Top!!

Inkt toner gekocht....deze werkte niet in de printer!! Contact gehad met 123inkt..hebben toen een oplossing gestuurd.....maar had moeite om te installeren....technische is bij mij thuis geweest en oplost...zonder enige kosten TOP SERVICE...WAAR VIND JE DIT??? BIJ...123INKT NATUURLIJK.... TOP BEDANKT!!

negatief

Het stalken om een review is erg hinderlijk en is voor mij een drempel om weer te bestellen

Levering snel, opdringerige verkoper die eigen merk wil verkopen

Producten snel geleverd. Na plaatsten bestelling gebeld door een medewerker verkoop die opdringerig het eigen merk van 123inkt wou verkopen.

veel keus, goede prijzen, snelle levering

Overzichtelijke website met voldoende keus en goede aanbiedingen

Huismerk Cartridges voor Brother

Als je huismerk cartridges van 123 voor een brother printer aanschaft geeft na enkele malen te zijn gebruikt de waarschuwing dat de cartridge niet wordt gevonden en vraagt om een stevige herinsteking, Dit heb ik regelmatig gedaan maar helpt totaal niet. De cartridge is dan nog bijna helemaal vol. Heb contact opgenomen met 123 inkt en het probleem voorgelegd. Hier hadden zij ook geen antwoord op en hebben mij kosteloos een nieuwe cartridge toegestuurd. Dus de service is uitstekend.

Prima webshop snelle levering

Prima webshop snelle levering producten voldoen aan de verwachting. Alleen jammer dat ze na elke bestelling vragen om een beoordeling en als je die niet invult je steeds weer omnibus een mailtje krijgt met de vraag deze in te vullen.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste kontakt met 123inkt.

Ik had wel over U gehoord maar daar was het ook bij gebleven. Deze eerste ervaring met U zal in de toekomst ongetwijfeld een vervolg krijgen.

goed adres

goed geregeld

geweldige service

alles goed en op tijd geleverd

Niet wat ik had besteld.

Ik bestelde een ti rekenmachine ik heb een plus ontvangen en ik kan er niks op downloaden, wat de normale ti-rekenmachine wel kan.

Slechte service!!

Slechte "service", ik bestel hier nooit meer en ik raad iedereen ook af om hier een bestelling te plaatsen. Ik heb cartridges besteld voor mijn printer die volgens hun website zou passen, eindstand bleek dus dat niet het geval te zijn, vervolgens contact opgenomen met hun klanten "service" en werd verteld dat ik kosteloos omgeruild kon worden en eindstand krijg ik alsnog dood leuk een factuur binnen om restant te betalen omdat de andere cartridges wel passen maar wel duurder waren. Dit slaat helemaal nergens op. Hun maken een fout en klant moet alsnog betalen, belachelijk dit.

Veel goedkoper en net zo goed!

Volgende dag had ik het bestelde (+ extra presentje) al binnen!

middelmatig

foutje wordt niet correct hersteld

Eén bestelling gedaan en deze is correct afgehandeld. Geen op- of aanmerkingen.

Snel geleverd, en werkt optimaal.

Gewoon geen gedoe, snel geleverd

Ik heb een hele geweldige klantvriendelijk ervaring met 123inkt.nl .

Ik had een bestelling geplaatst , en omdat ik niet thuis kon zijn op de bezorging heb ik de bestelling gecanceld. Ik werd toen gebeld door een medewerker van 123inkr.nl en heb toen toch mn bestelling kunnen doen en op de dag wat voor mij beter uitkwam laten bezorgen .

Het was goede ervaring.

Goede morgen 123inkt nl Het was een goede ervaring. Vooral het bestelling ging goed en snel. Hartelijk bedankt voor uw service.

Prima bedrijf en redelijk snel

Snel en netjes geregeld zoals het hoort.

Super, snelle levering

Rekenmachine besteltvoor school. Werkt goed en snelle verzending.

goed en snel bezorgd

het product kwam snel aan en intact

goede kwaliteit inkt en drukt goed af..

anders als andere inkt patronen , zijn deze patronen beter en goed koper ik ben tevreden met dit .

Vlot geleverd.

Mijn ervaring is goed ga vaker bij jullie bestellen

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC