Ik had per mail een kortingscode van 10% gekregen, maar die was ik kwijt. Ik bellen met 123inkt en die vertelde me dat ik in de opmerkingen bij de bestellingen dat er bij mocht zetten en dan zou het worden geregeld. Na bestelling wordt ik gebeld door een medewerkster dat de korting niet door kan gaan omdat die niet op labelprinters wordt gegeven. Ik zei dat ik er al vanuit ging dat ik die korting zou krijgen, maar mevrouw zei dat ze dat niet kon doen. Ik uitte mij ontevredenheid en heb gevraagd om de order dan te annuleren. Deze werd ook direct geannuleerd. Ik heb daarna gevraagd om mijn hele account te annuleren omdat ik geen klant wens te zijn van 123inkt. en dit ging ze ook regelen. Ook aangegeven dat ik vaste klant ben en dat ik dit jaar nog een hele hoop ga bestellen vanwege de lancering van mijn nieuwe website. Mevrouw interesseerde het allemaal niet. ZEER SLECHTE SERVICE. ZO KAN JE JE (VASTE) KLANTEN GEWOON NIET BEHANDELEN!
Goed dat je dit kenbaar maakt, M.A. Wij kunnen ons voorstellen dat je ontstemt bent dat je de korting niet hebt ontvangen, indien je is verteld dat je die wel zou krijgen. Wij willen dit graag voor je uitzoeken. Hiervoor ontvangen wij graag van jou een e-mail met jouw telefoonnummer waarmee je eerder met ons contact had. De e-mail mag je sturen naar [email protected]. Wij zien je reactie graag tegemoet. Groetjes, Christianne van 123inkt
Terwijl ik na vele pogingen om mijn canon printer weer te laten doen wat hij moet doen (printen in de juiste afmeting), heb ik telefonisch contact gezocht met 123inkt. Ik werd bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en we zijn samen tot een oplossing gekomen. Dit is met recht ouderwets service verlenen!!
Wat fijn dat je naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice, Coby. Veel printplezier! Groetjes, Kim van 123inkt
Eerste kennismaking was gelijk heel goed. Een aantal wat afwijkende batterijen besteld die niet helemaal 100% functioneerden. Maar ik had geen verpakkingen bewaard of iets dergelijks en gelijk alles geplaatst, maar na enkele dagen kwam ik erachter dat de helft niet goed meer functioneerde. Via een mail van klantenservice waar werd gevraagd naar mijn ervaring had ik dit gemeld (anders had ik niks gemeld), en per omgaande werd zonder enige vorm van discussie het nieuwe aantal opgestuurd. Het gaat niet om het bedrag, want dat is heel gering, maar het gaat gewoon om de houding van het bedrijf, en dat vindt ik meer dan een pluim waard.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, Ron! Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123inkt
Product op tijd geleverd en alles conform afspraak
Bedankt voor deze 8-sterren review Ruud! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Anouk van 123inkt
Snelle levering, hele goede service!
Bedankt voor je positieve review, Nicole. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en levering! Groetjes, Kim van 123inkt
klein probleem met de bestelling prima opgelost met de fabriekant
Zakelijk een doos 123Inkt huismerk toners aangeschaft. Een leuk presentje en extra pennen in de doos. Snelle levering, goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden.
Super dat je zo tevreden bent over je bestelling, Noa. Wij zien je graag nog eens terug! Groetjes, Kim van 123inkt
Alleen sommigen printers accepteren geen huismerk toners (cartridge) ik had een nieuwe printer via 123inkt opgestuurd gekregen omdat mijn andere canon printer begon inkt te lekken en omdat er gezegd werd een printer gaat maar 4 A 5 jaar mee zou dat de oorzaak zijn ???!!! Lekkere verdiensten elke 4 jaar een andere printer kopen Die opgestuurd kreeg daar zat een fax bij ?? niet te geloven . Maar we zoeken verder nu voor kleinere printer en niet eentje die bijna net zo groot als een tafelmodel koelkast en zonder fax
Goed dat je dit kenbaar maakt. Eerder deze week hebben wij per e-mail contact gehad over het probleem. Je hebt hierin aangegeven dat het probleem met de cartridges inmiddels is opgelost door de originele cartridges te gebruiken. Je geeft aan dat de printer die je 2 jaar geleden bij ons hebt aangeschaft niet aan jouw wensen voldoet. Mochten wij je in de toekomst hier bij kunnen helpen, staan wij graag voor je klaar. Groetjes, Christianne van 123inkt
Eind juni een bestelling gedaan voor onze HP officejet 8620 printer. Ruim anderhalf jaar naar volle tevredenheid in gebruik. Gezien een negatieve ervaring in het verleden met huismerk cartridges bestellen wij eigenlijk altijd de originele versies. Nu werden wij na bestelling teruggebeld door 123inkt. Enthousiaste kerel die graag wilde weten waarom wij voor originele versies gingen. Aangegeven slechte ervaringen te hebben met huismerk (kapotte printerkop). Wat als ik u de garantie geef dat bij een defect na gebruik huismerk wij de schade vergoeden? Voor mijn gevoel geen reden meer om het dan niet alsnog te proberen. Kreeg immers meer inkt voor dezelfde prijs. Na vervanging van de originele zwarte cartridge door een huismerk versie kwam er na 1 dag ineens de melding dat de printerkop niet meer herkend werd. Direct geschakeld met 123inkt. Eerste vraag, hoe oud is de printer? Verbaasd over deze reactie wist ik al hoe laat het was. Allemaal mooie verkooppraatjes. De printermelding doorgestuurd, op verzoek de kop gereinigd, printer reset uitgevoerd en contact gehad met HP. Lang verhaal kort, printer wederom kapot door inzet cartridge. Of het nou aan de beveiliging van HP ligt of aan iets wat in de cartidge zit waardoor de kop niet meer goed werkt. Huismerk veroorzaakt aantoonbaar problemen en 123INKT neemt geen verantwoordelijkheid en verkoopt loze beloftes om over de rug van haar klanten geld te verdienen.
Goed dat je dit aangeeft, Dave. Het gebruik van een 123inkt huismerk artikel kan de printer niet beschadigen of de levensduur van de printer verkorten. De cartridges hebben wij inmiddels al retour genomen en gecrediteerd en daarnaast hebben wij je een e-mail gestuurd om je hierbij verder te helpen. We zien je reactie op deze e-mail graag tegemoet. Groetjes, Sanne van 123inkt
Ik zocht een simpel plastic cd doosje met inlay. Zoeken zoeken en nog eens zoeken. Totdat ik bij 123inkt.nl terecht kwam, ik was klaar met zoeken. ik had 100 st plastic cd doosjes met inlay voor een zeer voordelige prijs. Ik was echt blij dat ik deze bij 123inkt.nl had gevonden. bestelling is snel geleverd en netjes in een doos verpakt. Ga zo door.
Wat fijn dat je bij ons kon slagen, Jan. Goed om te horen dat je jouw bestelling vlot hebt ontvangen. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt
Betaalbaar en vlotte levering
Beste Jan, bedankt dat je de moeite neemt om een positieve beoordeling achter te laten. Groetjes, Christianne van 123inkt
Dit is mijn eerste bestelling bij 123. Mijn bestelling is naar tevredenheid afgehandeld en bezorgd. Wat beter kan is de Website, een druktemaker waarbij je beslist wakker moet blijven om niet iets verkeerds te bestellen. Een totaal " A4 tje " bom vol bedrukt en wat onrustig gekleurd. ( als voorbeeld ). met vriendelijke groet : R.H.
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en wat fijn dat je met ons meedenkt over de website. Wij zien je graag bij ons terug. Groetjes, Christianne van 123inkt
Zoals boven vermeld, snelle en goede bezorging
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering. Groetjes, Christianne van 123inkt
Zoals gezegd ging het bestellen makkelijk en het product werd snel geleverd.
Bedankt voor de moeite om een positieve review achter te laten, Lex. Dat waarderen wij zeer. Groetjes, Christianne van 123inkt
Tevreden!
Beste Elleke, bedankt voor je positieve review! Groetjes, Christianne van 123inkt
Ik zou zo gauw niet weten wat er aan moet veranderen maar het is allemaal in orde ga zo door.
Beste Hubert, wat fijn dat alles in orde is en dat je zo tevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling. Zo horen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123inkt
Ik heb een uitstekende ervaring met deze website! Snelle leveringen, reacties en prima producten!
Inleveren lege patronen en het tegoed aangeven voor korting bij volgende bestelling is correct gegaan. Binnenkort dus weer volgende bestelling.
Beste Peter, wat fijn dat alles naar wens is verlopen en wat fijn dat wij je binnenkort weer terug mogen zien in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123inkt
Cartridges eigen merk werkten niet in de printer. Zonder problemen omgeruild voor originele. Volgende dag in huis inclusief een leuke attentie. Zeer tevreden.
Beste Tjepke, bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering, onze service en de attentie. Daar doen wij het voor! Wij zien je graag bij ons terug in de webshop. Groetjes, Christianne van 123inkt
Printer, tonercartridges en nog wat andere zaken besteld. Alles zou volgens de webshop voorradig zijn. Morgen zou alles worden geleverd. Krijg je een mail dat je bestelling verstuurd is. Mooi maar bij nadere bestudering van de factuur ontbreekt de printer. Hierover krijg je dan een half uur later een mailtje dat de printer niet morgen maar pas over 5 weken geleverd gaat worden.... Hierover gebeld en dan vertellen ze dat de info op de webshop helaas niet up to date is.... De levertermijn van de printer is onacceptabel. De printer was op het moment van bestellen volgens de webshop op voorraad en ook nu nog staat de printer als zijnde op voorraad terwijl ik dit al enige uren geleden gemeld heb. Ik vind dit misleiding…. Verkeerde informatie leveren om zo je orders toch binnen te krijgen…. Heb meteen alles afbesteld. Order wordt niet tegengehouden door 123 maar wat wel op voorraad is word ondanks dat ik de volledige order geannuleerd heb toch uitgestuurd... Geen 123 meer voor mij....
Goed dat je dit kenbaar maakt, René. We kunnen ons voorstellen dat je dit graag anders had gezien. De printer die je besteld hebt wordt direct via de leverancier geleverd. Om deze reden heeft deze printer een langere levertijd. Doordat wij hierin afhankelijk zijn van de leverancier, brengen wij de klanten per e-mail op de hoogte van deze levertijd. In jouw geval is de levertijd inderdaad langer. Wij gaan je feedback meenemen zodat wij onze processen kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Sanne van 123inkt
Xxx
Bedankt voor deze 5-sterren review Ton! Groetjes, Anouk van 123inkt
The title says it all. Had a great experience in every respect with 123inkt. I already have a new shopping list that I hope to place soon!
Thank you for this positive review Marcus! We look forward to your next visit to our webshop! Greetings, Anouk from 123inkt
Prima service, klaar.
Bedankt voor deze 5-sterren review Gerard! Groetjes, Anouk van 123inkt
Perfecte spullen voor een kleine prijs
Een heel positieve ervaring met 123inkt.nl op meerdere vlakken. Wat ik graag zou willen, is contact met hen hebben over het ontwerp van hun website.
Namens het hele team van 123inkt willen wij je bedanken voor de 5-sterren review Monika! We stellen je feedback op prijs. Als je een artikel niet kunt vinden op onze website, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar! Groetjes, Anouk van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC