Niks te klagen.
Ik had wat problemen met het installeren, maar dat werd adequaat opgelost. Er was hiervoor contact nodig met Canon en ook daar werd goed op geanticipeerd. Daarna verliep alles goed en ik ben tevreden over de geleverde printer.
MIJN EERSTE ERVARING WAS PRIMA DUIDELIJK EN HELDER
De informatie van 123inkt over de huismerkinkt is onjuist. 123inkt weet dat maar past het niet aan. Het gaat om inkt voor Epson ecotank printers van het huismerk. Deze nepinkt veroorzaakt een ernstige onacceptabele kleurzweem. De 123inkt dient je weer uit de ecotankprinter te halen en te vervangen door originele inkt. Dit vervangen is bij ecotanks niet goed mogelijk. Het kost veel originele inkt en je moet vele vellen volledig vol inkt printen om de inkt door te spoelen. 123inkt wil dit alles niet compenseren en is ook niet bereid hun informatie aan te passen. 123inkt vindt het dus prima dat duizenden mensen problemen met hun printer krijgen en veel tijd raken. Jammer dat de 'alternative facts' van 123inkt tegenwoordig de norm lijken te zijn.
Goed dat je dit kenbaar maakt, vervelend dat dit bij jou is voorgevallen! Cartridges zijn natuurlijk verbruiksartikelen, hier kan altijd een defect tussen zitten. Met originele exemplaren gebeurt dit helaas ook wel eens. Jammer dat je hierdoor het vertrouwen in het huismerk en 123inkt kwijt bent geraakt! Was je al voorzien van retourgegevens voor het terugsturen van de huismerk cartridges? Zo niet dan hoor ik het graag. Ik maak het dan direct voor je in orde. Onze excuses voor dit ongemak! Groet, het team van 123inkt
Ik had een verkeerde cartridge besteld. Perfect opgelost door de klantenservice. Ga zo door.
Ik had laatst voor mijn hp colorlaserjet huismerk cartridge besteld. Er staat bij dat je er ongeveer 2000 pagina's mee kunt printen. Dus 2 x zoveel als een originele. Nu pas 2 weken in gebruik en Max 100 pagina's geprint en hij staat nu al op 80%. Toen ik de lade opentrok zag ik ook dat een cartridge was gelekt. Zoiets had ik niet verwacht van zo''n groot webwinkel. Ik had eerder de reviews moeten bekijken dat had ik die fout niet gemaakt. Vandaag weer een cartridge besteld zal het morgen gelijk weer terugsturen en nooit meer iets bestellen van hier.
Goed dat je dit kenbaar hebt gemaakt. Vervelend te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met een toner van ons huismerk. Een lekkende toner is natuurlijk niet de bedoeling echter maken wij dit ook mee met originele exemplaren. Jammer te lezen dat je door deze ervaring geen vertrouwen meer hebt in ons huismerk. Uiteraard hopen wij je toch nog eens terug te zien. En niet onbelangrijk: Op het huismerk zit levenslang garantie dus de defecte toner kan vergoed worden! Wil je hiervan gebruik maken dan raad ik je aan je klant-/adresgegevens te mailen naar [email protected]. Wij maken dit dan vandaag nog in orde. Groet, het team van 123inkt
Ik had altijd uitstekende ervaringen met 123inkt.nl. Prima voor de toners als ook een 3D printer en huismerk filamenten. Ik had een nieuwe printer met spoed nodig. Volgens de site direct leverbaar. Helaas. De waarheid bleek anders. Er wordt van alles beloofd maar leveren ho maar. a) Eerst wordt je gebeld dat de leverancier (Kyocera) hem rechtstreeks komt leveren binnen 3 werkdagen. Datum kunnen ze je niet geven. Dus moet je zorgen dat er iemand is die de printer in ontvangst kan nemen. b) Tussendoor nog contact gehad. Er werd bevestigd dat de printer binnen de 3 dagen geleverd wordt c) Niets ontvangen. Paar keer gebeld met als resultaat dat hij een week later zou komen. Wederom niets ontvangen. d) Nu zouden ze hem weer een week later afleveren. Over de opmerking dat de printer nog steeds direct leverbaar is werd aangegeven dat het voorraad systeem vertraagd wordt bijgewerkt. Zeker met slakken. Inmiddels ben ik er klaar mee. Ik heb mijn geld teruggevraagd. Zo'n wanprestatie als deze heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ga wel bij een ander kijken voor mijn office/3D supplies en apparatuur. 123 is gewoon te onbetrouwbaar geworden....
Beste 123Inkt, Hartelijk dank voor de correcte en snelle afhandeling van de kapotte cartridge. En dan in het doosje met de nieuwe cartridge ook nog wat attenties aantreffen. Een echte verrassing. Dank daarvoor!
Ik was al zeer tevreden over de goede service en kwaliteit van de producten van 123Inkt maar nu helemaal. Een van de geleverde inktcartridge werd niet door de printer geaccepteerd. De klantenservice rond half 7 's avonds gebeld en ik werd heel vlot en vriendelijk geholpen. Na wat proberen bleek de inktcartridge kapot. Geen probleem, er zou direct (kosteloos) een nieuwe worden gestuurd. Die had ik de volgende dag al in huis. Met een excuuskaartje, een klein flesje wijn, 2 pennen en een post-it blokje. Dat was helemaal niet nodig, maar wel heel attent. Zo zie je maar weer: fouten maken is niet erg, het gaat erom hoe je ze oplost en dat doen ze bij 123inkt meer dan prima.
Super snelle levering. geweldige service.
Zojuist via de site een bestelling geplaatst, maar even vergeten dat ik deze morgen niet in ontvangst kan nemen. Klantenservice opgebeld (bereikbaar van 08:00 tot 00:00!!!) Vriendelijke mevrouw aan de lijn; zag aan het telefoonnummer al over welke bestelling het ging. In no time geregeld dat de bestelling een dag later wordt bezorgd.
snelle levering. vorige bestelling iets vergeten te leveren. maar vandaag ontvangen met een flesje wijn erbij! Bedankt en helemaal super.
Fijn dat het zo opgelost is, Arnold! Graag tot een volgende bestelling en nog een fijne dag gewenst. Groetjes, het team van 123inkt
Snel en goed
Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, 123inkt
zie boven.
Na het bestellen van foute inktcartridges werd dit pijlsnel opgelost door klantenservice. Zelfs de al geopende cartridge werd teruggenomen. Dat is coulance zonder weerga.
Ervaring is goed, product is naar wens
Topprinter.
Levering vlgs. afspraak.
Goedkoop en een snelle levering ga zo door
mooi op tijd geleverd, netjes geregeld
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is! We zien je graag terug bij een volgende bestelling en ik wens je vast een prettig weekend toe. Groetjes, het team van 123inkt
snel en goed
Fijn dat je tevreden bent! Graag tot een volgende bestelling en nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, 123inkt
Fijn dat je tevreden bent! Daar doen wij het voor. Graag tot een volgende bestelling en nog een fijne dag toegewenst. Groetjes, het team van 123inkt
Ik heb nooit een probleem gehad met mijn bestellingen. Ook vlotte levering in de periode tussen kerst en oudejaarsdag. Het enige waar ik geen prijs op stel is de de toevoeging van reclame-objecten, zoals balpennen, plakstift e.d., bij mijn bestellingen. Ik heb al zoveel van die reclame-uitingen, ook van andere bedrijven, dat ik dat weiger of onmiddellijk weggooi. Zou 123Inkt mij hiervan willen vrijwaren? Ook het gebruik van de "huismerk"cartridges gaat nog steeds probleemloos. Som geeft mijn printer aan dit ik geen originele Epson-cartridges gebruik, maar zo'n opmerking kan ik gewoon negeren en levert geen probleem op.
Bedankt voor je review, Nico! Goed dat je dit kenbaar hebt gemaakt. We zullen een opmerking op je account plaatsen dat je geen extra spulletjes meer wenst te ontvangen. Als je ons per mail je klant-/adresgegevens wil sturen zoek ik je account erbij en maak ik dat direct voor je in orde. Je kunt mailen naar [email protected]. In elk geval fijn te lezen dat je tevreden bent met de cartridges. Ik wens je een prettige jaarwisseling toe! Groetjes, het team van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC