In 1 woord top niet enkel 123inkt maar ook 123 levering ....

1 van de beste shops qua product en dienstbaarheid.

Had problemen met inktcartridge.probleem prima opgelost.

Mijn probleem werd telefonisch zeer goed opgelost.Ik kreeg kosteloos nieuwe inktcartridges.

Printer waar de garantie al verlopen was gekregen.

Na het registreren bij Hp was de garantie al verlopen, dit gemaild naar 123inkt maar geen antwoord gekregen.

Fantastisch.

Super snelle levering en ook een duidelijke omschrijving van de artikelen die ik nodig had!

Heb heel goede ervaring

Goed verzorgd, op tijd geleverd en een extra zakje voor de oude cartridges en pennen om in te leveren!!

Uitstekende service

Snelle verzending, goed verpakt. Als altijd uitstekende

Snel en netjes geleverd

Netjes en goed

mooie printer werkt goed.

na bestelling snel bezorgd.

Heel goed contact

Heel snelle leverig

Goede ervaringen

Het was goed geregeld binnen een dag had ik het al thuis

Het was prima

Het was mijn eerste keer dat ik inkt catridges bij u bestelde, ten eerste door de goede ervaring van de familie en ten tweede door de lockdown. En dat is prima bevallen. Want ondanks de waarschuwing op uw site dat het wel eens wat later bezorgd kon worden door de drukte bij de pakket bezorgers had ik het toch de volgende dag binnen.

zeer goede service

in de corona tijd winkels dicht, via klanten service een brotner C 223 BK besteld volgende dag in huis , en kon weer copie.s maken

Mijn eerste ervaring met uw organisatie was prima, ook al omdat ik iets niet goed gedaan had

Uitstekend.

De services is goed en duidelijk

123 Inkt levert vrij snel de service. En is altijd fijn als je wat artikelen bij krijgt, al is dat niet nodig. Daarnaast even ze ook als het product niet voorradig is een goed alternatief. En wordt door de koerier op juiste tijd aangemeld wanneer ze komen.

Duo verpakking inkt gaf problemen na 1 telefoontje en mail werd meteen naar een oplossing gezocht aardige medewerkers. Kan de oude retour sturen en krijg 2 nieuwe. Echt klantvriendelijk

De toner werkte niet goed; na 1 telefoontje vervangen!

Omdat de toner extra strepen gaf Inkt123 gebeld. De medewerker luisterde geduldig. Was erg vriendelijk. Binnen 1 dag werd de toner omgeruild. Top service

Slechte garantie en hulp nadat e manden oude printer niet meer printe

Een noieuwe printer gekocht bij 123 inkt en na dat de eerste cartridge leeg was zwart vervagen voor nieuwe van huismerk 123 (printer was toen (3mnd) en toen deed de zwarte niets geen inkt nog extra gereingt maar nog steeds niets gebeld kreeg nieuwe zwarte maar ook deze deed niets moest weer maar reinigen tot 3 keer toe gedaan maar nog niets. Moest zelf maar contact met Epson op nemen kreeg te horen dat het aan het huismerk lag moest minimaal 6 keer reinigen dan moest hij het weer doen en dat klopte maar dat grapje kost mij 3 kleuren+ een zwarte cartridge dus ongeveer 5t euro en wat krijg een klein beetje korting en daar moet je nog om vragen. Laatste keer dat ik hier wat gekocht heb ga weer terug naar mijn vorige leverancier beter service die had alles vergoed.

Duizelingwekkend snelle levering...

Vrijdagmiddag 15u een printer besteld. Uurtje later een telefoontje van een zeer behulpzame en meedenkende medewerker, of ik er misschien ook nog inkt bij wilde bestellen?. Ja, dat was ik inderdaad vergeten. Meteen geregeld zonder bijkomende verzendkosten. Zaterdagochtend 11u....ding dong.....wat?? Dat is wel erg snel! 12u alles geïnstalleerd en het eerste printje rolt met prachtige kwaliteit de printer uit. Dit is fijn zaken doen!

Fantastische service !!

10 dagen geleden 2 inktcardridges (eigen merk) besteld en gisteren de cardridge proberen te vervangen. Wat bleek? De verkeerde besteld, eigen schuld, dikke bult dacht ik nog. Toch maar even gebeld met de klantenservice. Vandaag 2 nieuwe in de brievenbus zonder dat ik de andere hoef te retourneren en dan ook nog zonder extra kosten. Ik zeg dus ...... TOP BEDRIJF

zeer slechte

Helaas wacht ik nu al 5 dagen het product niet binnen, volgens de website voor 23.59 uur besteld morgen in huis. Zelfs na een telefoontje (45 min in de wacht) en de medewerker die heeft benadrukt dat het pakketje de deur al uit was blijkt volgens de track&trace en PostNL dat het pakketje nog niet is gebracht door 123inkt Jammer dat ze zo met klanten om gaan. zeer slechte klanten service onprofessioneel.

Huismerk cartridge sloopt mijn printer

Ik heb een set 123 inkt huismerk cartridges gekocht voor mij HP Printer. NOOIT MOETEN DOEN !!! Nadat ik ze in mijn printer geplaatst heb komt er een foutmelding. Foutmelding is niet meer weg te krijgen. Bellen met HP, blijkt mijn printerkop beschadigd door deze cartridges. 123 print komt niet met een oplossing maar blijven beweren dat de fout niet bij hun ligt. Ondeugelijke troep verkopen en geen verantwoording nemen. Nooit meer !

WAARDELOOS!!!

Op donderdag 11-2 een pakket besteld met inktcartridges en papier en direct betaald. Zou worden verstuurd door Post.nl. Zij stonden vanmorgen voor de deur van ons appartementencomplex maar: NIETS ONTVANGEN. Tot nu toe goede ervaring met 123inkt, maar dit was de LAATSTE KEER. Ík moet er de hele week op wachten "vanwege problemen bij post.nl", Post.nl zijn vlgs mij een stelletje boeven. Moet ik alsnog mijn advocaat inschakelen om mijn geld terug te krijgen... WAARDELOOS mensen, niets bestellen hier.

super bedrijf

Als nieuwe klant heb ik een papier versnipperaar besteld en na 3 dagen gekregen, helaas was al bij het uitpakken te zien dat er iets afgebroken was, en na installeren gebeurde er niets, dus maar even bellen Met een vriendelijke mevrouw, advies even foto maken en door sturen, en hup na 3 dagen een nieuwe in huis , in een woord GEWELDIG, ik kan niets anders zeggen Prima service en het na komen van een afspraak. zal zeker klant blijven en verder aanbevelen

Zeggen pakketje weg gebracht te hebben, is niet zo

Helaas wacht ik nu al enkele dagen op een product wat binnen 24 uur leverbaar is volgens de website. Zelfs na een telefoontje en de medewerker die heeft benadrukt dat het pakketje de deur al uit was blijkt volgens de track&trace en PostNL dat het pakketje nog niet is gebracht door 123inkt Jammer dat ze de klant zo aan het lijntje houden en aangeven een product op voorraad te hebben terwijl dit niet zo is. 1e bestelling ooit, ook meteen de laatste.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC