1 van de beste shops qua product en dienstbaarheid.
Ontzettend bedankt voor dit mooie compliment Theo! Super om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, het team van 123inkt
Mijn probleem werd telefonisch zeer goed opgelost.Ik kreeg kosteloos nieuwe inktcartridges.
Fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen Jan! We staan graag voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt
Na het registreren bij Hp was de garantie al verlopen, dit gemaild naar 123inkt maar geen antwoord gekregen.
We kunnen ons voorstellen dat je schrok toen je zag dat de online garantie periode van de printer al verlopen was. De printer wordt geregistreerd op het moment dat de printer de fabrikant verlaat. Uiteraard heb je garantie vanaf de datum die op je aankoopfactuur staat vermeld. Wanneer je te maken krijgt met een defect aan de printer, kun je de aankoopfactuur doorgeven aan HP en heb je alsnog recht op de garantie. Mocht je toch nog vragen hebben, vernemen wij dat uiteraard graag. Groetjes, het team van 123inkt
Super snelle levering en ook een duidelijke omschrijving van de artikelen die ik nodig had!
Heb heel goede ervaring
Goed verzorgd, op tijd geleverd en een extra zakje voor de oude cartridges en pennen om in te leveren!!
Snelle verzending, goed verpakt. Als altijd uitstekende
Netjes en goed
na bestelling snel bezorgd.
Heel snelle leverig
Het was goed geregeld binnen een dag had ik het al thuis
Het was mijn eerste keer dat ik inkt catridges bij u bestelde, ten eerste door de goede ervaring van de familie en ten tweede door de lockdown. En dat is prima bevallen. Want ondanks de waarschuwing op uw site dat het wel eens wat later bezorgd kon worden door de drukte bij de pakket bezorgers had ik het toch de volgende dag binnen.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Folkert. Goed om te vernemen dat je zo tevreden over ons bent. We zien je graag bij ons terug. Groetjes, het team van 123inkt
in de corona tijd winkels dicht, via klanten service een brotner C 223 BK besteld volgende dag in huis , en kon weer copie.s maken
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Henk! Groetjes, het team van 123inkt
Uitstekend.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123inkt
123 Inkt levert vrij snel de service. En is altijd fijn als je wat artikelen bij krijgt, al is dat niet nodig. Daarnaast even ze ook als het product niet voorradig is een goed alternatief. En wordt door de koerier op juiste tijd aangemeld wanneer ze komen.
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123inkt
Duo verpakking inkt gaf problemen na 1 telefoontje en mail werd meteen naar een oplossing gezocht aardige medewerkers. Kan de oude retour sturen en krijg 2 nieuwe. Echt klantvriendelijk
Omdat de toner extra strepen gaf Inkt123 gebeld. De medewerker luisterde geduldig. Was erg vriendelijk. Binnen 1 dag werd de toner omgeruild. Top service
Een noieuwe printer gekocht bij 123 inkt en na dat de eerste cartridge leeg was zwart vervagen voor nieuwe van huismerk 123 (printer was toen (3mnd) en toen deed de zwarte niets geen inkt nog extra gereingt maar nog steeds niets gebeld kreeg nieuwe zwarte maar ook deze deed niets moest weer maar reinigen tot 3 keer toe gedaan maar nog niets. Moest zelf maar contact met Epson op nemen kreeg te horen dat het aan het huismerk lag moest minimaal 6 keer reinigen dan moest hij het weer doen en dat klopte maar dat grapje kost mij 3 kleuren+ een zwarte cartridge dus ongeveer 5t euro en wat krijg een klein beetje korting en daar moet je nog om vragen. Laatste keer dat ik hier wat gekocht heb ga weer terug naar mijn vorige leverancier beter service die had alles vergoed.
Wat balen om te lezen dat je niet tevreden bent. We begrijpen dat dit geen prettige situatie is. Om deze reden hebben wij dan ook 50% korting op de hele set cartridges aangeboden. Het is goed om te lezen dat het printprobleem is verholpen. Mocht je in de toekomst toch weer een bestelling bij ons plaatsen, dan staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt
Vrijdagmiddag 15u een printer besteld. Uurtje later een telefoontje van een zeer behulpzame en meedenkende medewerker, of ik er misschien ook nog inkt bij wilde bestellen?. Ja, dat was ik inderdaad vergeten. Meteen geregeld zonder bijkomende verzendkosten. Zaterdagochtend 11u....ding dong.....wat?? Dat is wel erg snel! 12u alles geïnstalleerd en het eerste printje rolt met prachtige kwaliteit de printer uit. Dit is fijn zaken doen!
Wat fijn dat je zo snel aan de slag kon met de printer Jeroen! We hebben je hier graag mee geholpen en staan in de toekomst natuurlijk graag weer voor je klaar! Groetjes, het team van 123inkt
10 dagen geleden 2 inktcardridges (eigen merk) besteld en gisteren de cardridge proberen te vervangen. Wat bleek? De verkeerde besteld, eigen schuld, dikke bult dacht ik nog. Toch maar even gebeld met de klantenservice. Vandaag 2 nieuwe in de brievenbus zonder dat ik de andere hoef te retourneren en dan ook nog zonder extra kosten. Ik zeg dus ...... TOP BEDRIJF
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service Franka! Bedankt voor het mooie compliment! Groetjes, het team van 123inkt
Helaas wacht ik nu al 5 dagen het product niet binnen, volgens de website voor 23.59 uur besteld morgen in huis. Zelfs na een telefoontje (45 min in de wacht) en de medewerker die heeft benadrukt dat het pakketje de deur al uit was blijkt volgens de track&trace en PostNL dat het pakketje nog niet is gebracht door 123inkt Jammer dat ze zo met klanten om gaan. zeer slechte klanten service onprofessioneel.
Beste Harrie, goed dat je dit kenbaar maakt. Wij hebben al op een andere review van jou gereageerd. Het is op dit moment nog steeds erg druk bij PostNL. Hierdoor en doordat onze pakketten niet zijn afgehaald nog als gevolg van het winterweer van vorige week zijn heel veel van onze pakketten vertraagd. Dit melden wij ook op onze website. Wij raden je aan om de track en trace in de gaten te houden omdat het onze ervaring is dat je pakket nog geleverd zal worden in de komende dagen. Groetjes, het team van 123inkt
Ik heb een set 123 inkt huismerk cartridges gekocht voor mij HP Printer. NOOIT MOETEN DOEN !!! Nadat ik ze in mijn printer geplaatst heb komt er een foutmelding. Foutmelding is niet meer weg te krijgen. Bellen met HP, blijkt mijn printerkop beschadigd door deze cartridges. 123 print komt niet met een oplossing maar blijven beweren dat de fout niet bij hun ligt. Ondeugelijke troep verkopen en geen verantwoording nemen. Nooit meer !
Beste Frank, goed dat je dit kenbaar maakt. Het gebruik van 123inkt huismerk cartridges kan de printer niet beschadigen of de levensduur verkorten. Fabrikanten geven dit aan om de verkoop van hun eigen artikelen te stimuleren. Uiteraard vinden wij dit geen prettige situatie en wij zien dat mijn collega je een tweede kans printer heeft aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. De 123inkt huismerk cartridges zijn retour en het bedrag is inmiddels teruggestort op je rekening. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groetjes, het team van 123inkt
Op donderdag 11-2 een pakket besteld met inktcartridges en papier en direct betaald. Zou worden verstuurd door Post.nl. Zij stonden vanmorgen voor de deur van ons appartementencomplex maar: NIETS ONTVANGEN. Tot nu toe goede ervaring met 123inkt, maar dit was de LAATSTE KEER. Ík moet er de hele week op wachten "vanwege problemen bij post.nl", Post.nl zijn vlgs mij een stelletje boeven. Moet ik alsnog mijn advocaat inschakelen om mijn geld terug te krijgen... WAARDELOOS mensen, niets bestellen hier.
Goed dat je dit kenbaar maakt Elly. We begrijpen dat dit geen prettige situatie is. Onze pakketen hebben de afgelopen weken inderdaad vertraging opgelopen. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je in de toekomst toch wat bij ons willen bestellen, dan staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt
Als nieuwe klant heb ik een papier versnipperaar besteld en na 3 dagen gekregen, helaas was al bij het uitpakken te zien dat er iets afgebroken was, en na installeren gebeurde er niets, dus maar even bellen Met een vriendelijke mevrouw, advies even foto maken en door sturen, en hup na 3 dagen een nieuwe in huis , in een woord GEWELDIG, ik kan niets anders zeggen Prima service en het na komen van een afspraak. zal zeker klant blijven en verder aanbevelen
Bedankt voor je mooie beoordeling, Nico! Fijn dat we ondanks de defecte levering een goede service hebben kunnen bieden. Leuk om te lezen. We zien je graag terug bij de volgende bestelling. Groetjes, het team van 123inkt
Helaas wacht ik nu al enkele dagen op een product wat binnen 24 uur leverbaar is volgens de website. Zelfs na een telefoontje en de medewerker die heeft benadrukt dat het pakketje de deur al uit was blijkt volgens de track&trace en PostNL dat het pakketje nog niet is gebracht door 123inkt Jammer dat ze de klant zo aan het lijntje houden en aangeven een product op voorraad te hebben terwijl dit niet zo is. 1e bestelling ooit, ook meteen de laatste.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Marco. We begrijpen je verbazing en lichten dit graag aan je toe. Wanneer wij een bestelling inpakken en versturen wordt er een Track & Trace code aangemaakt. Deze ontvang je per e-mail. De bestelling wordt dan meegegeven aan PostNL en is fysiek niet meer bij ons aanwezig. De Track & Trace code wordt echter pas leesbaar op het moment dat PostNL het pakket heeft verwerkt in hun sorteercentrum. In verband met de hevige sneeuwval van vorige week en de toegenomen drukte was er enige vertraging ontstaan in dit proces. Hierdoor leek het alsof je bestelling nog niet was verstuurd terwijl deze hier al weg was. Onze excuses voor de vertraging. We hopen in de toekomst toch nog eens voor je klaar te mogen staan. Groetjes, het team van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC