In productomschrijving Philips Hue lampen staat dat deze incl. afstandsbediening wordt geleverd. Dit bleek bij aflevering niet het geval. Na veel heen en weer gemail werd uiteindelijk €5 korting bij aparte bestelling aangeboden. Communicatie verliep stroef
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Jan! We hopen dat we je uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we dat graag. Groetjes, Romy van 123led
Dimmer besteld, snel en correct geleverd.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Wim! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led
De LED lamp doet wat het moet doen, kan slecht gedimd worden, wil soms gaan knipperen
Goed dat je dit kenbaar maakt, Durk! Mochten wij iets voor je kunnen betekenen, dan ontvangen we graag je klantgegevens per mail. Deze mail mag dan naar [email protected]. Groetjes, Romy van 123led
Op zoek naar vervanging van mijn winbare halogeen spots kwam ik de winbare led spots tegen die ik nodig had. Besteld en snel geleverd. Doen het uitstekend,.
Bedankt voor je review, Ronald. Wat fijn dat je bij ons kon slagen. Zo lezen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123led
Ledbatten gekocht, als vervanger voor tl armaturen. Helemaal super eenvoudige montage, geven veel licht.
Bedankt voor je positieve review, Leon. Groetjes, Christianne van 123led
Bij de bestelling zat een led lamp die niet goed functioneerde, 123Led gebeld en geen enkel probleem, kreeg direct een vervangende lamp toegestuurd, pluim voor de goede service!₩
Bedankt voor je mooie beoordeling, Rien. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Snel mijn led-trafo gevonden op de site. Prima prijs, snel geleverd! Aanrader.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Pim! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Snelle levering goed product en goedkoop.
Bedankt voor deze 5-sterren review, Boy! Groetjes, Anouk van 123led
Goed en snel geholpen , weten waar ze over praten
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, Erik! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Had mijn lamp besteld en binnen 1 dag binnen. Helaas bleek de lamp niet goed te werken. ( kan gebeuren) zonder enig gedoe kreeg ik een nieuwe lamp toegestuurd en nu werkt hij perfect. Dus super goed service
Wat fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, Vera! We wensen je veel plezier met de nieuwe lamp! Groetjes, Anouk van 123led
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt ontvangen, Ellie! Groetjes, Anouk van 123led
Leuk product 10 stuks gekocht en helaas 1 stuks blijft aan kan het niet uitzetten jammer
Bestelling was snel geplaatst,en ook snel geleverd mooi stevig verpakt.
Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, Chantal! Groetjes, Anouk van 123led
Lampen geleverd die ze aanbieden en de volgende dag zoals beloofd geleverd
Goed om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Esther! Groetjes, Anouk van 123led
Prima verliep de bestelling en netjes op tijd in huis.
Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Anouk van 123led
Heldere website Snelle levering Installatie niet echt heel helder
Fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Karin! Groetjes, Anouk van 123led
Eigenlijk is mijn ervaring bij alle 123,-labels identiek. De prijzen behoren tot de laagste in de markt en de service behoort tot de beste in de markt. Ga zo door@
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
volgende keer weer
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Rob! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Sanne van 123led
Was eerst niet goed gegaan, veel waxinelichtjes deden het niet, uiteindelijk netjes nieuwe opgestuurd gekregen incl. Klein flesje wijn. Super opgelost. Dank jullie wel!
Hoi Virona, bedankt voor je review. Wat fijn dat wij het naar wens hebben kunnen oplossen voor jou. Daar doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Original recension
Ik had waxinelichtjes op afstandsbediening aangeschaft, maar de afstandsbediening pakt een heleboel kaarsjes niet, heb gemaild hierover, nooit reactie meer ontvangen.. dus voor mij geen 2e keer meer, slechte service.
Wegens een defect aan een bestelling, telefonisch contact gehad met klantenservice. Rond 19.00 uur met ze gebeld en eind van de volgende ochtend het nieuwe onderdeel al in huis. Zonder enige kosten en zelfs nog een 0,5 literflesje wijn erbij voor het ongemak. Wij zijn dus zeer tevreden.
Prima, zeer snel geleverd, mooi product, goede prijs/kwaliteit
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Erik! Groetjes, Sanne van 123led
Kwam thuis na een dagje mijn ouders te bezoeken, en mijn vader liet me kennis maken met Google TV. Ik zoeken en kwam uit bij 123led.nl, besteld en volgende ochtend al in huis..... GEWELDIG!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Dennis. Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes, Sanne van 123led
Kwaliteit is gewoon goed. Is al de zoveelste keer dat ik mijn LED verlichting hier aanschaf . Gewoon no nonsens en snel geleverd. En verpakking is damage proof . Ga zo door 123LED
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, John! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Snelle levering , nette prijs
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, Henk! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123led