romy van 123led
Zowel het bestellen en de aflevering verliepen goed.
Bedankt voor deze mooie review, Martien! Groetjes, Sanne van 123led
Fijn dat je zo tevreden over ons bent, Albert! Groetjes, Sanne van 123led
vandaag besteld morgen in huis en goed verpakt.
Bedankt voor deze mooie review, Aad! Groetjes, Sanne van 123led
Goed verpakt , lamp werkt zoals hij moet doen , gemakkelijk te installeren. Alleen jammer dat de lamp soms overdag ook aangaat maar dat is gelukkig niet zo vaak dat is te overzien. Al met al ben tevreden over de lamp.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Homme! We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123led
Correctie op eerdere beoordeling. (Was bestemd voor andere webwinkel) Voor het eerst bij 123Led een bestelling geplaatst voor ruim €140. Snel (de volgende dag) geleverd via PostNL. De prijs van de 3 identieke dimmers was het laagst bij deze webshop. Werd helaas deels teniet gedaan door de bijdrage in de bezorgkosten. Niettemin zeer tevreden over de geleverde dimmers. De specs op de website waren duidelijk en correct. Is mij ook veel waard. De dimmers waren goed en tegen een stootje bestand, verpakt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Han! Fijn dat je je feedback met ons deelt. Wij rekenen inderdaad altijd verzendkosten. Dit doen wij om onze prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden. Bij een bestelbedrag boven de €50,- worden de verzendkosten wel lager. Goed om te lezen dat we je bij de volgende bestelling weer terugzien. Wij staan graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123led
Original recension
Voor het eerst bij 123Led een bestelling geplaatst voor ruim €140. Wat opvalt: - ook bij dit bedrag nog steeds verzendkosten - levertijd is ondanks "op voorraad" voor een webwinkel lang. Bestelling voor de middag geplaatst, de volgende dag pas bij vervoerder. (Bleek achteraf) - de gekozen vervoerder bezorgt niet op zaterdag. De gekochte artikelen voldeden aan de omschrijving en zaten in een deugdelijke 123inkt verpakking. Ondanks de genoemde punten toch een winkel om naar terug te gaan door het ruime assortiment. De levertijd is een kwestie van geduld.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Han! Fijn dat je je feedback met ons deelt. Wij rekenen inderdaad altijd verzendkosten. Dit doen wij om onze prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden. Bij een bestelbedrag boven de €50,- worden de verzendkosten wel lager. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst wordt die dezelfde dag ingepakt en verstuurd. De bezorgdienst komt deze dan in de avond bij ons ophalen en sorteert het pakket inderdaad de volgende ochtend. In bijna alle gevallen wordt de bestelling dan diezelfde dag geleverd. Jammer om te lezen dat dit bij jou niet zo was. Goed om te lezen dat we je bij de volgende bestelling weer terugzien. Wij staan graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123led
Bestelling gedaan en kreeg update wanneer het pakketje bezorgd zou worden. Had de bestelling snel binnen en de gekochte producten zijn goed. Het bevalt dusdanig goed, dat ik nog een bestelling ga doen.
Leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123led
Ze hebben goede producten snelle levering en betrouwbaar.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Sanne van 123led
Nadat ik de bestelling ontvangen had ontdekte ik dat er 1 lampje te weinig was. Via de mail hier een melding van gemaakt waarop gelijk antwoord kwam. Het lampje werd daarop de volgende dag meteen alsnog geleverd met een excuus kaartje en een klein flesje wijn. Fouten maken is menselijk, het zo snel oplossen goede service
Gelukkig hebben we het naar tevredenheid opgelost, Elma! Groetjes, Sanne van 123led
bij binnenkomst van het pakket was er 1 ding niet aanwezig. dit hebben ze netjes nagestuurd en er zat zelfs een flesje wijn bij en kaartje met sorry erop. ga zo door, service is tegenwoordig weer heel erg belangrijk.
Goed om te lezen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, Angelique! Groetjes, Sanne van 123led
Zoals ik gewend ben van 123.... geen gedoe maar snelle levering, duidelijke communicatie. Gewoon prettig.
Bedankt voor deze mooie woorden, Ruben! Groetjes, Sanne van 123led
Lampjes mooi verpakt in een doosje!
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden over ons bent, Mariëlle! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor deze positieve review, Martijn! Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering, product voldoet precies aan de omschrijving.
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden over de levering en het product bent, Ed! Tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
accurate bestelling en bezorging.
Bedankt voor deze super beoordeling! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Er was een led spots kapot gegaan. Zocht identieke vervanging. Kwam via zoeken op artikelnummer de spot tegen op 123led, wel met een andere naam. Mail gestuurd om artikel te verifiëren. Zelfde dag nog reactie. Was dezelfde. Meteen besteld (was iets duurder dan originele aankoop). Snelle bezorging en was inderdaad juiste artikel.
Fijn dat je deze positieve ervaring over onze service deelt, Paul! Wij zijn blij dat we je zo goed en snel hebben kunnen helpen en zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Vlot geleverd alleen jammer van product ging snel stuk het glas brak van beide. Dit is door 123led direct opgelost en per omgaande nieuwe geleverd.
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, Anouk van 123led
Original recension
Vlot geleverd alleen jammer van product ging snel stuk het glas brak van beide
De website is duidelijk en helpt om snel tot de goede keuze te komen.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze website! Tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Bij enige twijfel of onduidelijkheid neemt 123 direct kontakt op met klant. Dat is bijzonder en prettig.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Jan! Wij staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led