In covid-19 tijd besteld en de volgende dag in huis.
Bedankt voor je review, Fred. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Een leveringstermijn van één week i.p.v. van de gepubliceerde levering op de volgende dag. Gewoon superslecht....
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Koen. Onze excuses dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Ons streven is om altijd binnen 24 uur te leveren. Vanwege een interne verbouwing is er wat vertraging ontstaan bij het verwerken van de bestellingen. We hebben een tegoed voor 1x gratis verzending op je account gezet. Dit tegoed wordt bij een volgende bestelling automatisch verrekend zodat je geen verzendkosten betaalt! Groetjes, Romy van 123inkt
Geen lange wachttijden, keurig verpakt
Bedankt voor je review, Riny. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Awesome Store
Thank you for your review, Gio. Good to read that you are so happy with us! We look forward to seeing you again in our webshop. Greetings, Christianne from 123inkt
mijn bestelling ging vlot en ben dik tevreden
Super om te lezen dat je zo tevreden bent, Ans! We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, Kim van 123inkt
Goede en snelle levering van het bestelde.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123inkt
2 dagen vertraging met bezorgen voor een reden die ze al bij bestelling hadden kunnen doorgeven. Voor kritische bestellingen is dit gewoon niet acceptabel.
Onze excuses dat je bestelling vertraging heeft opgelopen, Arjan. In principe leveren wij altijd binnen 24 uur. Vanwege een interne verbouwing is er enige vertraging ontstaan bij het verwerken van de bestellingen. Als doekje voor het bloeden hebben wij eenmaal gratis verzendkosten als tegoed op jouw account gezet. Dit tegoed wordt bij een volgende bestelling automatisch verrekend waardoor je dan geen verzendkosten betaalt. We hopen dat je je volgende bestelling gewoon weer de volgende dag kunt verwachten zoals je van ons gewend bent! Groetjes, Christianne van 123inkt
Het pakket is keurig afgeleverd. Het retourneren is zeer klantonvriendelijk geregeld en let op: de terugzendkosten zijn voor eigen rekening, niet gratis
Zeer tevreden met 123Inkt.nl. Een Epson printer werkte niet meer naar enkele dag gebruikt te hebben (buiten de schuld van 123inkt.nl om) en zij hebben het keurig netjes opgelost.
Goed om te lezen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, Bart! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123inkt
Epson printer printte geen zwart meer. Na telefoontje kosteloos nieuwe zwarte cartridge ontvangen. Deed ook niets. Na een fijn telefoongesprek werd een set reinigingscartridges naar mij gestuurd. Wederom kosteloos! Printerkop gereinigd. En hoera, hij doet 't weer als vanouds. Zo ontzettend blij met dit bedrijf omdat ze naar een oplossing zoeken voor het probleem en het ook oplossen. Koop trouwens altijd huismerk cartridges. Zijn fantastisch qua kwaliteit en prijs.
Wat fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen, Anneke! Daar doen we het voor. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Groetjes, Anouk van 123inkt
Update naar aanleiding van verzoek van 123inkt om review aan te passen: op mijn mails over onterechte aanmaningen werd niet gereageerd, maar als je op zaterdagavond een negatieve review plaats, krijg je op zondag al gelijk reactie! Of ik het verzendbewijs van de retourzending kon overleggen als bewijs dat ik de cartridge had teruggestuurd. Ik heb volstaan met aan te geven wanneer zij het pakketje in ontvangst hebben genomen. Toen was het voor 123inkt goed. Dat was dus weer extra werk voor mij, omdat zij hun werk niet goed doen. En dan nu doodleuk aan mij vragen of ik de negatieve review wil aanpassen. Schaamteloos. Na de slecht verlopen bestelling werd ik niet uitgenodigd om mijn mening te geven. Aangezien ik niks dan ellende heb gehad met 123inkt, zie ik geen reden om een hogere score te geven. Dat er een negatieve review op internet nodig is om 123inkt te laten reageren en stoppen met onterechte herinneringen is al diep triest. Waarom ze denken dat ik nu een hogere score ga geven, is mij een raadsel. De reviews zijn belangrijker dan fatsoen naar de klant.
Goed dat je dit aangeeft, M. We begrijpen dat dit geen prettige situatie is. We kunnen ons voorstellen dat je dit graag anders had gezien. Wij hebben inmiddels per e-mail contact met je gehad en dit met je opgelost. Mocht je op een later moment nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123inkt
Ursprüngliche Bewertung
Wat een oplichting. Ik bestel originele HP-inktcartridges. Ben dan wel wat duurder uit dan bij Bol.com, maar dan heb ik ze wel de dag erna in huis. Daar ging het al mis. Aantal dagen moeten wachten. Vervolgens is 1 cartridge niet in orde. Er is duidelijk mee geknoeid. De originele verpakking is verwijderd en de cartridge wordt in een doorzichtig zakje geleverd. Dit hoort niet bij een HP-cartridge, die worden standaard in een kartonnen HP-verpakking geleverd. Bovendien is de sticker op de cartridge bewerkt. Met een speciaal spul is o.a. de garantiedatum verwijderd en meer van de tekst die erop hoort te staan. Neem ik contact op met 123inkt, komt er een slap verhaal dat het doorzichtige plasticzakje een milieuverpakking is en dat ze inderdaad de originele sticker op de cartridge bewerkt hebben "om onduidelijkheid over de garantietermijn te voorkomen". Wat een rotsmoes. De cartridge zal wel over de datum zijn geweest of nagemaakt. Als service mag ik de cartridge terugsturen en dan sturen ze mij een nieuwe. Weinig keus, dus dat maar gedaan. Gevolg: ik ben bijna een week bezig geweest voordat ik de cartridge die ik zo snel nodig had, kon gebruiken. Daarnaast moest ik dus ook nog de moeite doen om de vervalste cartridge weer in te pakken, retourlabel regelen en naar het postkantoor rijden om terug te sturen. Daar zit je echt op de wachten als je bewust iets thuis laat bezorgen. De klantenservice had aangegeven dat bij de nieuwe cartridge een factuur zou zitten, maar zij zouden dat automatisch crediteren en ik hoefde dus niks te betalen. Dat leek me overigens niet meer dan logisch. Vervolgens krijg ik alsnog een aanmaning dat ik niet betaald zou hebben. Weer kan ik tijd gaan steken in een mail waarin ik uitleg wat er gebeurd is en dat ik alles al betaald heb. Geen reactie op deze mail gekregen. Wel een paar weken later weer een mail met een nieuwe aanmaning en met aanmaningskosten deze keer.
ik ben erg tevreden over 123 inkt , bestellingen worden altijd binnen 24 uur geleverd , wat alleen raar is , is dat mijn bestelling van gisteren naar een adres is gestuurd wat ik niet had opgegeven het is wel goed gekomen omdat er toevallig iemand aanwezig was in ons magazijn , maar ik vraag me af hoe ze dat adres weten want dat hebben ze van mij nooit gehad , vorige keer hebben ze het ook niet naar dat adres gebracht , en waarom nu wel , dat is mij een vraagteken
Bedankt voor je positieve reactie Matthijs! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Goed dat je kenbaar maakt dat de aflevering anders ging dan verwacht. Het afleveradres is bij een eerdere bestelling aangepast en bij deze nieuwe order niet veranderd. We zijn blij om te lezen dat er wel iemand aanwezig was om het pakketje aan te nemen! Groetjes, Anouk van 123inkt
Prima overzicht op de site en keurig op tijd bezorgd
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop, André! We hopen je nog eens terug te zien bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123inkt
Goede printer zeker aan te raden, wel iets aan de dure kant
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Gazi! Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Als je de printer elders goedkoper hebt gezien kan je hier tot 3 dagen na de factuurdatum aanspraak op maken. Groetjes, Romy van 123inkt
Voor het eerst een bestelling gedaan. Ik ben tevreden over jullie product. Dit wordt een blijvertje!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent naar aanleiding van je eerste bestelling bij ons, Mia! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
alles prima ontvangen
Wat fijn om te lezen dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen, Piet! We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
Een nieuwe DYmo labelwriter gekocht bij 123 inkt, deze werkt niet , op eigen kosten retour gestuurd met de daarbij behorende bonnen. Gelijk een (tel) reactie met de hoogste verwaardiging waarom deze printer retour komt. Later weer een bericht dat hij "zoek" zou zijn. Na een aantal weken nog steeds geen printer, de verzendbewijzen nagezocht, afleveradres, data en tijd. Nu blijkt hij in één keer terecht. Hij wordt nu opgestuurd. Gelijk weer uitgepakt, maar de printer werkt nog niet, niets aan gedaan. Met tussenkomst van een andere leverancier van Dymo hebben we hem zelf kunnen repareren. Gelukkig maken we zo.n service nergens mee, vreselijk gewoon.
Goed dat je dit aangeeft, Bert. Wij kunnen ons voorstellen dat dit geen prettige situatie is en wij hadden dit zelf ook graag anders gezien. Wanneer je een artikel bij ons hebt aangeschaft welke niet naar behoren werkt kun je het beste direct contact met ons opnemen. In sommige gevallen kunnen wij dit probleem direct oplossen of kunnen wij je voorzien van retourgegevens waarmee je het artikel kosteloos retour kunt sturen. Het artikel wordt dan ook direct bij de juiste afdeling bezorgd wat het proces versnelt. Als wij je goed hebben begrepen werkt de Dymo weer goed. Om je tegemoet te komen voor de gemaakte verzendkosten willen wij je vragen om een foto van het betaalbewijs van de verzendkosten te sturen, zodat wij dit bedrag voor deze keer aan je kunnen overmaken. De e-mail mag je sturen naar [email protected]. Groetjes, Christianne van 123inkt
Snelle en accurate dienstverlening. Meer dan dat wil je niet !
Bedankt voor je mooie woorden, Colin. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Ik had a4 insteekhoezen besteld die "clear" zijn, dus dat je er helder doorheen kunt kijken. Die bleken niet op voorraad. 123inkt heeft toen de generfde variant gestuurd. Helaas kon ik die voor deze klus niet gebruiken, maar dat konden zij niet weten. Ik mailde dat ik clear had willen hebben, waarna bleek dat ze deze oplossing hadden bedacht. Vervolgens werd de aankoopsom teruggeboekt, zonder dat ik daar om vroeg, en ik mag de generfde exemplaren houden. Dat vind ik top geregeld! Dank!
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ron! We volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123inkt
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. -De communicatie komt al trager op gang dan dat. -Leverdatum blijkt pas over 2 maand te zijn. -Maakt je een afspraak over een vervangend artikel, vergeten zij het te verwerken....dus levertijd nog steeds pas over 2 maand. Kortom, als je iets met spoed wil bestellen, dan eerst bellen. Indien niet mogelijk? een ander adresje kiezen.
We kunnen ons indenken dat je je order had verwacht, Johan. Onze excuses voor het ongemak. Helaas zijn de bestelde artikelen niet direct leverbaar. Wij houden je op de hoogte van de verwachte leverdatum. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123inkt
Na problemen met mijn Brother werd ik door de klantenservice van Brother (na diverse malen heen en weer te zijn verbonden) doorverwezen naar 123inkt want ik had geen originele Brother cartridge gebruikt. Dus ook garantie vervallen... Gelukkig werd ik bij 123inkt direct deskundig begeleid. Het bleek na enkele testen een defecte toner te zijn. Twee dagen later had ik al de nieuwe toner in huis plus een doos om de defecte terug te sturen, en een smakelijke attentie. Uiteindelijk hoefde ik zelfs mijn extra bestelde toner niet te betalen. Voor mij is 123inkt de beste webwinkel van Nederland. Sharon, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat mijn collega Sharon je naar tevredenheid heeft kunnen helpen, Rick! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven en hopen je nog een terug te zien in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
Heb door omstandigheden een tijdje de printer niet gebruikt en hierdoor waren de printkoppen uitgedroogd. Ik belde 123inkt op om advies en kreeg gewoon een set nieuwe toners opgestuurd!
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Abdullah! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123inkt
Voor de 2e keer in paniek inkt moeten bestellen via 123inkt, en wederom is er iets aan de printer kapot. Daarnaast waren er beloftes gedaan tijdens het telefoongesprek over de kwaliteit, prijs & extra's maar deze allemaal niet waargemaakt!!
Goed dat je dit kenbaar maakt. Naar aanleiding van deze review hebben wij je vorige week direct een e-mail gestuurd zodat wij je verder kunnen helpen. Helaas hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen. Wij zien je reactie op onze e-mail graag tegemoet! Groetjes, Sanne van 123inkt
Super slecht op de website bidden ze een bon printer aan waar bij staat in voorraat vandaag besteld morgen in huis. Mooie worden maar wat krijg je de volgende dag helaas u printer is niet leverbaar (gaat om 433 euro) dus meld je annuleer de orde en stort aub zsm mijn geld terug zodat ik verder kan zoeken. Maar dan laat 123inkt je gewoon nu dus al 4 dagen wachten op je euries en melden volgende week zal het terug worden geboekt. Ik vind dit dus misleidende reclame en zo lang wachten op je eigen geld is niet van deze tijd dus voor mij geen 123inkt meer...
We kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien, Jan. Helaas was het artikel dat je bestelde toch niet direct leverbaar. Excuses hiervoor. Wij gaan het betaalde bedrag vandaag (10 december 2021) naar je terugstorten. De betaling zal afkomstig zijn van Digital Revolution B.V. De verwerking van een terugstortverzoek duurt altijd een paar dagen. Als je verder nog vragen hebt, dan vernemen wij het graag van je. Groetjes, Christianne van 123inkt
Ik heb vorig jaar augustus de Epson ET-7700 gekocht en was aanvankelijk zeer tevreden. Maar sinds enkele maanden lekt hij zwarte inkt en begint het printen met zwarte vegen over het papier. 123 inkt verwijst naar de importeur en ik heb hierop meerdere malen via email contact met deze gehad maar men legt de oorzaak bij verkeerd papier of bij het verkeerde tekst- of tekenprogramma ?!. Heel vreemd als je onder dezelfde condities met een eerdere Epson printer (XP-750) nooit dergelijke klachten gehad hebt. Inmiddels contact gehad van een meer ervaren medewerker die adviseerde meerdere malen achter elkaar het 'kop reinigen' programma uit te voeren. Dit was succesvol. Ook bleek dat deze printer zeer regelmatig gebruikt moet worden om dergelijke problemen te voorkomen en dat had ik toch niet begrepen toen ik tot aanschaf overging ruim een jaar geleden.
Goed dat je dit kenbaar hebt gemaakt, Bram. Aan de hand van deze review hebben wij direct contact met je opgenomen. Het probleem is voorgelegd bij de fabrikant. Mocht het hierna niet opgelost zijn, vernemen wij dat graag zodat wij je verder kunnen helpen. Wij ontvangen graag je bevindingen. Groetjes, Sanne van 123inkt
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb vorig jaar augustus de Epson ET-7700 gekocht en was aanvankelijk zeer tevreden. Maar sinds enkele maanden lekt hij zwarte inkt en begint het printen met zwarte vegen over het papier. 123 inkt verwijst naar de importeur en ik heb hierop meerdere malen via email contact met deze gehad maar men legt de oorzaak bij verkeerd papier of bij het verkeerde tekst- of tekenprogramma ?!. Heel vreemd als je onder dezelfde condities met een eerdere Epson printer (XP-750) nooit dergelijke klachten gehad hebt. Nu heb ik inmiddels ook het originele Epson fotopapier en inkjet papier aangeschaft maar het euvel blijft.... Heel, heel jammer dat de importeur nu niets meer van zich laat horen en ik zo met een waardeloze printer zit van € 461,-
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC