als ik via de website inkt bestel dan kan je direct zien wanneer de levering plaats vindt dat vindt ik hele goeie uitkomst en daarom bestel ik het liefst bij 123 inkt
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zien je heel graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, het team van 123inkt
Spoedig de order ontvangen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Dit stellen wij zeer op prijs. Groetjes, 123inkt
voor de eerste keer besteld maar zeer tevreden. ook het verloop van de bestelling, goed op de hoogte gehouden over de levertijd. top zeer tevreden.
Fijn dat we je naar tevredenheid kunnen helpen Paul, daar doen we het voor! Groetjes, 123inkt
Zeer vlotte service en tegen een scherpe prijs.
Van bestellen tot levering was alles duidelijk en goed te volgen !
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Peter! Graag tot de volgende keer. Groetjes, 123inkt
Als ik niet tevreden zou zijn dan had ik beslist nooit meer een bestelling geplaatst !! Voor mij was dit de derde bestelling ,dus alle lof vooe 123 inkt
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Dat stellen we zeer op prijs. Bij een eerst volgende bestelling staan we weer graag voor je klaar. Groetjes, 123inkt
Betrouwbaar en accuraat
Fijn te lezen dat je tevreden bent! Graag tot de volgende keer. Groetjes, 123inkt
Had een bestelling geplaatst bij 123inkt.nl. Bestelling was netjes verpakt in een stevige doos.
Bedankt voor de 10, Noud! Fijn dat de bestelling naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, 123inkt
Zoals altijd! Perfect geleverd door 123inkt.nl! Nooit geen problemen mee gehad!
Fijn dat de bestelling zoals altijd perfect is geleverd! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en graag tot de volgende bestelling. Groetjes, 123inkt
Zeer te vrede
Site is helder. En vanaf dat je besteld gaat alles crescendo. En goed is gewoon goed.
En een mooie beoordeling is gewoon een mooie beoordeling, bedankt daarvoor! Graag tot een volgende keer, Paul. Groetjes 123inkt
Duidelijke website, snelle levering en goede prijs voor de door mij bestelde producten.
Fijn dat je zo tevreden bent over het verloop van de bestelling, we zien je graag nog eens terug! Groetjes, 123inkt
Goede service en snel die 123inkt.nl gr swevels en fijne dag verder
De levering van mijn bestelde printer duurt erg lang. Ik heb toen met 123inkt gebeld en kreeg ze, ondanks de corona-drukte, netjes aan de lijn. De printer ligt (al dagen) bij postNL die ook erg veel last van de drukte hebben. Ze hebben toen zelf voor mij met postNL gebeld en me weer terug gebeld. Top service :-)
Fijn dat je ondanks de vertraging toch tevreden bent! Dit waarderen wij zeer! Graag zien we je nog een keer terug bij een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt
Waar is 123inkt in godsnaam mee bezig! Ik ben een maand met 123inkt bezig geweest om een factuur aangepast te krijgen. 16 maart kreeg ik na aandringen de aangepaste factuur binnen. Deze is gelijk betaald. En na twee dagen voor de tweede keer een aanmaning! 123inkt moet hun zaakjes eens een keer op orde brengen. Ongelooflijk wat een zooitje. 123inkt is nu door deze ongelofelijke aanmaning een klant kwijt.
Goedendag, Goed dat u dit via deze weg kenbaar maakt. Wij hebben inmiddels via de e-mail contact met u. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, zou u dan op onze e-mail willen reageren? Met vriendelijke groet, 123inkt
Wij bestellen hier al jaren als bedrijf en zo nu en dan heb ik thuis ook een cartridge nodig. Ik had de hp 303xl zwarte inkt besteld en er stond 600blz. Dat dit een halve pagina is stond er niet bij vermeld. Dus gezien het coronavirus is de printer wat vaker in gebruik, ik had meteen een reserve besteld maar had deze vrij snel nodig en was helaas ook erg snel op. Ik heb gebeld en uiteindelijk had ik toch al 520blz geprint, dubbelzijdig en volle velletjes dus keer 4. Ik kreeg een mail dat ik er een nieuwe onderweg was en inderdaad vanmorgen vroeg ontving ik deze al, 15uur later met EEN MINI FLESJE WIJN en kaartje sorry. Wauw wat een topservice met een grote glimlach ga ik proosten op iedereen zijn gezondheid;-))
Na ontvangst van mijn nieuwe printer bleek deze defect. Na contact met klantenservice 123inkt/canon metéén teruggestuurd via verkregen referentie en antwoordnummer. Volgende dag tegen de middag werd ik gebeld dat printer idd defect was en dat ik een andere opgestuurd zou krijgen. Zelfde was op dat moment niet leverbaar. Kreeg een iets duurdere aangeboden tegen dezelfde prijs. Volgende dag ontvangen. En wat zat er in de doos bijgevoegd: Een klein flesje wijn. Top. Super en snelle service.
Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om deze review te plaatsen Tjeerd! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en geniet van het flesje wijn :-)! Groetjes, 123inkt
"Levering binnen 24 uur", zoals helder staat omschreven bij het bestellen van een product blijkt toch niet het geval te zijn. Na het plaatsen van een bestelling (zakelijke printer) die ik voor het weekend hoopte binnen te hebben, krijg ik bericht van de klantenservice dat 1. de printer toch niet direct beschikbaar is in het magazijn en 1. de levertijd onbekend is! Heel fijn 123inkt.nl, erg zakelijk en professioneel. Volgende keer weer Bol.com...
Goedemorgen Finn, goed dat je dit via deze weg kenbaar maakt. Vervelend te lezen dat de bestelde printer niet direct geleverd kon worden! Ik zie inderdaad dat de printer die nog voorradig was, was gereserveerd voor een andere klant. Het systeem ziet dit helaas niet waardoor het lijkt alsof de printer direct leverbaar is. We laten uiteraard zo snel mogelijk weten wanneer de voorraad is aangevuld zodat je de printer in ontvangst kan nemen. Excuses voor het ongemak! Mochten er nog vragen zijn dan vernemen we dit graag van je. Alvast een prettig weekend toegewenst. Groetjes, 123inkt
Mijn bestelling was super snel binnen en keurig verpakt .
Fijn te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen Malika! Graag tot de volgende keer. Groetjes, 123inkt
Kende deze website niet en was ook terughoudend met bestellen en betalen. Geheel ten onrechte want van bestellen tot leveren liep als een spreekwoordelijke trein. Zelfs het persoonlijke telefoontje ter verificatie wordt door mij gewaardeerd. Echt een aanrader en zo wil je het hebben van een intershop.
Heel tevreden
Tevreden
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Anita! Dit houden we graag zo! Groetjes, het team van 123inkt
na het bestellen wordt er snel geleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te zien! Groetjes, het webcare team van 123inkt
Mijn bestelling werd snel geleverd.
Fijn dat je de bestelling snel hebt ontvangen en bedankt voor de beoordeling! Groetjes, het team van 123inkt
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, dit houden we graag zo! Groetjes, 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC