tevreden
Fijn te lezen dat je tevreden bent Nicole! Graag tot de volgende keer. Groetjes, 123inkt
het was het proberen waard alleen jammer dat mijn printer gesloopt is door zwarte spuitende inkt en dat door heel me printer zat daar kunnen ze niet tegen proberen schoonmaken nieuwe inktpatroon gekregen maar printer was al zo beschadigd dit ook gewoon niet meer deed dus alles weer retour gestuurd met gevolg nu dure nieuwe printer kan aanschaffen voor mij geen 123 inkt meer ben er van genezen wil langer kunnen doen dan een printer met 2 jaar al kapot gaat door slechte patronen.
Na het plaatsen van een order van merk-inkt, wordt er gebeld om toch voor het huismerk te kiezen. Vanuit een commercieel oogpunt snap ik het, er zit immers meer marge op. Vanuit de klant vind ik dit echter ongepast. De argumenten zijn dun en niet te controleren, want wij van WC-eend garanderen dat ons huismerk eccht exact hetzelfde is als de merk-inkt. Juist vanwege deze "overtuigende" argumenten krijg ik argwaan. Geen fijne ervaring en ik hoop dat 123inkt met deze praktijken stopt.
Ik wil een bestelling op een adres in Nederland laten bezorgen, met een factuuradres in Spanje. Sinds 2018 is het zelfs wettelijk verplicht dat bedrijven binnen de de europese unie dit doen. Voor 123inkt blijkbaar niet, de klantenservice emailt doodleuk: 'Als webshop zijnde bepalen wij wie wij wel en niet leveren.' Ik kijk wel elders.
Na overleg op advies van 123inkt een Brother printer aangeschaft. Deze bleek meteen na installeren zeer slecht printresultaten te boeken. Ik zal een heeeel lang en frustrerend verhaal kort houden.... I.p.v ondersteuning of enige support vanuit 123inkt werd alleen maar achter hun algemene voorwaarden verscholen en nam men geen enkele verantwoordelijkheid het probleem op te lossen. Echter zat men wel hele tijd achter de betaling aan waarvan ondertussen de betalingstermijn al verstreken was. Van de éne medewerkster kreeg ik begrip voor het uitblijven van betaling, echter kreeg ik via een andere medewerkster het bericht dat men anders toch het aanmaningstraject ging opstarten. Wederom onder de noemer "algemene voorwaarden", i.p.v. inleven in de klant zijn probleem. Na een zeer frustrerende mail wisseling met zowel 123inkt als Brother (ik werd niet eens door 123inkt telefonisch benaderd), kreeg ik eindelijk een tweedelijns service engineer van Brother aan de lijn, welke mij probleemloos snel het probleem op loste! Al bij al, 123inkt verkoopt graag, maar neemt geen enkele verantwoordelijkheid als er een probleem is!. Never nooit meer kopen wij daar nog een product, dit was de eerste en zeker laatste keer!
Cartridges besteld, maar door een update van HP konden ze niet geïnstalleerd worden. Dit gemeld bij 123inkt en we kregen dezelfde dag nog vervangende cartridges toegezonden. Contact met klantenservice was prima.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123inkt
Hoezo goedkoop, heeft 123inkt óók last van CORONA tijden, waarom zijn de prijzen voor inktcartridges binnen één jaar met meer dan 24% gestegen?
Na mijn eerdere ontgoocheling (zie mijn vorige review) hebben 123inkt-mensen hun uiterste best gedaan om de bestelde printer alsnog de dag zelf te verzenden. En het is hen gelukt! De angst sloeg me nog eventjes om het hart toen ik merkte dat de verpakking al geopend was geweest. Maar ik heb de printer geïnstalleerd en die werkt prima!
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Fijn om te lezen dat wij het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, het team van 123inkt
Bestelling, bezorgen en service prima in orde. De website is duidelijk en overzichtelijk. Jullie hebben een groot assortiment.
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123inkt
De inkt kan beter. De kwaliteit is niet denderend maar het is goed genoeg voor thuis printjes
Bedankt voor deze beoordeling! Mocht u de afdrukkwaliteit willen verbeteren, kunt u een e-mail sturen naar webcare @123inkt.nl. Groetjes, het team van 123inkt
Alles naar wens
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123inkt
keurig aan de telefoon en alles is keurig volgens afspraak af gewerkt zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u het contact als prettig hebt ervaren. Groetjes, het team van 123inkt
Zeer goed te woord gestaan. ik had zelf de verkeerde labels besteld, deze mocht ik houden en kreeg keurig het geld terug. Gelijk nieuwe besteld en de volgende dag al in huis
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We zien je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123inkt
via Google kom ik bij een aanbieding van een Kyocera printer bij 123inkt.nl. Ik bestel de printer (beste prijs), krijg een bestel bevestiging incl dag van levering. Heel de dag gewacht maar geen levering ? Ik bellen, en de volgende dag krijg ik als antwoord dat ik de bestelling mag annuleren omdat 123 niet kan zeggen wanneer de printer geleverd gaat worden. Zoek ik vandaag weer op Google, vind ik de printer nog steeds leverbaar bij 123, alleen vreemd er staat bij " GEHEIME AANBIEDING " ook de link naar de 123 site werkt gewoon, en de website geeft aan dat ik in de folder HOME/GEHEIME AANBIEDINGEN / PRINTERS / zit en ik deze Kyocera printer nog steeds in de winkelwagen kan zetten om te bestellen. Ik heb de printer al ergens anders besteld maar ben bang dat ik niks geleverd ga krijgen als ik weer bij 123 bestel want het is GEHEIM :-). Denk dat het niet de bedoeling was/is dat ik op deze pagina kom via Google.
Bestelling binnen 24 uur in huis. Twee pennen als cadeau erbij gekregen. Hoef ik niet meer te printen maar over te schrijven. :) Kan de oude (lege cartridges) retour sturen zonder kosten in een bijgeleverde enveloppe. Dit noem ik dan ook nog maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zal mij niet verbazen als 123inkt.nl de productie ook nog op zon-energie of op windmolens laat draaien. Al met al dus klasse. Voor mij dus 5 sterren! Vriendelijke groet, Tom Beukers
Wat een mooie beoordeling, Tom! Dit waarderen wij zeer! Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te zien! Groetjes, het team van 123inkt
Had cartridges liggen voor HP-printer, na plaatsen in de printer werkten ze niet. Contact gezocht met 1123inkt, telefonisch praktisch onmogelijk dus dan maar per mail . Antwoord laat lang op zich wachten. Na enig heen en weer gemaild, blijken de cartridges niet geschikt voor mijn printer. Na voorstel voor omruiling en mijn akkoord hoor ik een week niks. Maar cartridges gekocht bij de Bruna ik moest toch printen. Wordt een week later nieuwe cartridges afgeleverd. Een week later een aanmaning. Een factuur had ik nog niet ontvangen. Had ik oude geopende cartridges terug moeten sturen. Nergens info over de retourwijze. Oude cartridges allang weggedaan i.v.m. de rommel. Wordt de slechte communicatie op Corona afgeschoven. Voor mij geen webwinkel van het jaar. Gewoon slechte service.
Bedankt voor het delen van je ervaring, Gerard! Naar aanleiding van je beoordeling hebben wij je een e-mail gestuurd. Hier hebben wij tot op heden nog geen reactie op mogen ontvangen. Na de omruiling hebben wij je namelijk direct voorzien van een e-mail met retoursinstructies. Graag ontvangen wij nog een reactie op onze e-mail zodat wij dit zo goed mogelijk voor je kunnen oplossen. Groetjes, het team van 123inkt
Goed product en snelle levering
Bedankt voor de beoordeling. Wij zien je graag nog eens terug! Groetjes, het team van 123inkt
Erg snelle service en tevreden, de extra incentives ook erg servicegericht.
Fijn dat je zo tevreden bent, dit houden we graag zo! Groetjes, het team van 123inkt
Bedankt voor de beoordeling! Groetjes, het team van 123inkt
Na bestelling geplaatst binnen 2 dagen thuis en alles werkt perfect. Jammer van vertraging door corona van evt volgende bestelling.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Bij een volgende zien we je graag weer terug! Groetjes, het team van 123inkt
Makkelijk om de juiste inkt te zoeken en aflevering is goed
Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het team van 123inkt
Min puntje is dat ervoor moet betalen...:)
Bedankt voor je beoordeling. Tot een orderbedrag van € 125,- kun je achteraf betalen. Wij voeren een controle uit ter goedkeuring voor deze betaalmethode (sommige artikelen zijn uitgesloten). Hogere bedragen zijn op aanvraag. Groeten, het team van 123inkt
Goede service, snelle levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, het team van 123inkt
De service is echt geweldig! Als er problemen zijn, dan fixen ze het meteen. Bij een defect product de volgende dag al vervanging (en een flesje wijn) als excuus. Ook hebben wij een keer een cartridge van eigen merk retour mogen sturen, meer dan een jaar na de bestelling, omdat we deze printer niet meer hadden en we wel nog klant waren. De levering is ook echt zo veel sneller! Volgende dag levering is bij ons altijd waar. De producten van het eigen merk zijn ook zo veel beter dan het origineel. Veel meer printen voor minder geld!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, Micky! Dit houden graag zo. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende bestelling! Groetjes, het team van 123inkt
Snelle levering Goede service
56 Nieuw Walden