Goede snelle levering en makkelijk te bestellen. Zeer goede kwaliteit.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123inkt
Twee printers met cartridges van 123inkt accepteerden de cartridge ineens niet meer. Na contact met 123inkt twee nieuwe cartridges gekregen met het verzoek de “kapotte” retour te sturen. Er zat een factuur bij de nieuwe cartridges, hoefde echter niet betaald te worden, er zou een credit factuur gemaakt worden zodra de oude cartridges waren ontvangen. Cartridges opgestuurd, een paar weken geen reactie behalve dan een herinnering dat de rekening betaald moest worden. Contact gezocht, ze wilden het verzendbewijs zien. Foto opgestuurd. Daarna reactie van 123inkt dat de credit factuur zou volgen. Weer niets vernomen. Nog maar een e-mail gestuurd, ze wilden het verzendbewijs graag zien..... . Weer foto opgestuurd. En uiteindelijk kwam het bericht dat “er een credit op een ander nummer was gezet”. Het lijkt erop dat na ongeveer 4-5 weken en na veel tijd gestopt te hebben in contact (als je belt sta je zo 10 minuten in de wacht) eea is opgelost. We zullen zien.....
Onze excuses dat het zo moeizaam is verlopen, Irene. We hebben dit nog even voor je nagekeken en zien dat het nu inderdaad is opgelost en er geen factuur meer open staat. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Groetjes, het team van 123inkt
Vrijwel altijd als ik iets zoek is het te vinden en snel in thuis, super!
Zie boven
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, het team van 123inkt
Prima printer, volgens afspraak geleverd. Handleiding om te installeren uitstekend, gebruikshandleiding wat mij betreft summier.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Kees. Goed om te lezen dat de printer volgens afspraak is geleverd. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt
Mijn bestelling werd prompt en correct uitgevoerd. :-)
Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123inkt
blijkt uit bovenstaande omschrijving
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123inkt
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering! Bij een eerst volgende bestelling staan wij weer graag voor je klaar. Groetjes, 123inkt
Goede service en snelle afhandeling van de order.
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, dit houden we graag zo! Groetjes, 123inkt
Bestelde merk inkt cartriges en wer vrij snel gebeld dat ik ook, goedkopere, niet-merk kon kiezen. Dat was heel attent
Fijn te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Een fijne dag verder toegewenst! Groetjes, 123inkt
Goed, leuk, correct en verzekerd mijn volgende wederom bij 123inkt te plaatsen.
Snel en netjes bezorgd alles was in orde.
Een webwinkel die goede waar verkoopt tegen een voordelige prijs! Altijd supersnel en netjes geleverd met een leuke attentie erbij. Fijn dat we hier ook gerecyclede cartridges kunnen inleveren/kopen! Kortom: klasse webshop!
Wij hebben recent voor de eerste keer een bestelling gedaan bij 123inkt.nl en zijn zeer tevreden over het verloop van de levering. Ruime keuze kantoorartikelen tegen een scherpe prijs. Goed verpakt en snel geleverd.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Linda! Dit stellen wij op prijs. Groetjes, 123inkt
Ik ken geen enkele webshop die zo groot vertrouwen stelt in iemand zoals ik, een gewoon normale consument, die iets/een functionerend product koopt/wil kopen en daar ook gewoon voor betaalt en wil betalen. Uw retourbeleid terzake de onlangs gekochte papierversnipperaar is althans voor mij ongekend; zo wil toch ieder gewoon normaal weldenkend mens/consument behandeld worden! Ik krijg een nieuw apparaat en stuur het defecte apparaat retour na ontvangst van de nieuwe machine; na retourzending wordt de factuur voor het vervangende apparaat dan gecrediteerd en is er ook geen sprake van dubbele betalingen! Ik ben niet gauw overdonderd, maar nu wel. FANTASTISCH zoals U omgaat met Uw klanten!!! En voortaan zal ik alles wat ik ook maar bij U kan aankopen, ook bij U bestellen. Uiteraard zal ik Uw webshop - waar dat voor mij ook maar enigszins mogelijk is (familie/vrienden/bekenden etc.) - aanbevelen. Dat verdient U, met een rapportcijfer 10+.
Wat een ontzettend mooie beoordeling! Namens het hele team van 123inkt willen wij je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, het team van 123inkt
Ik bestel mijn printer verbruiksmedia altijd bij 123 inkt. Ik koop zowel originele onderdelen van de fabrikant als 123inkt huismerk producten. Afhankelijk van het merk printer. Onlangs had ik een huismerk toner en een drum besteld en geleverd gekregen. Toevallig ging de printer op dezelfde dag meer kuren vertonen en moesten er nog meer onderdelen vervangen worden. Ik mocht de spullen gewoon gratis retourneren, ondanks dat 1 van de onderdelen al was geopend. Dat vind ik echt een top service. Ik had verwacht dat ze een zgn. restocking fee zouden rekenen, wat ik logisch zou vinden. De huismerk producten van 123 inkt zijn naast de lagere prijs, dus ook voor de aftersales de overweging waard.
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen en voor de jaren dat je al klant bij ons bent. Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Tim! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt
Besteld, volgende dag geleverd. Dat is zoals ik het wil
Een bureaustoel besteld maar kwam beschadigd binnen. Aan de doos was te zien dat dit door het vervoer kwam. Zonder gedoe werd dit probleem snel opgelost zonder gedoe. De nieuwe rugleuning kwam snel binnen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat we het probleem snel voor je hebben kunnen oplossen, Mark! Groetjes, het team van 123inkt
Duidelijke webshop, snelle levering en indien nodig goede service.
Bij 123Inkt is het bestelproces supermakkelijk, is de site overzichtelijk, kun je snel vinden waar jouw product is, wordt er supersnel geleverd en heb ik nooit klachten gehad in al die tien jaren dat ik ze ken. TOPbedrijf!
Bedankt voor deze mooie review, Yvonne! Fijn om te lezen dat we je al die jaren naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt
Ik vind het bloedirritant dat ELKE keer als ik ergens online klant ben geweest, ik daarna een eindeloze stroom mail van de leverancier krijg. Aanbiedingen, enquêtes, debiel getetter. Hou daar nou toch eens een keer mee op! Ik heb er niet om gevraagd, en ik ervaar het als uiterst onbeschoft en opdringerig dat mijn mail adres hiervoor gebruikt wordt. Daar heb ik nooit toestemming voor gegeven.
Goedendag, Goed dat u via deze weg kenbaar maakt dat u geen e-mails wenst te ontvangen. Wij vermoeden dat het vinkje voor informatie via de e-mail aan heeft gestaan bij het aanmaken van uw account. Mocht u zich willen afmelden, ontvangen wij graag uw klantgegevens per e-mail. Dit mag u sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, 123inkt
Snelle levering van onze led buitenlamp met sensor prijd kwaliteit id erg goed
Ik ben blij met mijn laserprinter. Eindelijk van het gedoe af van uitgedroogde inktcartridges. Na bestelling werd de printer enkele dagen later thuis afgeleverd. Installatie was geen probleem.
Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen, Rene. Fijn om te lezen dat de printer naar wens werkt! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, het team van 123inkt
Bestellingen en leveringen zijn altijd Top geregeld, ook de support service is zeer vriendelijk en er is altijd wel een oplossing! Ik zou zeggen niks veranderen, de kunst is om het zo top te blijven houden!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer! Groetjes, 123inkt
Ik bestelde een printer die de volgende dag arriveerde. Snel en efficiënt.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Bij een eerst volgende bestelling staan wij weer graag voor je klaar. Groetjes, 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC