Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending!
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven, Maarten! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Groetjes, Romy van 123led
Product snel gevonden, besteld en ontvangen. Lampjes werken top
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Joris! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
goeie lampen voor een redelijke prijs, snel geleverd, doen het prima...
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, John! We zijn blij dat je tevreden bent over onze producten. Groetjes, Romy van 123led
Ik kan dit zeker aanraden.
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop, Rowenna! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
Goede prijs, snelle levering en goede producten vind ik 5 sterren waard
Bedankt voor deze mooie review, Jannie! Groetjes, Sanne van 123led
Je wordt goed geïnformeerd over de levering en het product is precies zoals op de foto en omschrijving.
Bedankt voor deze 5-sterren review, Charles! Groetjes, Anouk van 123led
Led lampjes besteld. Direct volgende dag afgeleverd. Prima service en zeer snelle levering tegen een redelijke prijs !
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Aris! Fijn om te zien dat je tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Snelle levering en een heel goede service
Goed om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Arie! Groetjes, Anouk van 123led
Zeer snelle en kwalitatieve levering. Producten doen ruim aan de verwachtingen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Frans! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123led
Vijf dezelfde lampjes besteld maar 4 dezelfde gekregen en één andere. Niet retour gestuurd want waarschijnlijk zal die ooit wel eens van pas komen.
Goed dat je dit kenbaar maakt aan ons, Esther! Indien je het juiste lampje wenst te ontvangen sturen wij deze graag alsnog naar je op. Zou je ons daarvoor een mail met je klantgegevens willen sturen naar [email protected]? Groetjes, Romy van 123led
Fijn dat je je bestelling zo snel mocht ontvangen, Henk! Groetjes, Sanne van 123led
snelle levering goed product
Bedankt voor deze mooie review, Bert! Groetjes, Sanne van 123led
Ben tevreden met het geleverde resultaat.
Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent, Henri! Groetjes, Sanne van 123led
Super overzichtelijke website en ruime en duidelijke keus.
Bedankt voor deze mooie review, Evert! Groetjes, Sanne van 123led
Oke
Bedankt voor deze positieve review, Jan! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
netjes geleverd, iets minder snel dan gehoopt,maar de hoeveelheid was niet op voorraad
Wat fijn om te vernemen dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen! De volgende keer kan je weer de beloofde levertijd van ons verwachten. Groetjes, Romy van 123led
Snel geleverd en goede dimmer voor led lampen Je kan de led lamp late gloeien omdat deze van 100% tot0% gaat. De meeste dimmers gaan tot 3 of 5% en dan brandt een led lamp nog erg fel.
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Willem! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze artikelen. Groetjes, Romy van 123led
2 keer bij 123led besteld. 2e keer was er een lamp stuk. Door miscommunicatie liep het even niet zoals gepland. Toen belletje gekregen en alles zeer correct afgehandeld. Prima!
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Axel! De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123led
Original recension
Was mijn 2e bestelling. Eerste ging prima. 2e was er een lamp stuk. 2 mails gestuurd, geen maar dan ook helemaal geen reactie. Waardeloos!
Website is duidelijk, productbeschrijving is exact en prijs is aantrekkelijk. Kortom, de volgende komen ook hiervandaan!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Erik! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
alles naar wens en snel geleverd tegen een concurrerende prijs.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Harry! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
Snelle bezorging en producten zoals beschreven.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jessica! Groetjes, Kim van 123led
Verschillende typen ledlampjes besteld voor gebruik op 12V accu (boot). Alles keurig ontvangen. Echter 1 lampje GU4 bleek niet te branden. 123 heeft nieuw lampje gestuurd: prima. Bleek ook niet te branden. 123 zond nieuw lampje: prima. Bleek ook niet te branden. Een derde ook niet! Wel goede en snelle service. Na derde lampje kreeg ik bericht dat die lampjes alleen via een transformator (230V/12V) branden. 123 zegde toe bedrag voor dat lampje terug te storten (E 7,50). Prima service; hen geld echter nog niet ontvangen. Tip: Ook voortaan aangeven dat zulke lampjes niet rechtstreeks via 12V accu branden! Ben benieuwd of het bedagje wordt teruggeboekt. Ton
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen, Ton. Fijn dat het naar wens is opgelost. Het aankoopbedrag van de lamp hebben wij uit coulance als tegoed op je account gezet. Hier hebben wij mailcontact over gehad. Het tegoed wordt automatisch verrekend met de eerstvolgende bestelling. Groetjes, Kim van 123led
Product was scherp geprijsd vergeleken met andere websites. Product was binnen een dag geleverd.
Super om te lezen dat zo tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering, patrick! Groetjes, Kim van 123led
Na eerst telefonisch overleg de TL-lamp besteld, en vlot bezorg! Leuk met de verrassinkjes er nog bij geleverd!
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Ankje! We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Kim van 123led
Mijn ervaringen met Led123 zijn uitstekend. Overzichtelijke website en goede levering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Cees! Dit waarderen wij enorm. Groetjes, Kim van 123led