Fijne site. Bestellen ging makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Het was de dag erna al in huis!! Super. De lichtjesboom is helaas wat wankeler dan we voor dat geld hadden verwacht.. Maar verder is hij mooi!!
Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling, Willem! Groetjes, het webcare team.
Zeer ruim assortiment van mooie producten, snel geleverd tegen concurrerende prijzen
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de producten, Ben! Veel plezier van je bestelling! Groetjes het webcare team.
Uitstekende sortering en supersnel geleverd
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Daar doen we het voor! Groetjes, het webcare team.
Bestelling geplaats op 19 november en de volgende dag al geleverd dat noem ik service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes van het webcare team.
Kan niet beter!
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over het product en de levering. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, het webcare team.
Goed en op tijd geleverd. Keurig verpakt.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering, Wil! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het webcare team.
X
Fijn om te dat je tevreden bent over de levering, Peter! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het webcare team.
De bestelling is niet geleverd, voor de rest is alles prima.
Jammer te lezen dat je bestelling nog niet is geleverd. We zien dat onze klantenservice contact met je heeft opgenomen. Hierdoor gaan we ervan uit dat jouw bestelling snel geleverd wordt. Groetjes van het webcare team
Een ledbak gekocht voor boven met werkblad. Mooi daglicht en flinke lichtopbrengst. En de prijs is uitstekend. Snelle levering!
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, Ad! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het webcare team
Prachtige lichtslang besteld en volgende dag al in huis.
Fijn dat je blij bent met de levering en het product, Femke! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het webcare team
De bestelde smartphone artikelen werden snel en zonder problemen bezorgd. Dit wordt een van mijn vaste smart leveranciers for sure!!
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Theo! Daar doen we het voor. Groetjes van het webcare team
Zoals altijd snel geleverd en weer top kwaliteit.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Peter! Graag weer tot de volgende keer. Groetjes van het webcare team
Kan nog geen mening geven.
Vervelend te lezen dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. We zien dat onze klantenservice inmiddels contact met je heeft opgenomen. Het probleem is verholpen en jouw bestelling zal vandaag geleverd worden. Groetjes van het webcare team
Juiste product op aangegeven tijdstip geleverd. Top
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Jan! Wij zien je graag nog eens terug bij een nieuwe bestelling. Groetjes, Lesley van 123Led
Het pakketje was snel bezorgd het pakketje was 1 en al een verassing met extra dingetjes erin! :)
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Sander! Wij zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Lesley van 123Led
goede hulp na telefonisch contact en snelle levering.
Goed te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice, Albert! Daar zijn we blij om. Graag tot een volgende keer. Groetjes van het Webcare Team
Positief ervaring bij 123led, qua prijs, levering en service!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Pieter! In de toekomst zien we je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Snel geleverd makkelijk te bestellen goed verpakt, en een goede prijs.
Bedankt voor het plaatsen van deze review Henny! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes van het Webcare Team
De bestelde smartplug werd snel geleverd en was veel goedkoper dan bij andere leveranciers.
Goed te lezen dat het snel geleverd werd en goedkoper was dan bij andere webshops. Daar zijn we blij om, Bram! Groetjes van het Webcare Team
Mooie kleur voor in schemerlampen. Niet geschikt voor werkverlichting.
Fijn dat de 2200K lampen goed zijn voor in je schemerlampen, Wim! Groetjes van het Webcare Team
Was mooi op tijd en goed verpakt, alles heel over gekomen.
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Graag zien we je nog eens terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123led
Ten 1e kwam de zending niet de vlgnd dag maar de 4e dag.van de 10 led buizen waren er 7 gebroken. Is dat de schuld vd vervoerder of van de inpakker??? Verder is mijn ervaring met 123 ok Nog dezelfde dag gebeld door 123led. Gaan een claim bij de vervoerder(dhl) neerleggen. 7 nieuwe buizen opgestuurd met andere vervoerder(postnl) hopelijk komt deze goed aan maar daar ga ik wel vanuit. Prima opgepakt door 123led.
Wat vervelend dat dit is voorgevallen, Jackie! Excuses voor het ongemak. We zien dat u in de tussentijd al contact heeft gehad met onze klantenservice. U kunt vanaf morgen 7 nieuwe TL-buizen verwachten. Groetjes van het Webcare team
Original recension
prachtig verpakt en leuk produkt
Goed te lezen dat je blij bent met je bestelling, Mustafa! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team