Ik had speciale led lampjes voor in de armaturen vAn onze boot nodig. Gemakkelijk de juiste kunnen vinden. Inmiddels gemonteerd, ging gemakkelijker en geven goed licht
Wat fijn dat je de gewenste lampen gemakkelijk kon vinden, Willem! Veel plezier met de lampen. Groetjes van het Webcare Team
Overzichtelijke website, veel keuze, snel besteld en snel geleverd.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Jan! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Na de gemaakte keuze in de webshop (uit het ruime aanbod led lampjes) was de bestelling makkelijk te plaatsen. Persoonlijk vind ik betaling na levering erg prettig, dus fijn dat dit mogelijk is. Tot nu toe voldoen de lampjes prima. Ben wel benieuwd of de beloofde branduren gehaald gaan worden. Bij mijn vorige leverancier was diut nl. bij lange na niet het geval.
Fijn te lezen dat je alles als prettig hebt ervaren. Je kan er vanuit gaan dat het de aangegeven branduren zal halen. Zo niet, dan horen we dat uiteraard graag! Groetjes van het Webcare Team
Uitgebreid assortiment die een gewone winkel niet heeft. Gewoon normale prijzen. Vrijdag avond besteld en zaterdag bezorgd. Kan niet beter op de verzendkosten na.
Hartelijk bedankt voor je positieve review, Bert! We staan de volgende keer weer graag voor je klaar. Groetjes van het Webcare Team
Prachtige kaarsen met afstandsbediening. De volgende dag in huis. Onterechte 'klacht' ingediend over het niet aanwezig zijn van afstandsbedieningen, vriendelijke reactie terug, wat zat ik goed fout, want ze zaten er gewoon bij! Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Goed te lezen dat na contact met onze klantenservice alles goed is gekomen. Daar daar zijn we blij om! In de toekomst zien we je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
top geleverde kerstverlichting
Fijn dat je blij bent met je kerstverlichting. Veel plezier ermee! Groetjes van het Webcare Team
Na het bestellen is de communicatie en het gehele proces daarna naar alle tevredenheid verlopen . met vriendelijke groet
Wat fijn dat de communicatie en het gehele proces naar tevredenheid is verlopen, Theo! Daar zijn we blij om. Groetjes van het Webcare Team
Super veel service
Bedankt voor je positieve review over onze service. Fijn dat je onze service als 'super' hebt ervaren. We zien je graag nog eens terug! Groetjes van het Webcare Team
De dimmer doet het prima. Zelfs bij een niet dimbare al wat oudere ikea led-lamp.
Goed te lezen dat de dimmer prima werkt. We zouden graag met je in contact komen over de niet-dimbare lampen die u gebruikt en hierin wat advies geven. Onze klantenservice zal vandaag proberen contact met je op te nemen. Groetjes van het Webcare Team
Voor mij een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Een zeer snelle levering van het bestelde en met een extra leuke attentie erbij. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het doen. Chapeau 123Led!!!
Bedankt voor het plaatsen van deze review, Margot! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes het webcare team
Ik heb mijn kerstverlichting besteld en bestelling was al 2e dag. Omdat de bijgesloten gebruiksaanwijzing niet duidelijk was, heb ik met 123 LED gebeld en binnen een kwartier had ik de juiste digitaal thuis. Dat noem ik top service. Ik ben erg tevreden met dit product die hele jaar als versiering onder ons prieeltje goed dient. Bedankt en succes verder..
Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd werd en onze klantenservice je goed heeft geholpen, Jiri. Daar zijn we blij om! Groetjes van het Webcare Team
Keurig alles snel geleverd en zijn super tevreden.
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling, Sjef! Groetjes van het Webcare Team
Veel keuze, snelle levering! Duidelijke beschrijving bij de producten. Normale prijzen!
Goed te lezen dat alles duidelijk was en het snel geleverd is, Mario! Groetjes van het Webcare Team
Goede webshop met veel keus en snelle levering.
Enorm bedankt voor je mooie beoordeling, Charles! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Heb een 60x60 led paneel besteld. Had hem de volgende dag binnen!! Echt top :)
Goed te lezen dat je bestelling zo snel werd geleverd, Jos! Veel plezier met je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Je kunt eigenlijk niets fout doen. Een filmpje en een Nederlandse installatiebeschrijving doet de rest. Bovendien heb je de bestelling heel gauw in huis.
Fijn te lezen dat je tevreden bent en alles soepel verliep, André! Graag tot een volgende keer. Groetjes van het Webcare Team!
Ruim assortiment en snelle levering ?
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Pieter! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Alleen maar positieve ervaring
Bedankt voor de 10, Cees. In de toekomst zien we je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Alles goed.
Bedankt voor de positieve review! Groetjes, van het Webcare Team
Snelle service en wat cadeautjes gekregen. Wat natuurlijk extra leuk is.
Bedankt voor je positieve review, Nancy. Graag tot een volgende keer! Groetjes van het Webcare Team
Wij hebben vorige week de: 2 LDR06359 Led Solar wandlamp met sensor | Lagos | 2200-2700K (Zwart, IP44) € 44,95 € 89,90 Gekocht. Deze voldoen ruim aan onze verwachtingen. Mooi warm licht en het design is ook heel er mooi om te zien. Het ophangen is een fluitje van een lampje. De bevestigingsschroeven zouden wel een maatje kleiner kunnen. Ik vind ze te groot t.o.v. het gewicht van de lamp. Een super snelle levering verdien ook nog een compliment. Renzo.
Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling en de feedback. We nemen het dit mee en zien u graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
zal nog wel een dr's een bestelling do en . groet , Maurits .
Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug! Groetjes van het Webcare Team
Ik had snel hetgeen gevonden wat ik zocht. Daarna snel besteld en via de post is het snel binnengekomen. Kortom zeer tevreden
Bedankt voor het plaatsen van deze review Krijn! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes het Webcare Team
Snel geleverd, prima verpKt
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Goede en duidelijke site en makkelijk te bestellen en een snelle levering
Bedankt voor je positieve review, Hans. Graag tot een volgende keer! Groetjes van het Webcare Team